Connect with us
Novosti

Alumil zeleni ambasadori realizovali ekološku inicijativu u Starim Banovcima

Dru┼ítvena odgovornost predstavlja jednu od osnovnih postulata poslovanja ALUMIL kompanije koja se realizuje kroz strate┼íki postavljene aktivnosti, a sve u cilju brige o planeti, odnosno obezbe─Ĺivanju sigurnog ÔÇ×domaÔÇť i stvaranja bolje budu─çnosti za sve, a posebno za naredne generacije.

Tim volontera Alumil zelenih ambasadora nastavili su i ove godine promovisanje strategije odr┼żivog razvoja kompanije sprovo─Ĺenjem inicijativa za za┼ítitu ┼żivotne sredine.

U saradnji sa JKP Nova Pazova i Op┼ítinom Stari Banovci zeleni ambasadori su 22. aprila realizovali akciju po┼íumljavanja na de─Źijem igrali┼ítu u Starim Banovcima.

Preko 50 volontera zajedno sa svojim porodicama doprineli su stvaranju zelenijeg okru┼żenja sa─Ĺenjem 78 sadnica ─Źetinarskog i listopadnog drve─ça.

Za najmla─Ĺe volontere odr┼żana je i edukativna radionica, od strane stru─Źnih lica De─Źije ekolo┼íke akademije, a kroz koju je detaljnije obja┼ínjena va┼żnost i zna─Źaj ┼íuma, ┼íumskih ekosistema i o─Źuvanje prirode.

Inspirisani sloganom ÔÇťZemlja je na┼í domÔÇŁ, volonteri Zelenih ambasadora ─çe nastaviti da preduzimaju akcije od velikog zna─Źaja kako bi realizovali misiju koja podrazumeva stvaranje zdravije i zelenije planete.

www.alumil.rs

Alumil Yu Industry a.d.
A. GTC SQUARE ÔÇô Milutina Milankovi─ça 11b,
11070 Novi Beograd, Srbija
T. +381 11 614 92 10
E. projektbiro@alumil.com
W. www.alumil.rs