Connect with us
Energetska efikasnost

Wienerberger doo Kanjiža -Svetski lider u sektoru proizvodnje građevinskih materijala na Sajmu SEEBBE 2018

Na ovogodišnjem Sajmu Građevinarstva u Beogradu SEEBBE 2018. posetioci su imali priliku da se susretnu sa najnovijim inovativnim trendovima u ovoj industriji. Ove godine Sajam beleži rast u broju izlagača i posetioca što je pokazatelj da ovaj sektor doživljava konstantan rast, kao i to da je Srbija odlično tržište koje je primamljivo kako domaćim tako i svetskim investitorima.

Nenad Jezdić preporučuje Wienerberger proizvode

U hali 2 jedan od najinteresantnijih štandova je štand kompanije Wienerberger doo Kanjiža na kojem su prikazani noviteti ovog proizvođača. Wienerberger je svetski lider u proizvodnji glinenih građevinskih materijala, a na tržištu Srbije ova kompanija posluje od 2014. godine kada je kupovinom koncerna Tondach postala vlasnik svih fabrika Tondach-a u Evropi. Samim tim, Wienerberger postaje vlasnik kompanije Potisje Kanjiža koja je bila sastavni deo Tondach grupacije. Od tada ova kompanija beleži rast kako u prodaji proizvoda na domaćem, tako i na inostranim tržištima.

Nagrada sajma u kategoriji građevinskih materijala

Wienerberger u fokusu svog poslovanja ima konstantan razvoj novih, inovativnih proizvoda. Na tržištu se plasiraju glineni crepovi Tondach, glineni građevinski blokovi vrhunskih termo-izolacionih svojstava Porotherm, kao i klinker fasadnu opeku Terca na koju su u ovoj kompaniji veoma ponosni. Obzirom na fokus kompanije, nije iznenađujuće što je baš Wienerberger doo Kanjiža dobitnik priznanja „Nova vizura“ u segmentu građevinskih materijala za crep Continental Plus NATURA, koji je ova kompanija dobila na dodeli sajamskih priznanja.

Štand kompanije Wienerberger doo Kanjiža

Iz kompanije najavljuju još inovativnih rešenja i proizvoda jer smatraju da kupci u Srbiji i regionu zaslužuju vrhunski kvalitet proizvoda za izgradnju kuća i zgrada. Zaposleni u sektoru razvoja proizvoda kažu da su svi proizvodi od prirodnih materijala kao da je i kompletan proces proizvodnje usklađen sa prirodom.

Na štandu ove kompanije posetioci Sajma mogli su da vide preko 100 proizvoda

Na štandu ove kompanije posetioci Sajma mogli su da vide preko 100 proizvoda

Na štandu ove kompanije posetioci Sajma mogli su da vide preko 100 proizvoda ove kompanije, da „uplove“ u virtuelni svet, te da se putem VR-a oprobaju u zidanju kuće i postavljanju crepa. Obzirom da je ova kompanija veoma transparentna u polju primene svojih proizvoda, posetioci su imali priliku i da vide postavljanje crepa na demo krovovima kao i da vide zidanje zida Porotherm blokovima uživo.

WIENERBERGER doo KANJIŽA
Subotički put 57,24420 Kanjiža
T. +381 24873303
office.rs@wienerberger.com
www.wienerberger.rs