Connect with us
Enterijer

Geberit tipke za aktivaciju – Ukras u svakom kupatilu

Geberit tipke za aktivaciju

Pri opremanju kupatila dve stvari o kojima posebno treba voditi računa jesu kvalitet nameštaja i dizajn koji odgovara vašem stilu. Pored toga što je vaš svakodnevni saveznik u održavanju lične higijene, ova prostorija služi i za relaksaciju. Da biste se opustili neophodno je da kupatilo bude prijatno vašim čulima, pa kao što očima prija usklađenost nameštaja, pločica i drugih elemenata, treba da vam prija i osvetljenost, ali i detalji koji čine da se prijatnije osećate.

U vašem kupatilu treba da ima dovoljno mesta za tuš kabinu ili kadu, umivaonik, wc šolju, ormariće za odlaganje, ali i sitnice koje kupatilo čine elegantnijim. S obzirom da ne pravite velike kompromise kada birate krupne stvari za kupatilo, zašto biste ih pravili pri odabiru sitnica?Upravo jedna od sitnica koja vaše kupatilo može učiniti elegantnijim i prijatnijim jesu tipke za aktivaciju. Zašto biste pristajali na obične tipke za aktivaciju koje se možda ne uklapaju u stil vašeg kupatila kada ih možete prilagoditi svojim željama?

Geberit vam nudi da tipke za aktivaciju prilagodite svom stilu i vašim potrebama. Pored toga obezbeđuje vam punu funkcionalnost i određene opcije koje ih izdvajaju u moru tipki za aktivaciju bez kojih ugradni vodokotlići ne mogu da funkcionišu. Kao i ostali elementi u vašem kupatilu, tipke koje izaberete treba dugo da traju i budu dopadljive na izgled. 

Uredite svoje kupatilo bez kompromisa

Geberit tipke za aktiviranje Sigma10 i Sigma80 su prilagodljive svakom kupatilu. Ove tipke pomoći će vam da održite higijenu na veoma visokom nivou sa beskontaktnim sistemom puštanja vode. Uz pomoć infracrvenih senzora možete pokrenuti proces ako samo prođete rukom iznad Geberit elektronske tipke.

Sjajna opcija koju možete ugraditi uz svaki Sigma vodokotlić jeste DuoFresh modul koji uklanja neprijatne mirise na samom mestu njihovog nastanka. Izvlači neprijatne mirise kroz ispirnu cev do keramičkog saćastog filtera i vraća svež vazduh nazad u prostoriju.

Geberit Sigma10

foto: Geberit Sigma10

Takođe, tu je i dodatak za ubacivanje uložaka za dezinfekciju. Ovi ulošci boje vodu u plavo i ostavljaju prijatan i svež miris nakon ispiranja. Zahvaljujući senzoru, ova praktična opcija će se automatski uključiti i tako vaš toalet učiniti svežim, bez neprijatnih mirisa. Uz Sigma tipke dolazi i LED svetlo za orijentaciju, koje se nalazi ispod tipke i obezbeđuje diskretno noćno osvetljenje u vašem kupatilu.

Ukoliko svoje kupatilo opremate u minimalističkom stilu, Omega tipke su odličan izbor za vas. Tipke za aktiviranje iz ove kolekcije su veoma elegantne i manjih dimenzija, pa se veoma lako uklapaju. Pored toga, možete se odlučiti za seriju Omega60 koja je u samoj ravni sa pločicama pa tipka ne odudara, već se savršeno uklapa. Sve tipke iz Omega kolekcije napravljene su od visoko-kvalitetnog materijala pa je njihova otpornost zagarantovana. Kako tipka ne bi odstupala od minimalističkog prostora možete odabrati tip Omega20 koja je manja, ali jednako funkcionalna.

Takođe, za postizanje minimalizma možete upotrebiti tipke za aktivaciju iz serije Delta koje su veoma praktične, prilagodljive i smerne. Kao i sve ostale Geberit tipke za aktivaciju koje su vam neophodne uz ugradne vodokotliće, one iz serije Delta štede vodu i pomažu vam da date svoj doprinos u očuvanju životne sredine.

Odabirom tipke iz Geberit asortimana ukrasite vaš toalet i dajte mu dodir elegancije i jedinstvenog stila.

 

Geberit logo

Geberit grupa je vodeća evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je širom sveta. Geberit Grupu odlikuje snažno lokalno prisustvo u većini zemalja Evrope što predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike. Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama.

Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).