Connect with us
Gra─Ĺevina

KEJ Garden Residence – Budu─çnost na Dunavu

Kej Garden Residence koncept gradnje je osmi┼íljen sa ciljem da budu─çim stanarima pru┼żi iskustvo kvalitetnog ┼żivota. Ceo projekat je vo─Ĺen idejom da jednog dana Kej garden residence postane sinonim udobnog, sigurnog i komfornog na─Źina ┼żivota.

KEJ
Nekadašnji almaški kraj

U nekim pro┼ílim vremenima, ovaj deo grada ─Źuven je po svojim prvim naseljenicima. Naime, u 18. veku, iz sela Alma┼í, u severozapadnoj Ba─Źkoj, Turci su proterali sve stanovnike. Razbeglo stanovni┼ítvo je naselilo deo kraj Dunava. Na, tada jo┼í mo─Źvarnom tlu, nikle su prve ku─çe. Kako su decenije prolazile, nekada mokro tle je postalo jedno od razvijenijih delova grada. Dana┼ínji alma┼íki kraj je od zaborava sa─Źuvao duh starog vremena u Alma┼íkoj ulici i velelepnoj Alma┼íkoj crkvi.

Izgradnjom modernog stambeno-poslovnog objekta, ovaj kraj grada ─çe zasijati posebnim sjajem! Kej garden residence koncept gradnje je osmi┼íljen sa ciljem da budu─çim stanarima pru┼żi iskustvo kvalitetnog ┼żivota. Ceo projekat je vo─Ĺen idejom da jednog dana Kej garden residence postane sinonim udobnog, sigurnog i komfornog na─Źina ┼żivota.

KEJ
Garden Residence

ÔÇ×Ako prostori nisu dizajnirani tako da po┼ítuju genius loci (duh prostora), oni ─çe izgubiti svoj identitet. Po┼ítovati genius loci, zna─Źi prepoznati identitet mesta koji mora biti predstavljen kroz nove interpretacije, a ne kroz kopije starih modela…ÔÇť

Da bi bila prihvaćena, svaka promena u urbanoj sredini ne sme predstavljati jednobrazan odraz individualnih potreba, već potreba društva u celini.

Kej Garden Residence, Galens Invest

Kej Garden Residence, Galens Invest

Samo tako, ona postaje integralni deo gradskog lica, unapre─Ĺuju─çi njegovu ukupnu sliku. Ovo se posti┼że samo kroz istinsko razumevanje i po┼ítovanje ukupnog dru┼ítvenog nasle─Ĺa sredine u kojoj se promene projektuju.

Zahvaljuju─çi po┼ítovanju navedenih principa, projekti kompanije Galens Invest predstavljaju odraz jedinstvenih karakteristika okru┼żenja u kome nastaju, oplemenjuju─çi DUH PROSTORA u jednom novom, savremenom kontekstu koji osim pru┼żanja modernih stambeno-poslovnih mogu─çnosti trajno unapre─Ĺuje i ukupnu urbanu sliku mesta u kome se realizuju. Projekti kompanije Galens Invest donose va┼żne i vredne promene u kojima interesovanje pronalaze ne samo njihovi budu─çi, direktni korisnici, ve─ç i ┼íira zajednica.

RE─î ARHITEKTE
Arhitektonsko nasle─Ĺe

ÔÇ×Kej garden residenceÔÇť predstavlja savremeni stambeno-poslovni kompleks koji je projektovan na tlu jednog od nastarijih delova grada, u Alma┼íkom kraju. Arhitektonsko nasle─Ĺe Alma┼íkog kraja, blizina reke Dunav koja ─Źini jedan od najva┼żnijih prirodnih elemenata po kojem prepoznajemo Novi Sad, kao i blizina glavnih urbanih celina u gradu kao ┼íto su centar grada sa svim njegovim sadr┼żajima, Petrovaradin, Dunavski park, ┼íetali┼íte na Beogradskom keju i Univerzitetski kampus, inspirisale su na┼í arhitektonski tim da koriste─çi pomenute prednosti lokacije kreira koncept ovog kompleksa.

Nalaze─çi upori┼íte u duhu mesta (genus loci) koncept ÔÇ×Kej Garden Residence-aÔÇť je formiran tako ┼íto je ─Źitav kompleks zami┼íljen kao celina koja je struktuirana od jednostavnih kubisti─Źkih formi koja svojim polo┼żajem i orijentacijom te┼żi ka ┼íto ve─çem iskori┼í─çenju vizura ka Dunavu i Petrovaradinu, a svojom poluzatvorenom formom ovaj prostor u─Źini sigurnim i prijatnim za stanovanje.

Kej Garden Residence, Galens Invest

Kej Garden Residence, Galens Invest

Pored atraktivne lokacije i bogate istorije kraja, kvalitetu stanovanja u ÔÇ×Kej Garden Residence-uÔÇť doprinosi i raznovrsnost sadr┼żaja koji dopunjuju celovitost ovog kompleksa ─Źine─çi od njega koncept ÔÇ×grada u graduÔÇť. Sadr┼żaji kao ┼íto su megamarket, de─Źiji vrti─ç, igraonica i druge uslu┼żne delatnosti unutar kompleksa, kao i planirani sportsko-rekreativni sadr┼żaji i parkovski ure─Ĺen prostor u neposrednoj blizini kompleksa, doprinose zadovoljenju ve─çine potreba njegovih korisnika.

