Connect with us
Novosti

Dani arhitekata i dizajnera enterijera – Smart Concept

Dani arhitekata i dizajnera enterijera
Smart Concept
Futoška 59, Novi Sad
12. – 14. april
11 – 19 časova

Poštovani čitaoci,
pozivamo vas da od 12. do 14. aprila 2022. godine u periodu od 11 do 19 časova posetite Dane arhitekata i dizajnera enterijera. U Futoškoj ulici broj 59, nalazi se Smart Concept – mesto susreta investitora, arhitekata, dizajnera i profesionalaca iz građevinarstva i opremanja. Posetili smo ovo mesto susreta talentovanih i kreativnih ljudi da vidimo kako inovativne ideje menjaju današnju stvarnost poslovanja.

Dani arhitekata i dizajnera enterijera Smart Concept

foto: Smart Concept

Smart Concept pruža kompletnu projektnu podršku profesionalcima u građevinskoj industriji i pojedincima koji žele da opreme svoj dom ili poslovni prostor. Na jednom mestu nalazi se selekcija prestižnih brendova za strukturno izvođenje i opremanje rezidencijinih i komercijalnih projekata. Proizvodi, sistemi, usluga i prilika za direktan kontakt i dogovor sa proizvođačima i zvaničnim zastupnicima brendova.

Ovo je prilika da se upoznate sa novim konceptom izbora opreme, materijala i rešenja za gradnju i opremanje. Važan aspekt je HIK VISION prezentaciono vozilo u kome možete da upoznate najnovija rešenja kada je u pitanju bezbednost i kontrola prostora koje naši partneri iz ANTENALLA pružaju.

Svoje prisustvo možete potvrdite pozivom na broj 061 20 11 495, kako bi obezbedili svoje vreme za posetu.

Logo Smart Concept

E. office@smart-concept.rs
W. smart-concept.rs
T. +381612011495