Connect with us
Promo

Luksuzni sistemi u kombinaciji aluminijum-drvo – Tehnomarket LINEAL

Luksuzni sistemi u kombinaciji aluminijum-drvo W-ST 81, W-PLUS 89 i W-THERM 104

Idealna kombinacija postojanog i ─Źvrstog aluminijuma i plemenitog drveta kao unutra┼ínje obloge napravljena je da bi pru┼żila vrhunski prozor, koji na najbolji mogu─çi na─Źin oplemenjuje svaki poslovni prostor i dom. Tri projektovana Lineal sistema dubine ugradnje od 81mm, 89mm i 104mm odgovaraju aktuelnim propisima o energetskoj efikasnosti u modernoj gradnji, ujedno se izdvajaju─çi svojim unapre─Ĺenim performansama, dizajnom i luksuznim materijalima.

Kao sistem sa najboljim karakteristikama izdvaja se Lineal W-TERM 104, koji poseduje svojstva naglašene izolacije sa mogućnošću postizanja Uw=0,87W/m²K (uz primenu troslojnog stakla Ug=0,6 W/m²K), a uz neverovatan odnos cene i kvaliteta, danas veoma bitan investitorima.

Tehnomarket serija LINEAL alu-drvo stolarija

Masivno i kvalitetno drvo svojom pojavom diskretno oplemenjuje enterijer

TOPLINA

Izuzetna toplotna izolacija je glavna odlika proizvoda iz ove grupe, sa vrednostima koje u potpunosti ispunjavaju kako aktuelne standarde, tako i zahteve savremenih korisnika. Aluminijum sa termo-prekidom ─Źini ja─Źi, nose─çi deo konstrukcije elemenata, dok unutra┼ínja drvena obloga doprinosi toplini svojom bogatom prirodnom strukturom izolacionog materijala.

DRVENI MASIV

Masivno i kvalitetno drvo svojom pojavom diskretno oplemenjuje enterijer, ─Źine─çi ga luksuznom i atraktivnim za svoje korisnike. Kao unutra┼ínja obloga, pojavljuje se u vidu dizajniranih drvenih lajsni na krilu, ┼ítoku i dr┼ża─Źu za staklo u ukupnoj vidnoj visini rama od 106mm do 132mm, uz bogat izbor tipova drveta, kao i strukture i boje za┼ítitnog premaza.

TRAJNOST

Prozori ova tri Lineal sistema nude najvi┼íi nivo postojanosti kroz vreme. Aluminijum kao jak i stabilan materijal, otporan na vremenske uticaje, nosi ─Źitavu konstrukciju gotovog elementa i nalazi se okrenut ka spolja. Drvena obloga, pri─Źvr┼í─çena patent vezom koja omogu─çava nezavisan rad dva glavna gradivna materijala, nalazi se u enterijeru, potpuno za┼íti─çena od atmosferskih uticaja, gde svojom lepotom i trajno┼í─çu maksimalno mo┼że da do─Ĺe do izra┼żaja.

ESTETIKA

Drvo kao tradicionalan i prirodan materijal, oproban u vekovnoj primeni, nudi novu estetsku dimenziju prozorima. Nesumljivo doprinsi prijatnosti ambijenta uz neprevazi─Ĺen ose─çaj topline i komfora.Mogu─çnost izbora razli─Źitih tipova drveta, kao ┼íto su izme─Ĺu ostalog hrast, orah, bukva i tre┼ínja, raznovrsnih boja i struktura, ─Źini gotove elemente lako uklopivim u razli─Źite tipove enterijera.

Tehnomarket logo

Tehnomarket d.o.o
Skadarska 73, 26101 Pan─Źevo, Srbija
+381 13 307 700
+381 13 307 799
profil@tehnomarket.com
www.tehnomarket.com