Stanovi su projektovani tako da svojom funkcionalnom organizacijom, te┼żnjom da se dobije ┼íto ve─ça osvetljenost i provetrenost prostora, kao i ┼íto lep┼íe vizure, sa─Źinjavaju prostor po meri ─Źoveka ─Źime se korisnicima pru┼ża komfor i visok kvalitet stanovanja. Podzemne gara┼że obezbe─Ĺuju parking prostor za svaku stambenu celinu, dok se u dvori┼ítu dala prednost zelenilu i raznim sadr┼żajima koji od unutra┼ínjosti kompleksa sa─Źinjavaju harmoni─Źni atrijumski vrt u kome ─çe stanovnici kompleksa imati zadovoljstvo boravka.

REKA
Otkrivanje vrednosti

Kej Garden Residence predstavlja novo poglavlje novosadske pri─Źe. U njemu se na jedinstven na─Źin spaja bogato nasle─Ĺe i moderan koncept stanovanja koji garantuje miran ┼żivot u samom centru grada, u zale─Ĺu Ba─Źke ravnice, na Dunavskoj obali i pogledom na obronke Fru┼íke gore. Zahvaljuju─çi jedinstvenom konceptu gradnje, okru┼żenom zelenim povr┼íinama i prirodnim obele┼żjima grada, Novi Sad sa kompleksom Kej garden residence dobija jedno novo i savremeno lice. Sve to Kej garden residence ─Źini idealnim mestom za stanovanje ili obavljanje poslovne delatnosti, pri ─Źemu on postaje jedna od najpo┼żeljnijih budu─çih urbanih gradskih celina.

// Novi Sad je grad ─Źija pri─Źa nikada ne prestaje. Tu pri─Źu stvarali su i danas stvaraju oni koji u njemu otkrivaju vrednosti koje se prenose sa generacije na generaciju, pronalaze─çi ljubav kraj reke u kojoj se ogledaju sve njegove osobenosti koje ga ─Źine jednim od najlep┼íih evropskih gradova.

Kej Garden Residence, Galens Invest

Kej Garden Residence, Galens Invest

// Sre─çni su oni koji pogledom u reku mogu prepoznati sebe, pronalaze─çi radost u njenom sigurnom toku i ─Źinjenici da svako novo jutro do─Źekuju na obali koju su opevali mnogi, a dive joj se svi.

Svaki projekat kompanije Galens Invest zahvaljuju─çi svojim jedinstvenim karakteristikama i kvalitetu predstavlja budu─çu sliku modernog grada. Kej Garden Residence je kompleks koji nudi mogu─çnost modernog stanovanja koje predstavlja budu─çnost kraj reke kako u pogledu ukupne urbanisti─Źke slike na koju ─çe uticati, tako i kroz pru┼żanje ┼íanse potencijalnim kupcima da zapo─Źnu svoj ┼żivot i vlastitu budu─çnost na jednoj od najlep┼íih gradskih lokacija.

BUDU─ćNOST NA DUNAVU

Galens Invest

Iako mlad tim, uz svesrdno zalaganje, kompanija Galens je od prvog dana uspevala da svojim klijentima obezbedi kvalitetne, sigurne i pouzdane stambene i poslovne prostore. Jednostavnost dizajna, kvalitet i efikasnost procesa poslovanja, kao i po┼ítovanje rokova, odlike su zbog kojih je Galens danas sinonim za poverenje. Trude─çi se da sa svakom izgra─Ĺenom zgradom bude sve bolji, implementacijom novih detalja, materijala i sistema upravljanja, Galens svakodnevno podi┼że kvalitet ┼żivota svojih klijenata.

Polaze─çi od ─Źinjenice da stan nisu zidovi i kvadrati, nego ogledalo porodice i pojam sigurnosti za budu─çe generacije, kompanija Galens rado pristupa svom poslu svesna svoje ogromne odgovornosti. Najbolji pokazatelj profesionalnog uspeha kompanije predstavlja nagrada Biznis partner koju je Galens osvojio 2015. godine. Ova nagrada simbolizuje rezultat visokog stepena zadovoljstva klijenata, ┼íto je bio jedan od glavnih preduslova za dobijanje priznanja, kao i potvrdu poslovne uspe┼ínosti i regionalne prepoznatljivosti. Kompanija Galens ─çe i u narednom periodu, primenom najnovijih sistema upravljanja, kao i savremenih materijala i detalja u gradnji, pospe┼íivati jednu od glavnih odlika svog poslovanja – inovativnost i kreativnost.

 

www.galens.rs

GALENS INVEST
Hajduk Veljkova 11, Master centar, V sprat, 21000, Novi Sad
+381 21 427 716
+381 64 649 58 80
office.invest@galens.rs
www.galens.rs