Connect with us
Enterijer

Uru─Źeni Zlatni klju─Źevi na sajmu name┼ítaja u Beogradu

ÔÇ×Zlatni klju─ŹÔÇť, presti┼żna nagrada Me─Ĺunarodnog sajma name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije, na 55. izdanju dodeljena je najuspe┼ínijim izlaga─Źima u pet kategorija. O dobitnicima je odlu─Źivao stru─Źni ┼żiri, kojim je predsedavao Marko Basarovski, a ─Źlanovi su bili Max Rommel, Matteo Ragni, Sean Poropat i Damjan Geber.

Sajam nameštaja, Beograd

Sajam nameštaja, Beograd / Foto: www.sajamnamestaja.rs

Za najbolju kolekciju i proizvod ÔÇ×Zlatni klju─ŹÔÇť osvojio je ┼ívajcarski proizvo─Ĺa─Ź WHITE OAK AG, za ÔÇ×Malin CollectionÔÇť, a za najbolji sajamski nastup ova presti┼żna nagrada pripala je beogradskom proizvo─Ĺa─Źu HARD STUFF DOO. Za najbolji name┼ítaj za spolja┼ínju upotrebu ove godine je nagra─Ĺen ┼ípanski proizvo─Ĺa─Ź MOBLES 114, za ÔÇ×Tube Chair AluminiumÔÇť, koju potpisuje dizajner Eugen Quitllet.

Katarina Trpkovska je najbolji mladi dizajner, a ÔÇ×Zlatni klju─ŹÔÇť joj je uru─Źen za lampu ÔÇ×KranÔÇť. A najbolji koncept nagra─Ĺen ÔÇ×Zlatnim klju─ŹemÔÇť osmislio je dizajner Petar Blagojevi─ç sa ┼áumarskog fakulteta, za sto i stolicu ÔÇ×MuseÔÇť.

ÔÇ×Sajamski klju─ŹÔÇť naziv je nove nagrade na Sajmu name┼ítaja, a dobitnici su: HEALTHCARE EUROPE iz Rume, za asortiman izlaga─Źkog programa, VITOROG PROMET iz Novog Sada, za izuzetan vi┼íegodi┼ínji doprinos podizanju kvaliteta manifestacije, a ivanji─Źki MATIS d.o.o. nagra─Ĺen je za ukupan sajamski nastup.

Izvor: www.sajamnamestaja.rs