Connect with us
Građevina

U centru grada zaklonjena od buke – LINEA INVEST doo

LINEA INVEST doo prodaja stanova - Novi Sad, Šafarikova 25 i 27

PREDUZEĆE LINEA INVEST DOO IZ NOVOG SADA BAVI SE INVESTIRANJEM U GRAĐEVINARSTVU, IZGRADNJOM I PRODAJOM STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA. NAŠ TIM IMA VIŠEGODIŠNJE ISKUSTVO U BRANŠI, A POSEBNO U PRAĆENJU I POŠTOVANJU PROPISA KOJE NAM STRUKA NALAŽE.

Sada je jedinstvena prilika za kupovinu stana u Novom Sadu, u neposrednoj blizini svega onoga što čini centar grada i baš na ovoj lokaciji – u Šafarikovoj 25 i 27.

OPIS STANA BROJ 3

Na prvom spratu stambene zgrade u Novom Sadu, u centru, u ulici Šafarikovoj 27, u ulazu A, prodajemo lep, prostran stan, površine oko 73,41 m2.

Ovo je dvorišno orijentisan stan i to stan sa velikom terasom. Ulazna vrata su aluminijumska, a stan ima, sem glavnog kupatila i jedan dodatni sanitarni čvor, toalet sa prostorom za mašinu za pranje veša. Kuhinja u ovom stanu je spojena sa dnevnom sobom, ali ne direktno nego pod uglom, tako da nije u potpunosti izložena pogledima.

OPIS STANA BROJ 13

Na trećem spratu stambene zgrade u Novom Sadu, u centru, u ulici Šafarikovoj 27, u ulazu A, prodajemo lep, veliki stan, površine preko 82,19 m2.

Ovo je ulično orijentisan stan i to stan sa terasom, velikom dnevnom sobom i čak tri spavaće. Ulazna vrata su aluminijumska, a unutrašnja stolarija uvozna. Podovi su urađeni u parketu i kvalitetnoj italijanskoj keramici. Ovaj stan ima ostavu u okviru svoje kvadrature, ali kao i ostali stanovi u zgradi ima svoju pripadajuću podrumsku prostoriju, što u centru Novog Sada danas mnogo znači za život. Ovo je najveći stan u zgradi koji je u jednom nivou, dakle veliki stan koji nije dupleks.

OPIS STANA BROJ 16

U potkrovlju stambene zgrade u Novom Sadu, u centru, u ulici Šafarikovoj 27, u ulazu A, prodajemo lep, veliki stan, površine preko 80,84 m2.

Ovo je ulično orijentisan stan i to stan sa velikom terasom koja se proteže celom jednom stranom stana, sa velikom dnevnom sobom i čak tri spavaće. Ulazna vrata su aluminijumska, a unutrašnja stolarija uvozna. Podovi su urađeni u parketu i kvalitetnoj italijanskoj keramici. Ovaj stan ima ostavu u okviru svoje kvadrature, ali kao i ostali stanovi u zgradi ima svoju pripadajuću podrumsku prostoriju i ima plafon na visini od čak 2,90 m.

Svi stanovi imaju sistem grejanja po utrošku. Kuhinje su spojene sa dnevnom sobom. Ove stanove na atraktivnoj lokaciji u centru grada možete kupiti i na kredit.

www.lineainvest.rs

Linea Invest doo logo