Connect with us
Enterijer

Geberit tipke za aktivaciju – Ukras u svakom kupatilu

Pri opremanju kupatila dve stvari o kojima posebno treba voditi ra─Źuna jesu kvalitet name┼ítaja i dizajn koji odgovara va┼íem stilu. Pored toga ┼íto je va┼í svakodnevni saveznik u odr┼żavanju li─Źne higijene, ova prostorija slu┼żi i za relaksaciju. Da biste se opustili neophodno je da kupatilo bude prijatno va┼íim ─Źulima, pa kao ┼íto o─Źima prija uskla─Ĺenost name┼ítaja, plo─Źica i drugih elemenata, treba da vam prija i osvetljenost, ali i detalji koji ─Źine da se prijatnije ose─çate.

U va┼íem kupatilu treba da ima dovoljno mesta za tu┼í kabinu ili kadu, umivaonik, wc ┼íolju, ormari─çe za odlaganje, ali i sitnice koje kupatilo ─Źine elegantnijim. S obzirom da ne pravite velike kompromise kada birate krupne stvari za kupatilo, za┼íto biste ih pravili pri odabiru sitnica?Upravo jedna od sitnica koja va┼íe kupatilo mo┼że u─Źiniti elegantnijim i prijatnijim jesu tipke za aktivaciju. Za┼íto biste pristajali na obi─Źne tipke za aktivaciju koje se mo┼żda ne uklapaju u stil va┼íeg kupatila kada ih mo┼żete prilagoditi svojim ┼żeljama?

Geberit vam nudi da tipke za aktivaciju prilagodite svom stilu i va┼íim potrebama. Pored toga obezbe─Ĺuje vam punu funkcionalnost i odre─Ĺene opcije koje ih izdvajaju u moru tipki za aktivaciju bez kojih ugradni vodokotli─çi ne mogu da funkcioni┼íu. Kao i ostali elementi u va┼íem kupatilu, tipke koje izaberete treba dugo da traju i budu dopadljive na izgled.┬á

Uredite svoje kupatilo bez kompromisa

Geberit tipke za aktiviranje Sigma10 i Sigma80 su prilagodljive svakom kupatilu. Ove tipke pomo─çi ─çe vam da odr┼żite higijenu na veoma visokom nivou sa beskontaktnim sistemom pu┼ítanja vode. Uz pomo─ç infracrvenih senzora mo┼żete pokrenuti proces ako samo pro─Ĺete rukom iznad Geberit elektronske tipke.

Sjajna opcija koju mo┼żete ugraditi uz svaki Sigma vodokotli─ç jeste DuoFresh modul koji uklanja neprijatne mirise na samom mestu njihovog nastanka. Izvla─Źi neprijatne mirise kroz ispirnu cev do kerami─Źkog sa─çastog filtera i vra─ça sve┼ż vazduh nazad u prostoriju.

Geberit Sigma10

foto: Geberit Sigma10

Tako─Ĺe, tu je i dodatak za ubacivanje ulo┼żaka za dezinfekciju. Ovi ulo┼íci boje vodu u plavo i ostavljaju prijatan i sve┼ż miris nakon ispiranja. Zahvaljuju─çi senzoru, ova prakti─Źna opcija ─çe se automatski uklju─Źiti i tako va┼í toalet u─Źiniti sve┼żim, bez neprijatnih mirisa. Uz Sigma tipke dolazi i LED svetlo za orijentaciju, koje se nalazi ispod tipke i obezbe─Ĺuje diskretno no─çno osvetljenje u va┼íem kupatilu.

Ukoliko svoje kupatilo opremate u minimalisti─Źkom stilu, Omega tipke su odli─Źan izbor za vas. Tipke za aktiviranje iz ove kolekcije su veoma elegantne i manjih dimenzija, pa se veoma lako uklapaju. Pored toga, mo┼żete se odlu─Źiti za seriju Omega60 koja je u samoj ravni sa plo─Źicama pa tipka ne odudara, ve─ç se savr┼íeno uklapa. Sve tipke iz Omega kolekcije napravljene su od visoko-kvalitetnog materijala pa je njihova otpornost zagarantovana. Kako tipka ne bi odstupala od minimalisti─Źkog prostora mo┼żete odabrati tip Omega20 koja je manja, ali jednako funkcionalna.

Tako─Ĺe, za postizanje minimalizma mo┼żete upotrebiti tipke za aktivaciju iz serije Delta koje su veoma prakti─Źne, prilagodljive i smerne. Kao i sve ostale Geberit tipke za aktivaciju koje su vam neophodne uz ugradne vodokotli─çe, one iz serije Delta ┼ítede vodu i poma┼żu vam da date svoj doprinos u o─Źuvanju ┼żivotne sredine.

Odabirom tipke iz Geberit asortimana ukrasite vaš toalet i dajte mu dodir elegancije i jedinstvenog stila.

 

Geberit logo

Geberit grupa je vode─ça evropska kompanija za sanitarne proizvode i aktivna je ┼íirom sveta. Geberit Grupu odlikuje sna┼żno lokalno prisustvo u ve─çini zemalja Evrope ┼íto predstavlja jedinstvenu dodatnu vrednost kako u oblasti sanitarne tehnike tako i u oblasti sanitarne keramike. Proizvodni kapaciteti obuhvataju 29 proizvodnih pogona, od toga 6 u prekookeanskim zemljama.

Glavno sedište koncerna se nalazi u Rapperswil-Jona u Švajcarskoj. Sa više od 12.000 zaposlenih u oko 50 zemalja kompanija Geberit u 2019. postigla je neto obrt od 3,1 milijardi CHF. Akcije kompanije Geberit su na SIX Swiss Exchange. Od 2012. akcije kompanije Geberit sastavni su deo SMI (Swiss Market Index).