Connect with us
Promo

Unapređenje vaÅ”eg prostora: 4Design dodir

U pogledu savremenog dizajna, dekorativni paneli sa drvenim profilima ističu se kao obeležje moderne estetike. Inovativni pristup kompanije 4Design srl. daje poseban pečat svakom prostoru.

Pažljivo odabrani materijali italijanske kompanije, izdržljivi su, autentični i pružaju toplinu vaÅ”em enterijeru. Zahvaljujući svojoj inovativnoj tehnologiji u proizvodnji dekorativnih panela, 4Design koristi techno veneer za pun efekat furniranih panela.

4Design dekorativni panel za enterijer vaŔeg doma

foto: Pinoles d.o.o.

Proces izrade techno veneer panela, obuhvata presovanje pažljivo odabranih i obojenih, tanko sečenih listova furnira u plaÅ”teve. PlaÅ”tevi se potom seku, profiliÅ”u i oblikuju u različite modele. Profilisani furniri se zatim apliciraju na potpornu osnovu od medijapana ili Å”perploče. Furnir takođe oblaže zadnju stranu ploče, osiguravajući uniforman izgled i izdržljivost panela.

4Design dekorativni panel za enterijer vaŔeg doma

foto: Pinoles d.o.o.

4Design techno veneer na MDF ploči dolaze u dimenziji 3000×1200 mm, pri čemu je profil paralelan prvoj dimenziji. U enterijeru se mogu postaviti vertikalno, horizontalno ili dijagonalno, potom se kombinovati i uskladiti po modelu, boji i Å”irini kako bi se postigao personalizovan izgled prostora.

Ukoliko se u dizajnu enterijera susretnete sa oblim ivicama, 4Design nudi i Flexy furnirani MDF, koji se idealno oblikuje oko kružnih komoda, stubova, stolova i mnogih drugih elemenata. Ovi paneli, dostupni u dimenzijama 3000×1200 mm i 1000×1800 mm, savrÅ”eno se prilagođavaju zahtevnim oblicima, dodajući prostoru eleganciju i funkcionalnost.

4Design dekorativni panel za enterijer vaŔeg doma

foto: Pinoles d.o.o.

Profil Flexy furniranih panela, takođe je paralelan prvoj dimenziji. Bez obzira da li želite da u svoj dom unesete daÅ”ak modernosti ili tražite održivu alternativu punom drvetu, inovativna reÅ”enja kompanije 4Design nude jedinstven spoj stila, izdržljivosti i praktičnosti. Prihvatite trend koji oblikuje budućnost dizajna enterijera i dopustite da se vaÅ” prostor istakne bezvremenskom elegancijom furniranih panela!

Pinoles logo

Pinoles d.o.o.
Veleprodaja
Južni bulevar 2, 11118 Beograd
M: +381 64 860 1905
razvoj@pinoles.com
www.pinoles.com