Connect with us
Promo

Detalji prirode u zatvorenom prostoru: Bezvremenska privla─Źnost ST40 Feelwood Oakgrain

U dinami─Źnom tempu ┼żivota, kreiranje prostora koji nudi spokoj i povezanost sa prirodom je va┼żan aspekt. ST40 Feelwood Oakgrain, dekor iz nove Egger kolekcije, unosi bogate teksture i tople nijanse hrasta u va┼í enterijer.

Vi┼íe od vizuelnog u┼żitka, ovaj dekor nudi taktilno iskustvo kroz svoju autenti─Źnu teksturu drveta, a Egger-ova posve─çenost odr┼żivosti osigurava da se ovaj proizvod kreira uzimaju─çi u obzir ekolo┼íki uticaj. Nude─çi klijentima izbor koji ne dovodi u pitanje kvalitet, stil i poreklo, lepota hrasta sa njegovom prirodnom teksturom elegantno je obuhva─çena u zavr┼ínoj obradi.

Danas, va┼żnije nego ikad, jeste usvajanje odr┼żivih praksi u dizajnu enterijera, a odabir materijala koji je istovremeno izdr┼żljiv i ekolo┼íki prihvatljiv je mnogima prioritet. ST40 Feelwood Oarkgrain ne samo da opona┼ía estetiku pravog drveta, ve─ç to ─Źini na na─Źin koji je ekolo┼íki odgovoran.

U potrazi za kreiranjem prostora koji je funkcionalan i estetski privla─Źan, ST40 Feelwood Oakgrain unosi prirodnu eleganciju ─Źine─çi ga idealnim izborom kako za savremene, tako i za tradicionalne enterijere. Uz me┼íavinu estetike i izdr┼żljivosti, svestranost dekora omogu─çava mu da prevazi─Ĺe granice li─Źnog i profesionalnog prostora. Bilo da se koristi u porodi─Źnom domu, spava─çoj sobi ili formalnom kancelarijskom okru┼żenju, njegova prilagodljivost, ─Źini ga idealnim za ┼íirok spektar aplikacija za name┼ítaj i dizajn enterijera. Od kuhinjskih ormara do kancelarijskih stolova i zidnih obloga, ovaj dekor se neprimetno integri┼íe u razli─Źite opcije dizajna.

Kako biste u potpunosti iskoristili potencijal ST40 Feelwood Oakgrain u svom slede─çem projektu, uparite ga sa neutralnim tonovima kao ┼íto su ka┼ímir siva, kremasta nijansa be┼ż boje ili pastelno zelene, time nagla┼íavaju─çi njegovu toplinu i prirodnu teksturu. Za malo smeliji pristup, spojite ga sa tamnoplavom ili smaragdno zelenom nijansom, kako biste stvorili upe─Źatljiv kontrast. Dekori inspirisani metalnim akcentima, tako─Ĺe mogu upotpuniti prirodan izgled hrasta na moderan i bezvremenski na─Źin.

Privla─Źnost dekora ST40 Feelwood Oakgrain, kombinovana sa funkcionalnim prednostima i brigom o ┼żivotnoj sredini, ─Źini ga idealnim izborom za sve koji ┼żele da pobolj┼íaju svoj ┼żivotni i radni prostor.

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Veleprodaja
Ju┼żni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com