Connect with us
Energetska efikasnost

Wienerberger doo Kanji┼ża -Svetski lider u sektoru proizvodnje gra─Ĺevinskih materijala na Sajmu SEEBBE 2018

Na ovogodi┼ínjem Sajmu Gra─Ĺevinarstva u Beogradu SEEBBE 2018. posetioci su imali priliku da se susretnu sa najnovijim inovativnim trendovima u ovoj industriji. Ove godine Sajam bele┼żi rast u broju izlaga─Źa i posetioca ┼íto je pokazatelj da ovaj sektor do┼żivljava konstantan rast, kao i to da je Srbija odli─Źno tr┼żi┼íte koje je primamljivo kako doma─çim tako i svetskim investitorima.

Nenad Jezdi─ç preporu─Źuje Wienerberger proizvode

U hali 2 jedan od najinteresantnijih ┼ítandova je ┼ítand kompanije Wienerberger doo Kanji┼ża na kojem su prikazani noviteti ovog proizvo─Ĺa─Źa. Wienerberger je svetski lider u proizvodnji glinenih gra─Ĺevinskih materijala, a na tr┼żi┼ítu Srbije ova kompanija posluje od 2014. godine kada je kupovinom koncerna Tondach postala vlasnik svih fabrika Tondach-a u Evropi. Samim tim, Wienerberger postaje vlasnik kompanije Potisje Kanji┼ża koja je bila sastavni deo Tondach grupacije. Od tada ova kompanija bele┼żi rast kako u prodaji proizvoda na doma─çem, tako i na inostranim tr┼żi┼ítima.

Nagrada sajma u kategoriji gra─Ĺevinskih materijala

Wienerberger u fokusu svog poslovanja ima konstantan razvoj novih, inovativnih proizvoda. Na tr┼żi┼ítu se plasiraju glineni crepovi Tondach, glineni gra─Ĺevinski blokovi vrhunskih termo-izolacionih svojstava Porotherm, kao i klinker fasadnu opeku Terca na koju su u ovoj kompaniji veoma ponosni. Obzirom na fokus kompanije, nije iznena─Ĺuju─çe ┼íto je ba┼í Wienerberger doo Kanji┼ża dobitnik priznanja ÔÇ×Nova vizuraÔÇť u segmentu gra─Ĺevinskih materijala za crep Continental Plus NATURA, koji je ova kompanija dobila na dodeli sajamskih priznanja.

┼átand kompanije Wienerberger doo Kanji┼ża

Iz kompanije najavljuju jo┼í inovativnih re┼íenja i proizvoda jer smatraju da kupci u Srbiji i regionu zaslu┼żuju vrhunski kvalitet proizvoda za izgradnju ku─ça i zgrada. Zaposleni u sektoru razvoja proizvoda ka┼żu da su svi proizvodi od prirodnih materijala kao da je i kompletan proces proizvodnje uskla─Ĺen sa prirodom.

Na štandu ove kompanije posetioci Sajma mogli su da vide preko 100 proizvoda

Na štandu ove kompanije posetioci Sajma mogli su da vide preko 100 proizvoda

Na ┼ítandu ove kompanije posetioci Sajma mogli su da vide preko 100 proizvoda ove kompanije, da ÔÇ×uploveÔÇť u virtuelni svet, te da se putem VR-a oprobaju u zidanju ku─çe i postavljanju crepa. Obzirom da je ova kompanija veoma transparentna u polju primene svojih proizvoda, posetioci su imali priliku i da vide postavljanje crepa na demo krovovima kao i da vide zidanje zida Porotherm blokovima u┼żivo.

WIENERBERGER doo KANJI┼ŻA
Suboti─Źki put 57,24420 Kanji┼ża
T. +381 24873303
office.rs@wienerberger.com
www.wienerberger.rs