Connect with us
Promo

Welcome 2 WOW

REHAU divizija prozorskih rešenja predstavlja jedinstveno i spektakularno iskustvo u Erlangenu

REHAU divizija prozorskih re┼íenja predstavlja jedinstveni koncept World of Windows (WOW) 2022 i osigurava efikasnu razmenu mi┼íljenja sa tr┼żi┼ítem na spektakularnoj platformi i u bezbednom okru┼żenju. WOW 2022 se odr┼żava u Erlangenu od 19. aprila do 15. jula 2022. godine.

REHAU divizija prozorskih re┼íenja se uvek fokusira na blizinu i efikasnu razmenu mi┼íljenja sa svojim partnerima, ─Źak i u izazovnim uslovima: Welcome to World of Windows 2022! Welcome 2 WOW! Na ovom doga─Ĺaju posebno se isti─Źe prezentacija nastavka razvoja GENEO RAU-FIPRO-X-a, koji se u industriji prozora sa nestrpljenjem ─Źekao.

Foto: REHAU / World of Windows

ÔÇ×Bezbednost i zdravlje su uvek prioriteti za nas, kao sistemski dobavlja─Ź konstantno smo usmereni na na┼íe partnere i zaposlene. U bezbednom i istovremeno spektakularnom okru┼żenju World of Windows 2022, stvaramo hibridni koncept i kombinujemo digitalni sa analognim svetom. Rezultat toga je privla─Źno i inspirativno okru┼żenje za personalizovana re┼íenja koja mi u REHAU diviziji prozorskih re┼íenja obezbe─Ĺujemo za na┼íe partnere ┼íirom sveta,ÔÇť istakao je Carsten Heuer, CEO REHAU divizije prozorskih re┼íenja.

WOW 2022: Prostor za dijalog i interakciju na površini od 600 kvadratnih metara

WOW 2022 koji se odr┼żava u Erlangenu na povr┼íini od 600 kvadratnih metara predstavlja na┼í odgovor na sve ve─çe potrebe tr┼żi┼íta za komunikacijom, dijalogom i inovacijama. REHAU divizija prozorskih re┼íenja tako konstantno radi na razvoju nagra─Ĺivanog projekta WOW (dobitnik nagrade German Brand Award za 2021. godinu) i dopunjuje ideju digitalnog iskustva uz pomo─ç centralnog analognog i istovremeno bezbednog prostora za susret sa re┼íenjima dobavlja─Źa kompletnih sistema.

Foto: REHAU / World of Windows

ÔÇ×Na WOW 2022 partneri REHAU divizije prozorskih re┼íenja mo─çi ─çe kroz individualno prilago─Ĺene susrete da se upoznaju sa inovativnim re┼íenjima iz podru─Źja prozorskih profila, pametnih proizvoda, digitalnih usluga i odr┼żivosti ÔÇô na nacionalnom jeziku i s lokalnom kontakt osobomÔÇť navodi Peter Kotzur, direktor marketinga.

REHAU divizija prozorskih re┼íenja 2022: uspe┼íni odgovori na globalne megatrendove kao ┼íto su odr┼żivost, digitalizacija ili urbanizacija

ÔÇ×REHAU divizija prozorskih re┼íenja se uvek dosledno fokusira na uspeh svih svojih partnera i efikasnu razmenu mi┼íljenja sa tr┼żi┼ítem. Na┼í motivisani tim radi na tome svakodnevno, uz potpunu posve─çenost. Posebno tokom 2022. godine, koju obele┼żava mno┼ítvo novih trendova, predstavljamo mnogobrojna inovativna i sveobuhvatna re┼íenja. Na taj na─Źin ─çemo tr┼żi┼ítu pru┼żiti uspe┼íne odgovore na globalne megatrendove kao ┼íto su odr┼żivost, digitalizacija i urbanizacija. Zajedno sa ─Źitavom industrijom prozora, radujemo se doga─Ĺaju WOW 2022, gde ─çemo nastaviti zajedno da ispisujemo stranice uspe┼íne pri─Źe GENEO RAU-FIPRO-X-a. Potpuno posve─çeni na┼íim partnerima i novim mogu─çnostima: ÔÇ×Napravi razliku. Razvijaj poslovanjeÔÇť, isti─Źe Heuer.

Foto: REHAU / World of Windows

Odeljenje kompanije REHAU Industries za prozorska re┼íenja svakodnevno unapre─Ĺuje prozore i vrata. Za bolji ┼żivot. Njegov jedinstveni pristup recikla┼żi EcoPuls predstavlja koncept odr┼żivosti bez premca u okviru bran┼íe. REHAU divizija prozorskih re┼íenja, kao pokreta─Ź i predvodnik odr┼żivih industrijskih re┼íenja, vode─çi je stru─Źnjak za sveobuhvatna sistemska re┼íenja du┼ż ─Źitavog lanca vrednosti: Prozori. Prilago─Ĺeni savremenom ┼żivotu.

Grupacija REHAU ostvaruje godi┼ínji promet koji prema┼íuje ─Źetiri milijarde evra zahvaljuju─çi re┼íenjima na bazi polimera. Ona spaja REHAU Industries sa sna┼żnim kompanijama kao ┼íto su Meraxis, New Ventures, RAUMEDIC i REHAU Automotive, pod jednim zajedni─Źkim krovom. REHAU Industries je nezavisna kompanija koja obuhvata odeljenja zadu┼żena za re┼íenja za objekte, prozorska re┼íenja, re┼íenja za name┼ítaj i industrijska re┼íenja. Vi┼íe od 12.000 zaposlenih na preko 150 lokacija ┼íirom sveta zajedno rade na stalnom unapre─Ĺenju ┼żivota putem upotrebe inovativnih, odr┼żivih tehnologija u gra─Ĺevinskom i industrijskom sektoru, kao i sektorima proizvodnje prozora i name┼ítaja: Engineering progress. Enhancing lives.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stra┼żilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com