Connect with us
Promo

EGGER laminati: Izdr┼żljive i fleksibilne povr┼íine

Dizajn koji inspiriše. Pouzdana dugotrajnost.

EGGER laminati objedinjuju izdr┼żljivost i izvanredan dizajn. Predstavljaju idealno re┼íenje za horizontalne i vertikalne povr┼íine, kao i za zakrivljene elemente – na primer sa dekorom mermera, ┼íto ne bi bilo mogu─çe posti─çi s pravim mermerom. Mogu se lepiti na najrazli─Źitije nosive materijale poput plo─Źa iverice, MDF plo─Źa, HDF plo─Źa, Multiplex plo─Źa, lakih sa─çastih plo─Źa i ┼íperplo─Źa. Inspiri┼íite svoje klijente kreativnim idejama i izvanrednim dizajnom.

Zahvaljuju─çi raznovrsnosti dekora koje nudimo – od belih, preko uni dekora do autenti─Źnih drvnih dekora i reprodukcija materijala – ima─çete potpunu slobodu u izvo─Ĺenju svojih projekata. U projektovanju i realizaciji s EGGER laminatima imate izdr┼żljiv, sertifikovan i ispitan materijal koji se mo┼że koristiti na mnogo razli─Źitih na─Źina.

Egger laminat za vaš dom

foto: Egger

Prednosti

  • Otporni na abraziju, udarce i ogrebotine
  • Jednostavna i laka obrada
  • Higijenski i bezbedni za hranu
  • Uskla─Ĺenost dekora i struktura s EGGER proizvodima

Prednosti laminata posebno dolaze do izra┼żaja kod drvnih dekora. Zahvaljuju─çi postojanosti na svetlost, dekor zadr┼żava svoj skladan, besprekoran i elegantan izgled. Na taj na─Źin je mogu─ça izrada vrata ili komada name┼ítaja u istom dekoru. Tako─Ĺe, zamena o┼íte─çenih elemenata je jednostavnija i ekonomi─Źnija nego ┼íto bi to bio slu─Źaj s punim drvetom ili furnirom.

Egger laminat za vaš dom

foto: Egger

Struktura proizvoda

Laminati su u su┼ítini napravljeni od papira i smole. Gornji dekorativni sloj ─Źini dekorativni papir. Kod drvnih dekora i reprodukcija materijala koristi se i pokrivni sloj (overlay) da bi se za┼ítitila ┼ítampana slika dekora i pobolj┼íala otpornost na habanje. Ispod dekorativnog papira se nalazi vi┼íe slojeva natron (kraft) papira bez ┼ítampe koji se nazivaju i jezgrenim papirima. Svi slojevi papira se impregniraju smolama, nakon ─Źega se pod visokim pritiskom i pri visokoj temperaturi presuju u homogeni i izdr┼żljivi laminat. Bilo da se radi o vremenu, bud┼żetu ili dizajnu, sa na┼íim ┼íirokim asortimanom proizvoda nudimo Vam ekonomi─Źnu i izdr┼żljivu alternativu staklu, keramici, mermeru, punom drvetu ili furniru. Tako mo┼żete ostati u okviru zadatog bud┼żeta bez potrebe da pravite kompromise u pogledu dizajna.

Materijali za frontove, povr┼íine stolova, elemente vrata ili ─Źak podove otporne na vlagu – u EGGER-u imate sve na jednom mestu. Zahvaljuju─çi na┼íim proverenim kombinacijama dekora i materijala, pored plo─Źa su Vam na raspolaganju i laminati u uskla─Ĺenom dekoru. Uz to nudimo i kant trake uskla─Ĺene s dekorom, strukturom i stepenom sjaja plo─Źa.

Egger laminat za vaš dom

foto: Egger

Ure─Ĺenje za zdravo stanovanje s na┼íim laminatima

Svesni smo sve ve─çe va┼żnosti kvaliteta vazduha u zatvorenim prostorima. Ako proizvod poseduje sertifikat ÔÇ×T├ťV PROFiCERT-product InteriorÔÇť, zna─Źi da kupujete siguran proizvod koji je zdrav za stanovanje. To Vam govori da koristite proizvode koji su ispitani na ┼ítetne materije i za koje se istovremeno mo┼że potvrditi da ispunjavaju me─Ĺunarodne uslove u pogledu emisija ┼ítetnih materija.

Dodatne informacije i dostupne dekore mo┼żete prona─çi na: to.egger.link/laminates

Egger logo

Kontakt:
info-rs@egger.com
www.egger.com