Connect with us
Građevina

Ulične LG rešetke i betonski slivnici

EUROPA ulične rešetke

KASI – Najveći češki proizvođač poklopaca za šahte, uličnih rešetki, penjalica za šahte i revizionih okna

KASI logo

Kompanija Orbal Corp d.o.o. je prepoznatljiva na tržištu uz delatnost tretmana voda, a pogotovo kroz tretman otpadnih voda. U svom komercijalnom sektoru nudi mnoge uređaje iz oblasti odvodnje, tretmana atmosferskih voda, sive vode i procesnih voda kao što su: separatori ulja i masti, biološki prečistači vode, infiltracioni tuneli, razni filteri za vodu, merači protoka fluida, polimerbeton kanali sa rešetkama, inox slivnici i kanali, cevi, krovna odvodnja…

Ulične LG rešetkeSve EUROPA rešetke u osnovnoj verziji uključuju PUR zaptivke otporne na soli i uobičajene materijale za odleđivanje. Velika zaptivna površina (npr. rešetka KM12 – 298 cm²) garantuje dug radni vek te nema potrebe za čestom zamenom! Ovaj dizajn obezbeđuje nečujno funkcionisanje rešetke.

Ulične LG rešetkeZbog sve veće cene otkupa metalnog otpada dolazi i do povećanja krađi uličnih rešetki. KASI kompanija preporučuje rešetke sa šarkama, što stvara neraskidivu vezu između okvira i rešetke nakon ugradnje u podlogu. Ovaj dizajn pruža mogućnost otvaranja, ali sprečava uklanjanje rešetke iz okvira.

ULIČNE REŠETKE

EUROPA ulične rešetkeRešetke klase C250 su u skladu sa propisima o izgradnji ČSN EN 124. Instalacija u neposrednoj blizini ivičnjaka sa maksimalnom interferencijom od 0.5 m u saobraćajnoj traci.

Rešetke klase D400 u skladu su sa građevinskim propisima ČSN EN 124 ugrađeni u: saobraćajne trake, parkinge, prodavnice i druge prostore, gde kamioni mogu da voze preko rešetki.

Orbal Corp logo

ORBAL CORP d.o.o.
Tikveška 17, 11000 Beograd
T. +381 11 407 39 03
M. +381 63 618 107
M. +381 64 113 09 04
office@orbalcorp.com
www.orbalcorp.com