Connect with us
Enterijer

Konkurs za dizajn tapeta!

Konkurs za najavangardniji dizajn tapeta – PRIJAVITE SE!

Konkurs za dizajn tapeta AVANGUARD BELGRADE  inspirisan je našom avangardnom prestonicom – u organizaciji Marburg Wallcovering Nemačka i Mara HOME Beograd. Rok za predaju radova je 31. maj! Saznajte više na LINK.

Umetnik ste, a volite dizajn enterijera?

Imamo pravu stvar za vas!

U pitanju je dizajnerski konkurs za tapete – neviđen na našim prostorima do sada. Pored novčanih nagrada od 1.000 do 3.000e pobednicima sleduje i procenat od godišnje prodaje iz celog sveta! Saznajte više na LINK.

Tema konkursa je avangarda Beograda

… a od učesnika se očekuje da kreiraju dizajn koji će upravo dočarati avangardni duh Beograda – no limit. Beograd je oduvek bio sinonim za avangardni duh i sigurni smo da dobar dizajn može poteći iz ovog konteksta – kaže Nikola Lojanica, vlasnik kompanije Mara Home. pročitaj više

Beograd u svetu muralnih tapeta…

Pozivamo vas da se prepustite i u svojoj mašti povežete sa beogradskim duhom i da pokažete šta umete! Razmišljajte u pravcu dizajna muralnog tipa, primenljivog na zidovima u savremenim enterijerima. više primera muralnih tapeta

Dizajn muralne tapete

Dizajn muralne tapete / foto: Mara Home

Vaš dizajn će se naći u enterijerima širom sveta!

Ovo takmičenje nastoji da otkrije najinovativnije i najkreativnije dizajnerske predloge za tapete i ponudi priliku da se vaš dizajn vidi širom sveta. više primera muralih tapeta

MARBURG Tapetenfabrik

… proizvodi visokokvalitetne tapete više od 175 godina, što ih čini jednom od najiskusnijih i najcenjenijih kompanija u industriji. Njihova posvećenost inovacijama i dizajnu omogućila im je da kontinuirano pomeraju granice mogućeg u kreiranju tapeta, što je rezultiralo nekim od najneverovatnijih i jedinstvenih dizajna dostupnih na tržištu danas. Saznajte više na LINK.

Nagrade i % od prodaje

Prva tri pobednika takmičenja dobiće novčane nagrade: 3.000 evra za prvo mesto, 2.000 evra za drugo i 1.000 evra za treće mesto. Ne samo to što će autor biti potpisan i promovisan širom sveta, već će dobiti i procenat od godišnje prodaje iz celog sveta. Ne propustite ovu neverovatnu priliku! Saznajte više na LINK.

Dizajn tapete

Dizajn tapete / foto: Mara Home

Apply: Bring this thing alive! & win 3.000€

Felix Diener kreativni direktor Marburg Wallcovering i MaraHOME Vas pozivaju da se prijavite se i doprinesete misiji: „Pomeranje granica dizajna tapeta“ i osvojite jednu od vrednih nagrada koji obezbeđuju organizatori ovog zanimljivog događaja. Pored novčanih nagrada pobednicima sleduje i procenat od godišnje prodaje iz celog sveta.

Osnovne propozicije:

Dizajn mora biti originalan i ne sme biti prethodno objavljen ili poslat na druge konkurse. Svaki učesnik može prijaviti do tri dizajna. Prema zahtevima, dizajn je potrebno posedovati u visokoj rezoluciji min 90 dpi/ visine 350cm (širina zavisi od dizajna). Link za prijavu/slanje radova je avanguard-contest.com/apply/ Radovi se šalju malim rezolucijama.

Rok za dostavljanje dizajna je 31. maj 2023. Rezultati konkursa će biti proglašeni 16. juna 2023. godine.

Mara Home logo

Mara Home
Mileševska 44, 11000 Beograd-Vračar
M: +381 63 111 0077
Omladinskih brigada 88-90, 11070 Novi Beograd
M: +381 63 575 204
office2@marahome.rs
www.marahome.rs