Connect with us
Gra─Ĺevina

PREMIUM CONCEPT GROUP – Ulaganje u budu─çnost modernog graditeljstva

Graditeljstvo u dr┼żavama proisteklim iz nekada jake gra─Ĺevinske industrije biv┼íe Jugoslavije ve─ç godinama ima potrebu za modernizacijom gra─Ĺevinskih tehnologija kroz edukaciju kako projektantskog sektora, in┼żenjersko nadzornog kadra, tako i izvo─Ĺa─Źkih kapaciteta. Kao aktivan u─Źesnik velikog broja projekata, prvenstveno u segmentu niskogradnje, u poslednjih 10 godina, kompanija Premium Concept je prepoznala va┼żnost ulaganja u ljudske resurse kroz kontinualno usavr┼íavanje in┼żenjersko izvo─Ĺa─Źkog kadra, ulaganja u inovativne tehnologije i nove materijale koji daju visok nivo kvaliteta, pove─çavaju trajnost konstrukcija i pri tome smanjuju ┼ítetne uticaje na ┼żivotnu sredinu i na┼íe okru┼żenje.

PREMIUM CONCEPT GROUP

Put ka ovom cilju dodatno podrazumeva blisku komunikaciju i saradnju sa ostalim zainteresovanim privrednim subjektima iz iste ili bliskih delatnosti, razmenu prvenstveno znanja a zatim i informacija i iskustava i zajedni─Źko kori┼í─çenje raspolo┼żivih resursa i tehnologija.
Posluju─çi na tr┼żi┼ítima Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske, Premium Concept je kao poslovni model odabrao da bude centar okupljanja malih i srednjih preduze─ça istorodnih delatnosti koji za ideju ima zajedni─Źki nastup i udru┼żivanje u cilju pove─çanja kapaciteta i konkurentnosti. Zajedni─Źki nastup na projektima svakako dolazi kao posledica niza prethodnih aktivnosti koje podrazumevaju zajedni─Źke radionice, obuke i usavr┼íavanje znanja i ve┼ítina in┼żenjera, majstora i pomo─çnih radnika i formiranje uigranih i kompaktnih timova spremnih za izazove modernog gra─Ĺevinarstva.

Foto: Premium Concept Group

Jedan od dobrih primera zajedni─Źkog rada i saradnje na temu stru─Źnog razvoja, izrade zakonskih akata i ┼íirenja svesti o potrebi ure─Ĺenja oblasti gra─Ĺevinarstva je delovanje Premium Concept-a kroz Srpsku asocijaciju za ru┼íenje, dekontaminaciju i recikla┼żu kao jednog od osniva─Źa i aktivnih ─Źlanova, ali i delovanje asocijacije kroz Premium Concept u okviru njenih delatnosti.

2021. godina za Premium Concept bitna je i sa aspekta po─Źetka rada Premium Builders Akademije koja zapo─Źinje obuke radnika za specifi─Źne radove u gra─Ĺevinarstvu koji obuhvataju hidroizolacione radove razli─Źitih profila zavisno od predmetnih materijala i tehnologija ugradnje, zatim obuke iz oblasti ugradnje industrijskih podova, za┼ítitnih premaza za betonske i ─Źeli─Źne konstrukcije i sanacije konstrukcija injekcionim tehnologijama, kao i radove antikorozivne za┼ítite ─Źeli─Źnih konstrukcija. Sve spomenute oblasti imaju dodatno usavr┼íavanje za radove koji se obavljaju na visini i u te┼íkim uslovima rada. Sve obuke u okviru Premium Builders Akademije dr┼że eminentni stru─Źnjaci iz kompanije USL Group (Prime Resins, Ekspan, Pitchmastic PmB, Nufins, Matacryl, Vandex i PDS) kao i doma─çi stru─Źnjaci i iskusni operativci iz predmetnih oblasti.

PREMIUM CONCEPT GROUP ÔÇô Inovativne tehnologije, novi materijali, obuke i sertifikacija kadrova, ulaganje u budu─çnost modernog graditeljstva

Premium Builders Academy i Premium Concept Group u nastavku godine planiraju ─Źitav niz edukativnih i promotivnih aktivnosti o ─Źemu vi┼íe mo┼żete saznati na web stranici premium-concept.com

Premuim Builders logo

Premium Concept d.o.o.                               
Jugoslovenska 2/13A                       
11250 Beograd                                                       
Srbija                                                        

Premium Concept d.o.o.
Dunajska cesta 136
1000 Ljubljana
Slovenija

Premium Concept d.o.o.
Nikole Tesle 10
78300 Bijeljina
Bosna i Hercegovina

Premium Builders d.o.o.
Jugoslovenska 2/13A
11250 Beograd
Srbija

www.premium-concept.com
office@premium-concept.com