Connect with us
Novosti

Za┼íto vredi postati izlaga─Ź na Budmi 2024?

Vi┼íe od 30 godina BUDMA je jedan od najzna─Źajnijih doga─Ĺaja u Centralnoj i Isto─Źnoj Evropi za proizvo─Ĺa─Źe i distributere savremenih gra─Ĺevinskih tehnologija i materijala, trgovinske predstavnike, arhitekte, izvo─Ĺa─Źe i investitore. Tokom 4 dana predstavljena je najnovija ponuda proizvoda, tehnologije i usluga. Doga─Ĺaj obiluje tr┼żi┼ínim premijerama, inovacijama proizvoda i sadr┼żajnim doga─Ĺajima koji se bave najaktuelnijim pitanjima gra─Ĺevinske industrije, kao i predavanjima, takmi─Źenjima i prvenstvima.

Organizujemo sajmove vec╠ü 100 godina. Me─Ĺutim, danas je obim na┼íeg delovanja mnogo ┼íiri i obuhvata mega doga─Ĺaje, koncerte, sportska takmi─Źenja, korporativne sastanke i mnoge pratec╠üe usluge koje su kompanije i u─Źesnici potrebni za poslovanje, promociju ili jednostavno zabavu. Na┼íi kapaciteti nam omoguc╠üavaju da organizujemo bilo koji doga─Ĺaj, bez obzira na njegov obim i prirodu. Znamo sve o organizaciji doga─Ĺaja. Kreativno koristimo na┼íe bogato iskustvo i stalno tra┼żimo inovativna re┼íenja.

Cenimo inovacije

Zlatna medalja MTP grupe. Ovo je najprepoznatljivija nagrada u Poljskoj, koja se dodeljuje za visok nivo inovativnosti proizvoda. To nije samo nagrada. To je strategija promocije:

  • Identifikacija nagra─Ĺenih proizvoda na izlo┼żbi
  • Kampanje usmerene na posetioce i izlaga─Źe
  • Informacije u medijima
  • U─Źe┼íc╠üe na Gola┼íu i konferencijama
  • Priprema stru─Źnih materijala za ┼ítampu
  • U─Źe┼íc╠üe u takmi─Źenju za zlatnu medalju izbor potro┼ía─Źa
Zlatna medalja MTP grupe

Zlatna medalja MTP grupe

Atraktivna lokacija i moderna infrastruktura

Atraktivna lokacija i moderna infrastruktura

Atraktivna lokacija i moderna infrastruktura

Prijave za Budma 2024 nalaze se na slede─çem linku.