Connect with us
Enterijer

Drveni pod u kratkom roku – Magic Floor

Odgovor na zahteve savremenog života

Metropola kao okruženje naÅ”eg življenja zahteva kratke rokove isporuke robe i rezultat je naÅ”ih navika da živimo brže, da nam se usluge izvrÅ”e brzo i da za kratko vreme zavrÅ”imo ono Å”to smo započeli iz prostog razloga Å”to nas odmah posle jedne očekuje neka druga obaveza. U skladu sa ovim životnim postulatom i kompanija Magic Floor je, kao generalni zastupnik Hakwood podova, omogućila svojim klijentima, kojima je rok jedini i najbitniji zahtev, ā€œPrefinishā€ kolekciju na lageru.

Magic Floor doo - Hakwood drveni podovi

ā€œPrefinishā€ kolekcija na lageru / Hakwood dvoslojni drveni pod

U ovoj ponudi je standardni dvoslojni pod sa osnovom Å”per breze i gornjim slojem hrasta. Dolazi u dve Å”irine – 180 mm i 240 mm sa opcijom visine od 14 i 19 mm i dužine 1,97-2,47m.
Na raspolaganju su dve gradacije:

Universal kojeg odlikuje inherentan dizajn, prirodno i nerazdvojivo spojen sa prirodnim izgledom drveta koji nosi karakterističan rustični izgled nesavremenog razigranog kolorita i autentičan mineralni preliv markantnog hrasta. Opcija Exclusive, s druge strane, nudi ujednačenije tonove i manje čvorova uz prefinjeni krajnji efekat nakon instalacije.

Colour Hakwood podoviOvaj proizvod dolazi u četiri osnovne nijanse:

  • Juno patina beloj nijansi sa krema efektom
  • Atlas ton za moderne sive i hladnije enterijere
  • Eros kolekcija sa bikolorno braon osnovom sa magla sivo-krem zavrÅ”nim efektom
  • Freya smeli topli vintage izgled med tople braon boje

Pomenuta nijansiranja su dobijena tretiranjem poda ekoloÅ”kim uljem sa UV lakom kao zavrÅ”nim slojem, a omogućena je i plug in opcija – isporuka i ugradnja u istom danu.

Magic Floor doo - Hakwood drveni podovi

Da bude sasvim jasno standard izrade poda sa kojim ste već upoznati putem nekih ranijih tekstova koje smo objavljivali u časopisima i portalima, ostaje nepromenjen, a jedina razlika u odnosu na ranije je u ekspresnoj isporuci čak i ako niste u mogućnosti da zajedno sa nama učestvujete u uzorkovanju i dizajniranju poda sa čak 500 mogućih kolorita kao i povrÅ”inskim profilacijama i specijalnim efektima.

MAGIC FLOOR d.o.o.

MAGIC FLOOR d.o.o.
Vojvode Stepe 270/14, 11000 Beograd
T. +381 11 24 64 884
M. +381 63 81 08 330
office@magicfloor.rs
www.magicfloor.rs

Mi stvaramo magiju po vaÅ”oj željiā€¦
Mi smo One and Only!