Connect with us
Enterijer

Drveni pod u kratkom roku – Magic Floor

Odgovor na zahteve savremenog ┼żivota

Metropola kao okru┼żenje na┼íeg ┼żivljenja zahteva kratke rokove isporuke robe i rezultat je na┼íih navika da ┼żivimo br┼że, da nam se usluge izvr┼íe brzo i da za kratko vreme zavr┼íimo ono ┼íto smo zapo─Źeli iz prostog razloga ┼íto nas odmah posle jedne o─Źekuje neka druga obaveza. U skladu sa ovim ┼żivotnim postulatom i kompanija Magic Floor je, kao generalni zastupnik Hakwood podova, omogu─çila svojim klijentima, kojima je rok jedini i najbitniji zahtev, ÔÇťPrefinishÔÇŁ kolekciju na lageru.

Magic Floor doo - Hakwood drveni podovi

ÔÇťPrefinishÔÇŁ kolekcija na lageru / Hakwood dvoslojni drveni pod

U ovoj ponudi je standardni dvoslojni pod sa osnovom ┼íper breze i gornjim slojem hrasta. Dolazi u dve ┼íirine – 180 mm i 240 mm sa opcijom visine od 14 i 19 mm i du┼żine 1,97-2,47m.
Na raspolaganju su dve gradacije:

Universal kojeg odlikuje inherentan dizajn, prirodno i nerazdvojivo spojen sa prirodnim izgledom drveta koji nosi karakteristi─Źan rusti─Źni izgled nesavremenog razigranog kolorita i autenti─Źan mineralni preliv markantnog hrasta. Opcija Exclusive, s druge strane, nudi ujedna─Źenije tonove i manje ─Źvorova uz prefinjeni krajnji efekat nakon instalacije.

Colour Hakwood podoviOvaj proizvod dolazi u ─Źetiri osnovne nijanse:

  • Juno patina beloj nijansi sa krema efektom
  • Atlas ton za moderne sive i hladnije enterijere
  • Eros kolekcija sa bikolorno braon osnovom sa magla sivo-krem zavr┼ínim efektom
  • Freya smeli topli vintage izgled med tople braon boje

Pomenuta nijansiranja su dobijena tretiranjem poda ekolo┼íkim uljem sa UV lakom kao zavr┼ínim slojem, a omogu─çena je i plug in opcija – isporuka i ugradnja u istom danu.

Magic Floor doo - Hakwood drveni podovi

Da bude sasvim jasno standard izrade poda sa kojim ste ve─ç upoznati putem nekih ranijih tekstova koje smo objavljivali u ─Źasopisima i portalima, ostaje nepromenjen, a jedina razlika u odnosu na ranije je u ekspresnoj isporuci ─Źak i ako niste u mogu─çnosti da zajedno sa nama u─Źestvujete u uzorkovanju i dizajniranju poda sa ─Źak 500 mogu─çih kolorita kao i povr┼íinskim profilacijama i specijalnim efektima.

MAGIC FLOOR d.o.o.

MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd
T. +381 11 24 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Mi stvaramo magiju po va┼íoj ┼żeljiÔÇŽ
Mi smo One and Only!