Connect with us
Novosti

Dani arhitekata i dizajnera enterijera – Smart Concept

Dani arhitekata i dizajnera enterijera
Smart Concept
Futoška 59, Novi Sad
12. – 14. april
11 – 19 ─Źasova

Po┼ítovani ─Źitaoci,
pozivamo vas da od 12. do 14. aprila 2022. godine u periodu od 11 do 19 ─Źasova posetite Dane arhitekata i dizajnera enterijera. U Futo┼íkoj ulici broj 59, nalazi se Smart Concept – mesto susreta investitora, arhitekata, dizajnera i profesionalaca iz gra─Ĺevinarstva i opremanja. Posetili smo ovo mesto susreta talentovanih i kreativnih ljudi da vidimo kako inovativne ideje menjaju dana┼ínju stvarnost poslovanja.

Dani arhitekata i dizajnera enterijera Smart Concept

foto: Smart Concept

Smart Concept pru┼ża kompletnu projektnu podr┼íku profesionalcima u gra─Ĺevinskoj industriji i pojedincima koji ┼żele da opreme svoj dom ili poslovni prostor. Na jednom mestu nalazi se selekcija presti┼żnih brendova za strukturno izvo─Ĺenje i opremanje rezidencijinih i komercijalnih projekata. Proizvodi, sistemi, usluga i prilika za direktan kontakt i dogovor sa proizvo─Ĺa─Źima i zvani─Źnim zastupnicima brendova.

Ovo je prilika da se upoznate sa novim konceptom izbora opreme, materijala i re┼íenja za gradnju i opremanje. Va┼żan aspekt je HIK VISION prezentaciono vozilo u kome mo┼żete da upoznate najnovija re┼íenja kada je u pitanju bezbednost i kontrola prostora koje na┼íi partneri iz ANTENALLA pru┼żaju.

Svoje prisustvo mo┼żete potvrdite pozivom na broj 061 20 11 495,┬ákako bi obezbedili svoje vreme za posetu.

Logo Smart Concept

E. office@smart-concept.rs
W. smart-concept.rs
T. +381612011495