Connect with us
Novosti

Čistiji vazduh u vašem domu

U prvim danima 2020. godine pojedini gradovi u Srbiji postavili su rekorde na aplikacijama koje mere zaga─Ĺenost vazduha, a Beograd je tokom zime u nekolikonavrata dr┼żao prvo mesto na listi najzaga─Ĺenijih gradova na svetu. U nameri da napravi korak dalje u preuzimanju mera za o─Źuvanje ┼żivotne sredine, kompanija Vip je omogu─çila ljudima da pre─Źiste vazduh u svom prostoru.

Glavni zaga─Ĺiva─Źi – automobili sa neadekvatnim motorima, fosilna goriva u termoelektranama, kao i individualna lo┼żi┼íta, u kombinaciji sa vremenskim uslovima ÔÇô doprineli su da kvalitet vazduha u pojedinim gradovima u Srbiji nosi oznaku ÔÇ×nezdravÔÇť i ÔÇ×veoma nezdravÔÇť.

U skladu sa svojim opredeljenjem da podigne svest javnosti o zaga─Ĺenjuvazduha u zatvorenimprostorijama i doprinese o─Źuvanju ┼żivotne sredine, Vip je uvrstio u svoju ponudu pre─Źi┼í─çiva─Ź vazduha Xiaomi Air Purifier 3H, koji ─çe korisnicima omogu─çiti efikasno filtriranje ─Źistog vazduha u svakom kutku njihovog doma.

Xiaomi Air Purifier 3H ─çe vam pru┼żiti mnogo vi┼íe od smanjenja ┼ítetnih uticaja zaga─Ĺenosti vazduha, jer uti─Źe na celokupan kvalitet vazduha u prostoriji. Ovaj ure─Ĺajsmanjuje uzro─Źnike astmati─Źnih napada, smanjuje nivo ugljen dioksida u prostoriji, uni┼ítava neprijatne mirise od cigareta i ku─çnih ljubimaca, kao i alergeneÔÇô pra┼íinu, polen grinje, ambroziju, koji su naj─Źe┼í─çi uzro─Źnici alergija.

Vip veruje da ┼żivot i stanje prirode zavise od nas samih, i da svako od nas mo┼że doprineti stvaranju boljeg i zdravijeg okru┼żenja. U okviru svoje inicijative Ekomotivi┼íi Srbiju, Vip sprovodi razli─Źite aktivnosti usmerene na o─Źuvanje ┼żivotne sredine, vode, vazduha, popularizaciju recikla┼że, kojima ┼żeli da podstakne javnost, biznis zajednicu, relevatne institucijei lokalne samouprave da uzmu u─Źe┼í─çe u re┼íavanju ekolo┼íkih pitanja od nacionalnog zna─Źaja.

O kompaniji Vip mobile

Vip mobile je najmla─Ĺi mobilni operater u Srbiji koji postavlja nove standarde na tr┼żi┼ítu telekomunikacija. Zahvaljuju─çi najsavremenijoj mre┼żnoj infrastrukturi, Vip korisnicima nudi ┼íirok raspon usluga iz domena mobilne komunikacije, kao i digitalnih, data i IT re┼íenja. Vip je u 2019. godini ostvario udeo na tr┼żi┼ítu od 25,2% i zapo┼íljava vi┼íe od 1.400 stru─Źnjaka sa ciljem da pru┼żi najbolje korisni─Źko iskustvo za vi┼íe od 2,3 miliona korisnika. U 2018. godini kompanija je ostvarila prihode od 249 miliona evra. Svojim odgovornim poslovanjem Vip je prepoznat kao pouzdan partner i incijator brojnih pozitivnih promena u dru┼ítvu, kao i u oblasti za┼ítite ┼żivotne sredine. Sa do sada ulo┼żenih vi┼íe od milijardu evra kompanija predstavlja najve─çu grinfild investiciju u Srbiji. Vip je i prva Family Friendly kompanija u Srbiji.

Vip mobile je ─Źlan A1 Telekom Austrija Grupe, vode─çeg pru┼żaoca digitalnih i komunikacionih usluga u regionu Centralne i Isto─Źne Evrope sa 25 milion korisnika u sedam zemalja, prihodima od 4.5 milijarde evra u 2018. godini i vi┼íe od 18.700 zaposlenih. Grupa je evropska jedinica kompanije Am├ęrica M├│vil, tre─çeg po veli─Źini provajdera telekomunikacionih usluga na svetu.

Za više informacija posetite www.vipmobile.rs i www.A1.group