Connect with us
Novosti

Online panel diskusija ÔÇô Odr┼żive karijere u Srbiji i odgovorni gra─Ĺani 21. Veka #WGBW2020 #ActOnClimate

─îetvrtak 24. septembar 12 ─Źasova, online platforma zoom.

Online panel diskusija, u partnerskoj saradnji Centra za razvoj karijere Univerziteta Beograd i SrbGBC, je deo programa Svetske nedelje zelene gradnje 2020 i kampanje Vreme za akciju, koja je ove godine posvećena klimatski neutralnoj gradnji.

Panel u trajanju od jednog sata bi─çe posve─çen zelenoj gradnji, zelenim karijerama u sektoru zgradarstva i inovacijama, kroz diskusiju sa profesionalcima, koji su svoje karijere razvili na poslovima koji u ve─çoj ili manjoj meri doprinose principima odr┼żivog razvoja.

Kroz diskusiju, ┼żelimo da uka┼żemo na zna─Źajne transformacije koje su pred nama, koja ─Źeka i jednu od najuticajnijh grana na┼íe privrede, kako bi smo i mi bili deo budu─çeg ÔÇťnormalaÔÇŁ. Inovativna re┼íenja su neophodna, ali ih moraju pratiti ve┼ítine i znanja prilago─Ĺena konceptu odr┼żivog razvoja na┼íe dr┼żave. Multidisciplinarnost je odsko─Źna ta─Źka, metod koji pru┼ża priliku da obogatite svoju struku i da oblikujete nove tipologije poslovanja. Rezultat ovakvog pristupa je put ka novim karijerama.

U─Źesnici panela:

  • Dragana Korica, izvr┼íni direktor Saveta zelene gradnje Srbije
  • dr Aleksandra Sretenovi─ç, docent na Ma┼íinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, ─Źlan Saveta zelene gradnje Srbije
  • dr Nedeljko Milosavljevi─ç, RTTP, direktor Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu
  • Moderatorka: Jelena Kurjak, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu

 

Za┼íto je zelena gradnja va┼żna i kakve su mogu─çnosti razvoja karijere u toj oblasti predstavi─çe Dragana Korica, Mast.in┼ż.arh. i izvr┼íni direktor Saveta zelene gradnje Srbije. Zelene karijere u sektoru zgradarstva predstavi─çe dr Aleksandra Sretenovi─ç, docent na Ma┼íinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu Kako svaka promena na─Źina i principa rada zahteva inovacije, dr Nedeljko Milosavljevi─ç, dipl. in┼ż. tehnol., RTTP, direktora Centra za transfer tehnologije Univerziteta u Beogradu, je prava osoba koja ─çe pored saveta mla─Ĺim kolegama, predstavi i karijeru inovatora.

Upoznajte se sa poslovima budućnosti, prijavite se i postavite pitanja našim panelistima.

Bulevar Mihajla Pupina 165g
11070 Novi Beograd
TEL/FAX: + 381 11 220 5 809
TEL: +381 63 470570
Info@serbiagbc.rs
www.serbiagbc.rs