Connect with us
Budu─çnost

Moderni Aliplast sistemi na ArchyEnergy izlo┼żbi

Pravo je zadovoljstvo ┼żiveti u vremenu u kome su gra─Ĺevinarstvo i arhitektura do┼żiveli revoluciju u smislu upotrebe savremene tehnologije i razli─Źitih materijala. Rezultat svega toga su gra─Ĺevine koje svojom funkcionalno┼í─çu i estetikom zadovoljavaju potrebe savremenog ─Źoveka i stvaraju bolje uslove svakodnevnog ┼żivota. Sa druge strane, upotreba inovativnih i zelenih materijala visoke energetske efikasnosti doprinosi stvaranju bolje, bezbednije, odr┼żive budu─çnosti.

Jedan od takvih materijala koji je doveo do toga da gra─Ĺevinarstvo i arhitektura do┼żive svoje novo doba, jeste aluminijum. Aluminijum je lagan, ali i veoma izdr┼żljiv materijal, lak za oblikovanje i stvaranje najzahtevnijih vidova funkcionalnih i estetskih arhitekturnih re┼íenja, otporan na vremenske prilike i lak za odr┼żavanje. Aluminijum je doprineo stvaranju posebnog vida moderne, aluminijum stolarije koja se odlikuje velikim staklenim otvorima, odli─Źnom toplotnom i zvu─Źnom izolacijom, visokom energetskom efikasno┼í─çu i modernim enterijerom.

Koliki je zna─Źaj aluminijum stolarije u stvaranju funkcionalnih, estetski neodoljivih objekata visoke energetske efikasnosti, mo┼żete saznati ukoliko posetite ArchyEnergy izlo┼żbu, koja je sastavni deo ArchyEnergy konferencije. ArchyEnergy konferencija ─çe se odr┼żati 8. i 9. aprila 2024. u Novom Sadu u Master centru Novosadskog sajma.

Na ArchyEnergy izlo┼żbi svoje energetski efikasne proizvode i usluge predstavi─çe 20+ kompanija. Me─Ĺu njim zna─Źajan doprinos ┼íirenju svesti o upotrebi zelenih, energetski efikasnih proizvoda i materijala pru┼żi─çe Aliplast kompanija.

moderna zgarada sa aluminijumskim prozorima i vratima

Aliplast Genesis 90 aluminijumski sistem za prozore i vrata

Firma Aliplast u Srbiji je osnovana 2016. godine uz uticaj belgijskog koncerna Aliplast, koji se bavi proizvodnjom aluminijumskih sistema. Dana┼ínja proizvodnja zasnovana je na primeni savremenih digitalnih tehnologija, uz viskokvalifikovani stru─Źni kadar, koja ima za cilj stvaranje kvalitetnih proizvoda za krajnjeg korisnika, ┼íto ─çe uticati na stvaranje boljih uslova svakodnevnog ┼żivota, ali i stvaranju odr┼żive budu─çnosti.

Proizvodna linija Aliplastovih proizvoda obuhvata visoko kvalitetne aluminijum sisteme i to: sisteme prozora i vrata, fasadne sisteme, klizne sisteme, harmonika sisteme, sisteme zimskih ba┼íta, protivpo┼żarne i razne dodatne sisteme. Kako ovi sistemi izgledaju, koje su njihove funkcionalnosti, a koje benefiti, gde se mogu i kako koristiti, bi─çe predstavljeno na Aliplast ┼ítandu na ArchyEnergy izlo┼żbi.

Ukoliko jo┼í uvek niste rezervisali svoje mesto na izlo┼żbi ili konferenciji pravo je vreme da to sada u─Źinite.

ArchyEnergy konferencija tokom dva konferencijska dana i sedam panela, 40+ panelista i oko 600+ posetilaca uz izlo┼żbu 25+ kompanija, nastoja─çe da stvori jednu scenu na kojoj ─çe se plasirati stru─Źna znanja, saveti, informacije kada su zelena, energetski efikasna gradnja i odr┼żiva budu─çnost u pitanju.

Arhitekte, investitori, gra─Ĺevinska preduze─ça i kompanije, projektni biroi razgovara─çe o inovativnim materijalima, tehnologijama, sistemima, re┼íenjima budu─çe gradnje, ali i o na─Źinima projektovanja, finansiranja, izgradnje stambenih objekata, te o inovacijama u pogledu dizajna stambenih i poslovnih kompleksa, kao i isticanjem zna─Źaja izbora adekvatne stolarija i davanjem odgovora na pitanje ÔÇô da li postoji savr┼íen prozor.

Pored stru─Źnog dela na samoj konferenciji, AchyEnergy izlo┼żbi, svi u─Źesnici ─çe imati prilike da uspostave kontakt i u neformalnim uslovima networking koktela, koji ─çe biti organizovan nakon prvog konferencijskog dana.

┼áta mislite za┼íto je Aliplast ovde? Zato ┼íto je davnih dana prepoznao sopstvenu odgovornost, krenuo u proizvodnju visoko kvalitetnih, odr┼żivih aluminijum sistema i sada odlu─Źio da tu svest i odgovornost podeli i sa vama na ovoj konferenciji. Na vama je da odlu─Źite ho─çete li prihvatiti ruku prijateljstva i zajedno sa Aliplastom, ArchyEnergy timom i drugim va┼żnim predstavnicima struke krenuti u stvaranje odr┼żive budu─çnosti.