Connect with us

Materijali

Uz adekvatnu zaštitu na radu i prilagođene proizvode do odgovora na kratke rokove

Objavljeno

:

CEPRO, zavesa za zavarivanje

Zavarivanje, kao tehnološki proces spajanja dva ili više metalna dela istog ili sličnog hemijskog sastava, zahteva dosta znanja ali i kvalitetnu zaštitu zavarivača, time sprečavajući slučajeve povreda na radu i ugrožavanja zdravlja operatera.

Međutim, ono što se često pritom previđa jeste zaštita okoline, u smislu vizuelne i zvučne izolacije ostalih učesnika u radnim procesima.

Zavarivanje, Gem Trade

Gem Trade, zavarivanje

Holandska firma CEPRO je posvetila više od 30 godina svog postojanja da obezbedi da okolina pri obradi metala bude bezbedna, pritom poštujući najviše standarde u industriji. Zavarivačka ćebad, zavese za zavarivanje, termostabilna ćebad koja štite od varnica i prskotina, zvučna izolacija predstavljaju samo deo asortimana koji nudi CEPRO.

Ono što je izdvojilo ovaj brend u odnosu na ostale, pored izvrsnosti i brzine isporuke, jeste mogućnost potpunog prilagođavanja svojih proizvoda potrebama kupaca. Tako na primer, možete napraviti svoj zavarivački paravan, a pritom birati stepen zatamnjena, nivo zvučne izolacije i izdržljivosti materijala.

Na ovaj način se bolje iskorištava radni prostor, kontroliše se tok materijala te postiže bolji nivo zaštite na radu. Pored toga, rešenja koja Vam pruža CEPRO daju slobodu da posao završite brže jer zavarivanje možete obaviti i na otvorenom prostoru. U vremenu gde je rok završetka projekta još više dobio na težini, svako dodatno rešenje pravi značajnu razliku.

GEM TRADE logo

GEM Trade d.o.o.
Nikole Pašića 7, 21000 Novi Sad
+381 21 6623 159,
+381 21 452 844
Servis: Rade Končara 1, 21131 Petrovaradin
gemvar@eunet.rs
www.gemtradedoo.com

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Popularno