Connect with us
Promo

EGGER najavljuje predstoje─çu Kolekciju dekora 24+

EGGER predstavlja Kolekciju dekora 24+ pod motom ÔÇ×Vreme je za vi┼íeÔÇť i svojim direktnim i indirektnim kupcima nudi vi┼íe mogu─çnosti i re┼íenja u vremenu ─Źestih promena i preokreta. U februaru 2024. smo pokre─çenuli inspirativne nove teme, etablirane dekore, odr┼żive i zdrave proizvode za stanovanje, kao i mno┼ítvo digitalnih usluga koje optimalno dopunjuju na┼íu sveobuhvatnu kolekciju. Sa Kolekcijom dekora 24+, EGGER po prvi put predstavlja kolekciju koja ─çe se a┼żurirati svake dve godine, ┼íto zna─Źi da ne─çe biti potpuno novog izdanja. Ovaj koncept nam omogu─çava da br┼że reagujemo na trendove, nove uticaje i nove proizvode. Uprkos kra─çim ciklusima a┼żuriranja, garantujemo da ─çe svi noviteti ostati u asortimanu najmanje ─Źetiri godine, ┼íto predstavlja sigurnost planiranja za projekte na┼íih klijenata.

F528 ST20 ─îetkana bronza

F528 ST20 ─îetkana bronza / foto: Egger

Vreme je za ne┼íto ┼íto privla─Źi pa┼żnju: ST20 Metal Brushed

Metalik efekat je tra┼żen u dizajnu name┼ítaja. Time se posti┼że odre─Ĺena elegancija i prijatan ose─çaj pri dizajnu enterijera u javnim prostorima kao ┼íto su prodavnice i restorani. ST20 Metal Brushed povr┼íina izgleda neverovatno realno. Njen izgled i ose─çaj fino bru┼íenog metala daje svakom komadu name┼ítaja posebnu vizuelnu i taktilnu zavr┼ínu obradu. To ─Źini sedefaste i metalik dekore veoma autenti─Źnim. ─îak i dekori koji nisu sedefasti, kao ┼íto je U999 Crna, dobijaju metalik efekat.

Vreme je za prirodnost: ST40 Feelwood Oakgrain

Izgleda kao hrast i pru┼ża takav ose─çaj. Autenti─Źno, kvalitetno i funkcionalno: najnovija povr┼íina sa sinhronizovanim porama ST40 Feelvood Oakgrain prati trend elegantnih, svedenih i mat efekata drveta, ali tako─Ĺe stvara odre─Ĺen dublji ose─çaj pri dodiru. Povr┼íina ne prikazuje ta─Źke sjaja zahvaljuju─çi verziji mat u matu. To ─çe vam omogu─çiti da svojim kupcima ponudite odr┼żivu plo─Źu na bazi drveta u autenti─Źnom stilu mat nauljenog furnira. Dostupno od februara u novoj Kolekciji dekora 24+. Hrast Casella H1367 ST40 prikazuje prirodno elegantan uzorak teksture u blagoj, ali razigranoj igri boja koja omogu─çava mnoge nadolaze─çe moderne kombinacije.

Vreme je za individualnost: TM12 PerfectSense® Omnipore Matt

Trend u dizajnu enterijera se kre─çe i ka tamnim i elegantnim bojama. One daju prostoriji izgled visokog kvaliteta i kreiraju elegantan ambijent. Zbog refleksije svetlosti, slika dekora vi┼íe nije prepoznatljiva na reprodukcijama tamnog drveta. Inovacija mat povr┼íine TM12 PerfectSense Omnipore Matt smanjuje refleksiju zahvaljuju─çi lakiranju. Ovo ─Źini da se odgovaraju─ça slika dekora bolje isti─Źe i daje ve─çu dubinu boje. Nova povr┼íina je tako─Ĺe otporna na otiske prstiju.

TM12 PerfectSense Omnipore Matt

TM12 PerfectSense Omnipore Matt / foto: Egger

Egger logo

Kontakt:
info-rs@egger.com
www.egger.com