Connect with us
Gra─Ĺevina

U centru grada zaklonjena od buke – LINEA INVEST doo

PREDUZE─ćE LINEA INVEST DOO IZ NOVOG SADA BAVI SE INVESTIRANJEM U GRA─ÉEVINARSTVU, IZGRADNJOM I PRODAJOM STANOVA I POSLOVNIH PROSTORA. NA┼á TIM IMA VI┼áEGODI┼áNJE ISKUSTVO U BRAN┼áI, A POSEBNO U PRA─ćENJU I PO┼áTOVANJU PROPISA KOJE NAM STRUKA NALA┼ŻE.

Sada je jedinstvena prilika za kupovinu stana u Novom Sadu, u neposrednoj blizini svega onoga ┼íto ─Źini centar grada i ba┼í na ovoj lokaciji ÔÇô u ┼áafarikovoj 25 i 27.

OPIS STANA BROJ 3

Na prvom spratu stambene zgrade u Novom Sadu, u centru, u ulici Šafarikovoj 27, u ulazu A, prodajemo lep, prostran stan, površine oko 73,41 m2.

Ovo je dvori┼íno orijentisan stan i to stan sa velikom terasom. Ulazna vrata su aluminijumska, a stan ima, sem glavnog kupatila i jedan dodatni sanitarni ─Źvor, toalet sa prostorom za ma┼íinu za pranje ve┼ía. Kuhinja u ovom stanu je spojena sa dnevnom sobom, ali ne direktno nego pod uglom, tako da nije u potpunosti izlo┼żena pogledima.

OPIS STANA BROJ 13

Na trećem spratu stambene zgrade u Novom Sadu, u centru, u ulici Šafarikovoj 27, u ulazu A, prodajemo lep, veliki stan, površine preko 82,19 m2.

Ovo je uli─Źno orijentisan stan i to stan sa terasom, velikom dnevnom sobom i ─Źak tri spava─çe. Ulazna vrata su aluminijumska, a unutra┼ínja stolarija uvozna. Podovi su ura─Ĺeni u parketu i kvalitetnoj italijanskoj keramici. Ovaj stan ima ostavu u okviru svoje kvadrature, ali kao i ostali stanovi u zgradi ima svoju pripadaju─çu podrumsku prostoriju, ┼íto u centru Novog Sada danas mnogo zna─Źi za ┼żivot. Ovo je najve─çi stan u zgradi koji je u jednom nivou, dakle veliki stan koji nije dupleks.

OPIS STANA BROJ 16

U potkrovlju stambene zgrade u Novom Sadu, u centru, u ulici Šafarikovoj 27, u ulazu A, prodajemo lep, veliki stan, površine preko 80,84 m2.

Ovo je uli─Źno orijentisan stan i to stan sa velikom terasom koja se prote┼że celom jednom stranom stana, sa velikom dnevnom sobom i ─Źak tri spava─çe. Ulazna vrata su aluminijumska, a unutra┼ínja stolarija uvozna. Podovi su ura─Ĺeni u parketu i kvalitetnoj italijanskoj keramici. Ovaj stan ima ostavu u okviru svoje kvadrature, ali kao i ostali stanovi u zgradi ima svoju pripadaju─çu podrumsku prostoriju i ima plafon na visini od ─Źak 2,90 m.

Svi stanovi imaju sistem grejanja po utro┼íku. Kuhinje su spojene sa dnevnom sobom. Ove stanove na atraktivnoj lokaciji u centru grada mo┼żete kupiti i na kredit.

www.lineainvest.rs

Linea Invest doo logo