Connect with us
Materijali

Uz adekvatnu za┼ítitu na radu i prilago─Ĺene proizvode do odgovora na kratke rokove

Zavarivanje, kao tehnolo┼íki proces spajanja dva ili vi┼íe metalna dela istog ili sli─Źnog hemijskog sastava, zahteva dosta znanja ali i kvalitetnu za┼ítitu zavariva─Źa, time spre─Źavaju─çi slu─Źajeve povreda na radu i ugro┼żavanja zdravlja operatera.

Me─Ĺutim, ono ┼íto se ─Źesto pritom previ─Ĺa jeste za┼ítita okoline, u smislu vizuelne i zvu─Źne izolacije ostalih u─Źesnika u radnim procesima.

Zavarivanje, Gem Trade

Gem Trade, zavarivanje

Holandska firma CEPRO je posvetila vi┼íe od 30 godina svog postojanja da obezbedi da okolina pri obradi metala bude bezbedna, pritom po┼ítuju─çi najvi┼íe standarde u industriji. Zavariva─Źka ─çebad, zavese za zavarivanje, termostabilna ─çebad koja ┼ítite od varnica i prskotina, zvu─Źna izolacija predstavljaju samo deo asortimana koji nudi CEPRO.

Ono ┼íto je izdvojilo ovaj brend u odnosu na ostale, pored izvrsnosti i brzine isporuke, jeste mogu─çnost potpunog prilago─Ĺavanja svojih proizvoda potrebama kupaca. Tako na primer, mo┼żete napraviti svoj zavariva─Źki paravan, a pritom birati stepen zatamnjena, nivo zvu─Źne izolacije i izdr┼żljivosti materijala.

Na ovaj na─Źin se bolje iskori┼ítava radni prostor, kontroli┼íe se tok materijala te posti┼że bolji nivo za┼ítite na radu. Pored toga, re┼íenja koja Vam pru┼ża CEPRO daju slobodu da posao zavr┼íite br┼że jer zavarivanje mo┼żete obaviti i na otvorenom prostoru. U vremenu gde je rok zavr┼íetka projekta jo┼í vi┼íe dobio na te┼żini, svako dodatno re┼íenje pravi zna─Źajnu razliku.

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Nikole Pašića 7, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159,
+381 21 452 844
Servis: Rade Kon─Źara 1, 21131 Petrovaradin
gemvar@eunet.rs
www.gemtradedoo.com