Connect with us
Promo

Welcome 2 WOW

REHAU divizija prozorskih reŔenja predstavlja jedinstveno i spektakularno iskustvo u Erlangenu

REHAU divizija prozorskih reŔenja predstavlja jedinstveni koncept World of Windows (WOW) 2022 i osigurava efikasnu razmenu miŔljenja sa tržiŔtem na spektakularnoj platformi i u bezbednom okruženju. WOW 2022 se održava u Erlangenu od 19. aprila do 15. jula 2022. godine.

REHAU divizija prozorskih reÅ”enja se uvek fokusira na blizinu i efikasnu razmenu miÅ”ljenja sa svojim partnerima, čak i u izazovnim uslovima: Welcome to World of Windows 2022! Welcome 2 WOW! Na ovom događaju posebno se ističe prezentacija nastavka razvoja GENEO RAU-FIPRO-X-a, koji se u industriji prozora sa nestrpljenjem čekao.

Foto: REHAU / World of Windows

ā€žBezbednost i zdravlje su uvek prioriteti za nas, kao sistemski dobavljač konstantno smo usmereni na naÅ”e partnere i zaposlene. U bezbednom i istovremeno spektakularnom okruženju World of Windows 2022, stvaramo hibridni koncept i kombinujemo digitalni sa analognim svetom. Rezultat toga je privlačno i inspirativno okruženje za personalizovana reÅ”enja koja mi u REHAU diviziji prozorskih reÅ”enja obezbeđujemo za naÅ”e partnere Å”irom sveta,ā€œ istakao je Carsten Heuer, CEO REHAU divizije prozorskih reÅ”enja.

WOW 2022: Prostor za dijalog i interakciju na povrŔini od 600 kvadratnih metara

WOW 2022 koji se održava u Erlangenu na povrÅ”ini od 600 kvadratnih metara predstavlja naÅ” odgovor na sve veće potrebe tržiÅ”ta za komunikacijom, dijalogom i inovacijama. REHAU divizija prozorskih reÅ”enja tako konstantno radi na razvoju nagrađivanog projekta WOW (dobitnik nagrade German Brand Award za 2021. godinu) i dopunjuje ideju digitalnog iskustva uz pomoć centralnog analognog i istovremeno bezbednog prostora za susret sa reÅ”enjima dobavljača kompletnih sistema.

Foto: REHAU / World of Windows

ā€žNa WOW 2022 partneri REHAU divizije prozorskih reÅ”enja moći će kroz individualno prilagođene susrete da se upoznaju sa inovativnim reÅ”enjima iz područja prozorskih profila, pametnih proizvoda, digitalnih usluga i održivosti ā€“ na nacionalnom jeziku i s lokalnom kontakt osobomā€œ navodi Peter Kotzur, direktor marketinga.

REHAU divizija prozorskih reŔenja 2022: uspeŔni odgovori na globalne megatrendove kao Ŕto su održivost, digitalizacija ili urbanizacija

ā€žREHAU divizija prozorskih reÅ”enja se uvek dosledno fokusira na uspeh svih svojih partnera i efikasnu razmenu miÅ”ljenja sa tržiÅ”tem. NaÅ” motivisani tim radi na tome svakodnevno, uz potpunu posvećenost. Posebno tokom 2022. godine, koju obeležava mnoÅ”tvo novih trendova, predstavljamo mnogobrojna inovativna i sveobuhvatna reÅ”enja. Na taj način ćemo tržiÅ”tu pružiti uspeÅ”ne odgovore na globalne megatrendove kao Å”to su održivost, digitalizacija i urbanizacija. Zajedno sa čitavom industrijom prozora, radujemo se događaju WOW 2022, gde ćemo nastaviti zajedno da ispisujemo stranice uspeÅ”ne priče GENEO RAU-FIPRO-X-a. Potpuno posvećeni naÅ”im partnerima i novim mogućnostima: ā€žNapravi razliku. Razvijaj poslovanjeā€œ, ističe Heuer.

Foto: REHAU / World of Windows

Odeljenje kompanije REHAU Industries za prozorska reÅ”enja svakodnevno unapređuje prozore i vrata. Za bolji život. Njegov jedinstveni pristup reciklaži EcoPuls predstavlja koncept održivosti bez premca u okviru branÅ”e. REHAU divizija prozorskih reÅ”enja, kao pokretač i predvodnik održivih industrijskih reÅ”enja, vodeći je stručnjak za sveobuhvatna sistemska reÅ”enja duž čitavog lanca vrednosti: Prozori. Prilagođeni savremenom životu.

Grupacija REHAU ostvaruje godiÅ”nji promet koji premaÅ”uje četiri milijarde evra zahvaljujući reÅ”enjima na bazi polimera. Ona spaja REHAU Industries sa snažnim kompanijama kao Å”to su Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC i REHAU Automotive, pod jednim zajedničkim krovom. REHAU Industries je nezavisna kompanija koja obuhvata odeljenja zadužena za reÅ”enja za objekte, prozorska reÅ”enja, reÅ”enja za nameÅ”taj i industrijska reÅ”enja. ViÅ”e od 12.000 zaposlenih na preko 150 lokacija Å”irom sveta zajedno rade na stalnom unapređenju života putem upotrebe inovativnih, održivih tehnologija u građevinskom i industrijskom sektoru, kao i sektorima proizvodnje prozora i nameÅ”taja: Engineering progress. Enhancing lives.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stražilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E.Ā beograd@rehau.com
W.Ā www.rehau.rs
W.Ā www.rehau.com