Connect with us
Enterijer

Aco Vario Outdoor otira─Źi┬« – lepota na samom ulazu u dom

ACO grupa je jedna od vode─çih svetskih kompanija u oblasti odvodnjavanja i pre─Źi┼í─çavanja povr┼íinskih voda i voda unutar objekata. Osnovana je kao porodi─Źna kompanija 1946 godine u Rendsburgu u Nema─Źkoj, kao nastavak tradicije livenja gvo┼ż─Ĺa koju je ustanovila porodica Ahlmann u IX veku. Danas ACO grupa broji vi┼íe od 3800 zaposlenih u 40 zemalja sveta i 29 proizvodnih centara. Autenti─Źnost, ose─çaj pripadanja porodici i posve─çenost ostvarenju najvi┼íih ciljeva su stubovi ACO korporativne kulture. Upravo ove vrednosti povezuju ACO zaposlene, prevazilaze─çi kulturne i nacionalne razlike i doprinose njihovom li─Źnom i profesionalnom razvoju.

ACO Vario otira─Źi┬« za spoljnu i unutra┼ínju upotrebu u─Źini─çe ulaz u va┼í poslovni ili stambeni prostor vizuelno lep┼íim i funkcionalnijim i doprineti ─Źisto─çi celog objekta. Za potpun efekat preporu─Źujemo kombinaciju spolja┼ínjih i unutra┼ínjih otira─Źa.

ACO Vario otira─Źi┬« za spoljnu i unutra┼ínju upotrebu

ACO Vario Outdoor otira─Źi┬« za spolja┼ínju ugradnju sastoje se iz donjeg dela i ulo┼íka. Donji deo (kadica) mo┼że biti od polimer betona ili od plastike sa integrisanim odvodom DN100. Kadica od polimer betona otporna je na mraz, so i hemikalije. U pogledu materijalizacije ulo┼żak mo┼że biti od gume, pocinkovanog ─Źelika ili ripsa. ACO Vario Indoor otira─Źi┬« namenjeni su za ugradnju unutar objekta. Imaju aluminijumski okvir i ulo┼żak od ripsa dostupan u dve boje (andtracit i siva).

ACO gra─Ĺevinski elementi d.o.o.

ACO┬ágra─Ĺevinski elementi d.o.o.

III Industrijska zona bb | 22314 Krnješevci, Stara Pazova
Tel: +381 22 811 580
Fax: +381 22 811 590
E-mail: aco@aco.rs
Web: www.aco.rs