Connect with us
Novosti

Alumil i akademija arhitektonskog aluminijuma odr┼żali seminar za arhitekte i proizvo─Ĺa─Źe u Srbiji

Alumil i Akademija arhitektonskog aluminijuma u periodu od 25. do 27. aprila oranizovala je tri stru─Źna seminara za arhitekte i proizvo─Ĺa─Źe u Beogradu i Jagodini na temu ÔÇ×Ugradnja aluminijumskih pozicija.ÔÇť

Seminari koji su okupili ukupno preko 180 u─Źesnika, sastojali su se od teorijskog i prakti─Źnog dela kroz koje su obja┼ínjeni i demonstrirani svi va┼żni segmenti pravilne ugradnje aluminijumskih pozicija i upotreba odgovaraju─çih savremenih materijala za zaptivanje. Nakon zavr┼íenog seminara u─Źesnicima su uru─Źeni sertifikati.

Alumil ─Źvrsto veruje da je edukacija partnera od izuzetne va┼żnosti kako bi zajedni─Źkim snagama gradili savr┼íenstvo svaki dan. Zbog toga je ALUMIL kompanija stvorila poseban institut ÔÇťAkademiju arhitektonskog aluminijumaÔÇŁ kako bi partnerima pru┼żili znanje i obuku u najsavremenijim tehni─Źkim i komercijalnim segmenitma.

Stru─Źni seminara za arhitekte i proizvo─Ĺa─Źe / foto: Alumil

Stru─Źni seminar za arhitekte i proizvo─Ĺa─Źe / foto: Alumil

Akademija arhitektonskog aluminijuma je istra┼żiva─Źki, edukativni i konsultantski centar sa vizijom za kontinuirani razvoj kako profesionalaca tako i kompanija u oblasti arhitektonskih aluminijumskih sistema.

Institut je nastao u saradnji sa vodec╠üim gr─Źkim univerzitetima (Univerzitet Aristotel i Univerzitet ÔÇśMakedoniaÔÇÖ u Solunu), kompanijama visoke tehnologije (D-cube, Atlantis Engineering) i uspe┼ínim kompanijama u industriji (GLM, Alutrade). Priznat je od strane Generalnog sekretarijata za istra┼żivanje i inovacije Ministarstva razvoja, koja je deo inovacionog ekosistema u Gr─Źkoj.

Stru─Źni seminara za arhitekte i proizvo─Ĺa─Źe / foto: Alumil

Stru─Źni seminar za arhitekte i proizvo─Ĺa─Źe / foto: Alumil

Akademija arhitektonskog aluminijuma pru┼ża usluge kroz tri stuba:

Poslovno savetovanje: Skup personalizovanih i specijalizovanih konsultacija, kroz koje se unapre─Ĺuju organizacija, poslovanje, u─Źinak i strategija preduzec╠üa, sa ciljem povec╠üanja njihove konkurentnosti i povec╠üanja profitabilnosti.

Tehni─Źka podr┼íka: Personalizovana usluga koja kombinuje teorijsku sa tehni─Źkom obukom, nudec╠üi podr┼íku i stru─Źnost u svim ALUMIL serijama arhitektonskih sistema, kako pojedina─Źnim profesionalcima tako i kompanijama u sektoru.

Profesionalna obuka: Obuhvata dva sveobuhvatna programa obuke (ÔÇ×Priprema sertifikacije proizvo─Ĺa─Źa aluminijumaÔÇť i ÔÇ×Tehni─Źar aluminijumskih pozicijaÔÇť), koji koriste prednosti iy oblasti ove industrije, osiguravajuc╠üi profesionalnu buduc╠ünost proizvo─Ĺa─Źa i mladih ljudi koji su zainteresovani da se pridru┼że kompaniji aluminijumske industrije.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE ÔÇô Milutina Milankovi─ça 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs