Connect with us
Promo

Biti duplo kul nije lako, ali je neuporedivo lakše kada sam ja u blizini

Kako biti duplo kul?

Svako ima svoje mesto pod suncem. Ja sam svoje prona┼íao u ─ço┼íku jedne dnevne sobe, blizu velike zastakljene terase sa odli─Źnim pogledom. Mnogobrojne kolege razli─Źite starosne dobi iz kom┼íiluka mi se ljubazno javljaju svakog jutra. Pro─çaskam sa svakim, ─Źak i sa modelima drugih kompanija, iako ose─çam da mi ponekad zavide. Porodica u kojoj sam zavr┼íio je idealna, redovno me odr┼żavaju, a dijagnostiku i ─Źi┼í─çenje radim sam. Po┼íto sam jednostavan za kori┼í─çenje, ─Źak i najmla─Ĺi ─Źlan porodice od 10 godina mo┼że bez problema da me uklju─Źi i podesi.

Oprostite, nisam se predstavio, ja sam LG DUAL COOL & PURE, klima ure─Ĺaj i pre─Źi┼í─çiva─Ź vazduha u jednom aparatu. Da bih opravdao ime, uvek moram da ponudim duplo vi┼íe od drugih. Zvu─Źi naporno, ali moj posao je u┼żivancija. Uku─çani redovno pode┼íavaju idealnu klimu kako im odgovara, a po┼íto sam razgiban i mogu da podesim krilca horizontalno i vertikalno, treba mi malo vremena da ceo stan bude prijatno osve┼żen i sa ravnomernom temperaturom u svakom kutku. Ina─Źe, mogu da ohladim prostoriju 40% br┼że nego ostali, ali ne volim to da pominjem kolegama, da se ne bi uvredili. Tajna mog uspeha je u dual inverter kompresoru zbog koga radim br┼że i bez buke, osve┼żavam bolje i odr┼żavam temperaturu efikasnije zbog ─Źega imam 10. godina garancije na kompresor.

LG DUAL COOL & PURE, klima ure─Ĺaj i pre─Źi┼í─çiva─Ź vazduha u jednom aparatu

LG DUAL COOL & PURE, klima ure─Ĺaj i pre─Źi┼í─çiva─Ź vazduha u jednom aparatu

Kada sam stigao u novi dom, primetio sam da uku─çani kijaju ┼íesto. Pretpostavljam da je zbog pra┼íine, jer se u blizini nalazi jedno gradili┼íte, ali mogu─çe je da je i zbog sezone alergija. Kolege mi ka┼żu da je i kod njih situacija sli─Źna. Za razliku od ostalih, ja imam re┼íenje zahvaljuju─çi mojim kreatorima iz kompanije LG: Zbog specijalnog Plazma Jonizatora i ultrafinog senzora koji mo┼że da registruje ─Źestice pra┼íine i ne┼żeljenih mikroorganizama, uklju─Źuju─çi alergene. Svaku ─Źesticu od 0.02╬╝m veli─Źine kojoj nije mesto u dnevnom boravku efikasno elimini┼íem za manje od pola sata. Ako primetim da u vazduhu prostorije ne┼íto ne valja, odmah obavestim uku─çane u ─Źetiri razli─Źite boje, tako da znaju da treba da me uklju─Źe. Temeljno uklanjam 99.9% ne┼żeljenih ─Źestica u vazduhu prostorije, a jo┼í sam bolji u otklanjanju neprijatnih mirisa, tako da je ambijent u kome radim uvek sve┼ż i sterilisan. Uku─çani vi┼íe ne kijaju dok su u dnevnom boravku, a i deluju mi veselije nego ranije. Mo┼żda to ima veze i sa komunalijama, jer sam ─Źak 70% efikasniji u tro┼íenju elektri─Źne energije, pa pretpostavljam da su zadovoljni koliko sam im u┼ítedeo para kada im stigne ra─Źun za struju.

Ako do sada niste zaklju─Źili, prili─Źno sam pametan ure─Ĺaj, pa omogu─çavam i daljinsku kontrolu preko mobilnih telefona preko aplikacije ThinQ. ─îesto se desi da me uku─çani uklju─Źe dok su negde napolju, na putu do ku─çe, tako da sve bude spremno kada zakora─Źe u svoj dom. Dodatno omogu─çavam i glasovnu komandu, ali priznajem da tu ponekad imam pote┼íko─ça. Naime, od skora se pojavilo jedno malo stvorenje ─Źije glasovne komande uop┼íte ne razumem, a mislim da i ostali uku─çani imaju isti problem. Siguran sam da ─çemo se prilagoditi, jer prime─çujem koliko svi u┼żivaju dok ja radim, posebno kada zadremaju tokom dana.

Biti duplo kul nije lako, ali je neuporedivo lakše kada sam ja u blizini.

Vi┼íe informacija potra┼żite na https://www.lg.com/rs/klime