Connect with us
Novosti

Vebinar: Savladavanje odvla┼żivanja za arhive i muzeje

Priklju─Źite se vebinaru kompanije Munters 20. septembra i nau─Źite kako da spre─Źite degradaciju i o┼íte─çenje umetni─Źkih dela usled vlage.

Muntersovi proizvodi za tretman vazduha se koriste u muzejima, galerijama, arhivima i bibliotekama, kako bi se, ─Źesto nezamenjive, knjige, artefakti, dokumenti i trake za┼ítitili od vlage i vremenskih uslova.

Na ovom vebinaru, Filipo Paggiarin iz Muntersa c╠üe sa u─Źesnicima podeliti znanja o tome kako su pametna re┼íenja u oblasti klimatizacije klju─Źna za energetski efikasno skladi┼ítenje dobara: Klimatizacija komforna za boravak ─Źoveka i neophoodna za o─Źuvanje umetnosti.

  • Datum: 20. septembar
  • Vreme: 13:00 – 13:45 GMT+4
  • Govornik: Filippo Paggiarin, specijalista za obuku i razvoj prodaje u kompaniji Munters

Vebinar c╠üe se odr┼żati na engleskom jeziku.

Ne mo┼żete da se uklju─Źite 20. septembra? Registrujte se u svakom slu─Źaju, kako biste dobili materijal sa vebinara. LINK za registraciju.

EuroCons Group je ekskluzivni zastupnik ┼ívedske kompanije Munters, proizvo─Ĺa─Źa adsorbcionih su┼ía─Źa vazduha, koja je i patentirala ovu tehnologiju. Na 54. Me─Ĺunarodnom kongresu i izlo┼żbi o KGH, EuroCons Group nastupi─çe na ┼ítandu 98. Detaljnije o vebinaru mo┼żete procitati na slede─çem LINK-u.

Kompanija EuroCons Group je lider u regionu u oblasti industrijskog in┼żenjeringa, dizajna i inovativnih tehnologija, kao i ponudi opreme vode─çih multinacionalnih kompanija, pre svega u farmaceutskoj industriji, ali i u ostalim industrijama. Nudi vrhunska tehnolo┼íka re┼íenja u oblasti ÔÇ×─Źistih sobaÔÇť, uzimaju─çi primat na tr┼żi┼ítu. Osnovne delatnosti su konsalting, in┼żenjering i zastupanje vode─çih multinacionalnih kompanija. Kompanija EuroCons Group danas nudi najsavremenija tehnolo┼íka re┼íenja i projekte i postaje nezaobilazni u─Źesnik i partner u razvoju novih tehnologija i njihovoj primeni u najsofisticiranijim industrijskim bran┼íama, sa tendencijom konstantnog usavr┼íavanja i napretka.