Connect with us
Promo

Prva digitalna platforma u Srbiji koja spaja proizvo─Ĺa─Źe prozora i krajnje kupce

REHAU Connect spaja kupce i prodavce prozora. Digitalna platforma analizira upite u vezi sa planiranim projektima prozora i direktno upu─çuje zainteresovane krajnje potro┼ía─Źe na REHAU partnere. Na taj na─Źin, specijalizovane kompanije za proizvodnju prozora i vrata osvajaju nove kupce. Dodatna prednost je ta ┼íto zahtevima kupaca mo┼że da se upravlja onlajn u bilo koje vreme. To je dodatni korak u strategiji digitalizacije REHAU-a, kompanije specijalizovane za polimere u svom Odeljenju za prozorska re┼íenja.

Br┼że do novih kupaca

REHAU veb stranica ve─ç ima veliki broj posetilaca, koji se konstantno pove─çava, a mnogi od njih su zainteresovani za prozorska re┼íenja. REHAU upu─çuje ljude zainteresovane za prozore na veb stranicu preko brojnih kanala komunikacije. ┼áta mo┼że biti logi─Źnije nego povezivanje potencijalnih kupaca sa sopstvenim partnerima? REHAU Connect je sastavni deo tog digitalnog mosta.

Ova platforma spaja ljude zainteresovane za prozore i prodavce prozora. To je prilika za specijalizovane kompanije da osvoje nove kupce i pove─çaju svoju prodaju, a sa druge strane krajnjim kupcima prozora osigurava da vrlo jednostavno, u nekoliko koraka dobiju ponude pouzdanih i proverenih proizvo─Ĺa─Źa prozora iz REHAU partnerske mre┼że.

Po─Źetna ta─Źka je kada krajnji kupac po┼íalje zahtev kompaniji REHAU. On ostavlja detalje o planiranom projektu zamene ili kupovine prozora i vrata na REHAU Connect veb stranici, a nakon toga kontaktira ga REHAU.

Prva digitalna platforma u Srbiji koja spaja proizvo─Ĺa─Źe prozora i krajnje kupce

REHAU Connect spaja kupce i prodavce prozora

Obu─Źeni REHAU zaposleni savetuju kupca preko telefona i bele┼że specifi─Źne zahteve. Ovi kvalifikovani zahtevi prosle─Ĺuju se izabranim regionalnim REHAU specijalizovanim kompanijama koje u─Źestvuju u platformi. One direktno kontaktiraju potencijalnog kupca. To kompaniji donosi zna─Źajnu u┼ítedu vremena, jer joj se prosle─Ĺuju samo kvalifikovani upiti, ┼íto te kontakte ─Źini vrednim.

Pomo─çu REHAU Connect naloga, specijalizovana REHAU kompanija mo┼że da pristupi podacima o kupcu u bilo koje vreme i sa bilo kog mesta. Ne propu┼íta se vi┼íe ni jedna prilika za prodaju.

Proizvo─Ĺa─Źi prozora imaju korist od digitalizovanih procesa

Softverski alat omogu─çava prodavcima prozora da zapo─Źnu digitalizaciju poslovnih procesa. Platforma je kreirana da bude laka za kori┼í─çenje i mo┼że da se koristi kao jednostavni sistem za upravljanje kupcima – ne samo za profesionalnu i a┼żurnu obradu kontakata, ve─ç i za organizaciju novih projekata. a Servis je dostupan odmah.

Razvojem platforme REHAU Connect, kompanija je jo┼í jednom pokazala da je pokreta─Ź inovacija. Potra┼żnja i ponuda se spajaju br┼że. Ovde zajedno deluju pojedina─Źne karike digitalne strategije, a same usluge ─çe se stalno pro┼íirivati.

Grupacija REHAU je specijalizovana za polimere i ima godi┼ínji prihod od prodaje od oko 3,3 milijarde evra. Ona je nezavisna i stabilna kompanija u porodi─Źnom vlasni┼ítvu. Za kompaniju radi oko 20.000 zaposlenih na vi┼íe od 170 lokacija ┼íirom sveta. ┼áirom Evrope radi oko 12.000 zaposlenih za REHAU, a od toga 8.000 samo u Nema─Źkoj. REHAU proizvodi re┼íenja za gra─Ĺevinski, automobilski i industrijski sektor. Vi┼íe od 70 godina kompanija REHAU radi na tome da proizvodi od plastike budu jo┼í lak┼íi, prakti─Źniji, bezbedniji i efikasniji, i snabdeva zemlje ┼íirom sveta inovativnim proizvodima.

www.rehau.com

REHAU d.o.o.
Stra┼żilovska 7, 11272 Dobanovci
T. +381 11 3770 301
F. +381 11 3770 319
E. beograd@rehau.com
W. www.rehau.rs
W. www.rehau.com