Connect with us
Građevina

PREMIUM CONCEPT GROUP – Ulaganje u budućnost modernog graditeljstva

Graditeljstvo u državama proisteklim iz nekada jake građevinske industrije bivše Jugoslavije već godinama ima potrebu za modernizacijom građevinskih tehnologija kroz edukaciju kako projektantskog sektora, inženjersko nadzornog kadra, tako i izvođačkih kapaciteta. Kao aktivan učesnik velikog broja projekata, prvenstveno u segmentu niskogradnje, u poslednjih 10 godina, kompanija Premium Concept je prepoznala važnost ulaganja u ljudske resurse kroz kontinualno usavršavanje inženjersko izvođačkog kadra, ulaganja u inovativne tehnologije i nove materijale koji daju visok nivo kvaliteta, povećavaju trajnost konstrukcija i pri tome smanjuju štetne uticaje na životnu sredinu i naše okruženje.

PREMIUM CONCEPT GROUP

Put ka ovom cilju dodatno podrazumeva blisku komunikaciju i saradnju sa ostalim zainteresovanim privrednim subjektima iz iste ili bliskih delatnosti, razmenu prvenstveno znanja a zatim i informacija i iskustava i zajedničko korišćenje raspoloživih resursa i tehnologija.
Poslujući na tržištima Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske, Premium Concept je kao poslovni model odabrao da bude centar okupljanja malih i srednjih preduzeća istorodnih delatnosti koji za ideju ima zajednički nastup i udruživanje u cilju povećanja kapaciteta i konkurentnosti. Zajednički nastup na projektima svakako dolazi kao posledica niza prethodnih aktivnosti koje podrazumevaju zajedničke radionice, obuke i usavršavanje znanja i veština inženjera, majstora i pomoćnih radnika i formiranje uigranih i kompaktnih timova spremnih za izazove modernog građevinarstva.

Foto: Premium Concept Group

Jedan od dobrih primera zajedničkog rada i saradnje na temu stručnog razvoja, izrade zakonskih akata i širenja svesti o potrebi uređenja oblasti građevinarstva je delovanje Premium Concept-a kroz Srpsku asocijaciju za rušenje, dekontaminaciju i reciklažu kao jednog od osnivača i aktivnih članova, ali i delovanje asocijacije kroz Premium Concept u okviru njenih delatnosti.

2021. godina za Premium Concept bitna je i sa aspekta početka rada Premium Builders Akademije koja započinje obuke radnika za specifične radove u građevinarstvu koji obuhvataju hidroizolacione radove različitih profila zavisno od predmetnih materijala i tehnologija ugradnje, zatim obuke iz oblasti ugradnje industrijskih podova, zaštitnih premaza za betonske i čelične konstrukcije i sanacije konstrukcija injekcionim tehnologijama, kao i radove antikorozivne zaštite čeličnih konstrukcija. Sve spomenute oblasti imaju dodatno usavršavanje za radove koji se obavljaju na visini i u teškim uslovima rada. Sve obuke u okviru Premium Builders Akademije drže eminentni stručnjaci iz kompanije USL Group (Prime Resins, Ekspan, Pitchmastic PmB, Nufins, Matacryl, Vandex i PDS) kao i domaći stručnjaci i iskusni operativci iz predmetnih oblasti.

PREMIUM CONCEPT GROUP – Inovativne tehnologije, novi materijali, obuke i sertifikacija kadrova, ulaganje u budućnost modernog graditeljstva

Premium Builders Academy i Premium Concept Group u nastavku godine planiraju čitav niz edukativnih i promotivnih aktivnosti o čemu više možete saznati na web stranici premium-concept.com

Premuim Builders logo

Premium Concept d.o.o.                               
Jugoslovenska 2/13A                       
11250 Beograd                                                       
Srbija                                                        

Premium Concept d.o.o.
Dunajska cesta 136
1000 Ljubljana
Slovenija

Premium Concept d.o.o.
Nikole Tesle 10
78300 Bijeljina
Bosna i Hercegovina

Premium Builders d.o.o.
Jugoslovenska 2/13A
11250 Beograd
Srbija

www.premium-concept.com
office@premium-concept.com