Connect with us
Enterijer

Konkurs za dizajn tapeta!

Konkurs za najavangardniji dizajn tapeta – PRIJAVITE SE!

Konkurs za dizajn tapeta AVANGUARD BELGRADE Ā inspirisan je naÅ”om avangardnom prestonicom – u organizaciji Marburg Wallcovering Nemačka i Mara HOME Beograd. Rok za predaju radova je 31. maj! Saznajte viÅ”e na LINK.

Umetnik ste, a volite dizajn enterijera?

Imamo pravu stvar za vas!

U pitanju je dizajnerski konkurs za tapete – neviđen na naÅ”im prostorima do sada. Pored novčanih nagrada od 1.000 do 3.000e pobednicima sleduje i procenat od godiÅ”nje prodaje iz celog sveta! Saznajte viÅ”e na LINK.

Tema konkursa je avangarda Beograda

… a od učesnika se očekuje da kreiraju dizajn koji će upravo dočarati avangardni duh Beograda – no limit. Beograd je oduvek bio sinonim za avangardni duh i sigurni smo da dobar dizajn može poteći iz ovog konteksta ā€“ kaže Nikola Lojanica, vlasnik kompanije Mara Home. pročitaj viÅ”e

Beograd u svetu muralnih tapeta…

Pozivamo vas da se prepustite i u svojoj maŔti povežete sa beogradskim duhom i da pokažete Ŕta umete! RazmiŔljajte u pravcu dizajna muralnog tipa, primenljivog na zidovima u savremenim enterijerima. viŔe primera muralnih tapeta

Dizajn muralne tapete

Dizajn muralne tapete / foto: Mara Home

VaÅ” dizajn će se naći u enterijerima Å”irom sveta!

Ovo takmičenje nastoji da otkrije najinovativnije i najkreativnije dizajnerske predloge za tapete i ponudi priliku da se vaŔ dizajn vidi Ŕirom sveta. viŔe primera muralih tapeta

MARBURG Tapetenfabrik

… proizvodi visokokvalitetne tapete viÅ”e od 175 godina, Å”to ih čini jednom od najiskusnijih i najcenjenijih kompanija u industriji. Njihova posvećenost inovacijama i dizajnu omogućila im je da kontinuirano pomeraju granice mogućeg u kreiranju tapeta, Å”to je rezultiralo nekim od najneverovatnijih i jedinstvenih dizajna dostupnih na tržiÅ”tu danas. Saznajte viÅ”e na LINK.

Nagrade i % od prodaje

Prva tri pobednika takmičenja dobiće novčane nagrade: 3.000 evra za prvo mesto, 2.000 evra za drugo i 1.000 evra za treće mesto. Ne samo to Å”to će autor biti potpisan i promovisan Å”irom sveta, već će dobiti i procenat od godiÅ”nje prodaje iz celog sveta. Ne propustite ovu neverovatnu priliku! Saznajte viÅ”e na LINK.

Dizajn tapete

Dizajn tapete / foto: Mara Home

Apply: Bring this thing alive! & win 3.000ā‚¬

Felix Diener kreativni direktor Marburg Wallcovering i MaraHOME Vas pozivaju da se prijavite se i doprinesete misiji: „Pomeranje granica dizajna tapeta“ i osvojite jednu od vrednih nagrada koji obezbeđuju organizatori ovog zanimljivog događaja. Pored novčanih nagrada pobednicima sleduje i procenat od godiÅ”nje prodaje iz celog sveta.

Osnovne propozicije:

Dizajn mora biti originalan i ne sme biti prethodno objavljen ili poslat na druge konkurse. Svaki učesnik može prijaviti do tri dizajna. Prema zahtevima, dizajn je potrebno posedovati u visokoj rezoluciji min 90 dpi/ visine 350cm (Ŕirina zavisi od dizajna). Link za prijavu/slanje radova je avanguard-contest.com/apply/ Radovi se Ŕalju malim rezolucijama.

Rok za dostavljanje dizajna je 31. maj 2023. Rezultati konkursa će biti proglaÅ”eni 16. juna 2023. godine.

Mara Home logo

Mara Home
MileŔevska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs