Connect with us

Novosti

Počeo 57. Međunarodni sajam u Beogradu

Objavljeno

:

Počeo je 57. Međunarodni sajam u Beogradu

57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije
od 5. do 10. novembra 2019. godine u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4
i
57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije
od 5. do 9. novembra 2019. godine u hali 5

Najznačajniji regionalni i evropski događaj u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja, drvne industrije i pratećih grana u jugoistočnoj Evropi, Beogradski sajam nameštaja, u novom izdanju ostaje dosledan konceptu kreiranja prepoznatljivog vizuelnog i tržišnog identiteta Srbije i regiona.
Okupljajući ugledne kompanije iz ovog dela Evrope i sveta, sajam u fokus stavlja nove ideje, premijere, vrhunski dizajn, inovativne tehnologije, kvalitetan i funkcionalan nameštaj svih vrsta i namena, ali i dizajnere mlađe generacije iz celog regiona koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu.
Sajam je poslovni događaj koji tokom šest dana postaje najvažnija tačka susreta svih učesnika u oblasti industrije nameštaja i onih koji su zainteresovani za nju.

Godišnji pregled kretanja u kreativnoj industriji nameštaja i drvnoj industriji u regionu i svetu i ove jeseni dogodiće se na Beogradskom sajmu.

57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblastidrvne industrije, donosi priliku domaćim posetiocima da se u Beogradu upoznaju sa najatraktivnijim dizajnerskim rešenjima i sagledaju novitete koje su do sada mogli da vide samo na najpoznatijim svetskim sajmovima.

Internacionalni karakter manifestacije ogleda se okupljanju značajnog broja izlagača, poslovnih posetilaca, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope, kao i sve većem interesovanju kompanija za učešće na sajmu.

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 500 izlagača iz 38 zemalja.
Zemlje učesnice: Italija, Nemačka, Švajcarska, Danska, Austrija, Švedska, Turska, Češka, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija…

Tematske celine po halama:
Hala 1 – Tapacirani i stilski nameštaj
Hala 1A – Galanterija i dekor
Hala 2B – Dizajnerski nameštaj
Hala 2C – Mladi dizajneri i škole
Hala 2A – Pločasti materijali
Hala 3 – Dizajnerski nameštaj
Hala 3A – Dizajnerski nameštaj
Hala 4 – Nameštaj za uređenje enterijera, repromaterijali, boje, lakovi, okovi, federi, komore za sušenje…
Hala 5 – Mašine i alati za drvnu industriju

Apsolutni noviteti na Sajmu nameštaja

Na sajmu će se ove godine predstaviti novi internacionalni i regionalni izlagači profilisani u artisanskoj izradi sa velikom posvećenošću detaljima i kvalitetu.

Prvi put na sajmu učestvuju dva prestižna italijanska brenda – Colombini Casa i Cappellini, kao i danski Muuto, hrvatski Nunc i Hespo, severnomakedonski Fagus i srpske firme Lesnina S, Emmezeta i mnogi drugi.

Među novitetima na ovogodišnjem sajmu su kolekcije nameštaja koje ne mogu ostati neprimećene, jer predstavljaju vrhunac u pogledu estetike i kvaliteta: spoj najsavremenije tehnologije i drveta, vizuelno sofisticiran, ali i funkcionalan nameštaj, bezvremene forme, nameštaj u koji su integrisani vrhunski svetlosni efekti, reinterpretirani tradicionalni komadi svežom i jednostavnom estetikom, kvalitetan minimalistički dizajn, sofisticirani aksesoari…

Zvezde domaće i regionalne dizajn scene

Posetioci će ponovo moći da vide proizvode kompanija čiji kvalitet predstavlja najvišu normu kada je dizajnirani nameštaj u pitanju: Prostoria iz Hrvatske, zatim švajcarski WOAK i domaći Gir. Ove kompanije svojim povratkom potvrđuju kvalitet manifestacije i činjenicu da Beogradski sajam nameštaja predstavlja regionalni centar u oblasti promocije nameštaja.

Na Sajmu nameštaja predstavlja se izuzetan program domaćih izlagača: Simpo, Extraform, Catra Home Fashion, Atlas, studio Dsignedby, Wood Mood Design, Garda, Rast, Kolarević, Casa Familia, Concept Line, Wood Feel…

Uz kolekcije brojnih izlagača iz zemlje i sveta, posetioci će tokom sajamskih dana moći da uživaju u posebnim događajima posvećenim dizajnu koji su se već ustalili u sajamskoj agendi tokom prethodnih godina.

57. Međunarodni sajam u Beogradu

57. Međunarodni sajam u Beogradu

Izložba mladih dizajnera/Young Designers Exhibition – zvezde u usponu, hala 2C

Tokom sajma posetioci će imati priliku da pogledaju najsavremenija rešenja u oblasti dizajna nameštaja i saznaju kako o dizajnu razmišljaju još uvek neafirmisani dizajneri. U hali 2C nastupaju sveže i mlade snage. Ovo je poseban događaj u okviru Sajma nameštaja u Beogradu koji promoviše nove autore i igra važnu ulogu u povezivanju svih aktera koji učestvuju u kreiranju proizvoda, celokupne industrije i tržišta.

Design Talks – diskusije sa eminentnim govornicima, hala 2C

Razgovori sa dizajnerima i arhitektama postaju sve popularniji događaj na sajmu na kom se okuplja sam vrh eksperata iz oblasti dizajna, arhitekture i industrije nameštaja u celini. Svakoga dana tokom trajanja sajma posetioci se mogu pridružiti razgovorima ili slušati o iskustvima vodećih stručnjaka, proizvođača, konsultanata i svih ostalih aktera koji učestvuju u kreiranju kvalitetnih proizvoda, na domaćem i na svetskom tržištu.

Na Design razgovorima će učestvovati članovi žirija, mladi dizajneri sa izložbe Young Designers Exhibition, predstavnici kompanija Gir, Nunc, Hard Stuff, Rast, Animo, Lilipop, Održivi Prostor, Nova Iskra, Abovus Architects…
Razgovor moderira Vesna Pejović poznata produkt dizajnerka iz Beograda.

NAGRADE SAJMA NAMEŠTAJA 2019: “Zlatni ključ” i „Sajamski ključ“

Nagrada “Zlatni ključ” – Nagrada za najbolja rešenja

Zlatni ključ je nagrada koju žiri sastavljen od internacionalnih eksperata dodeljuje najuspešnijim izlagačima na sajmu, ukazujući na najkvalitetnija i najinovativnija rešenja. Okupljanje internacionalnog žirija Beogradski sajam nameštaja stavlja u međunarodni kontekst i izdvaja ga kao relevantnu instituciju u sferi industrije nameštaja.

Nagrada „Sajamski ključ“

Nagrada Sajamski ključ biće dodeljena za doprinos podizanju kvaliteta manifestacije i ukupan sajamski nastup.

Dodela nagrada Zlatni i Sajamski ključ održaće se u četvrtak 7. novembra, u 18 časova u hali 2C.

Ove godine tim stručnjaka koji će odlučivati o nagradi čine:

Francesca De Ponti
Francesca De Ponti je novinarka, konsultantkinja i ekspert u oblasti industrije nameštaja, dizajna i arhitekture i suosnivačica agencije ADP Comunicazione u Milanu. Poseduje ogromno publicističko iskustvo u oblasti arhitekturi i dizajnu, kao i u strateškim konsultacijama. Dugi niz godina radila je kao glavna urednica u časopisu Design Diffusion World group. Trenutno je koordinator PR kancelarije Salona del Mobile u Milanu, Moskvi i Šangaju.

Branko Nikolić
Branko Nikolić je arhitekta i suosnivač Antipod studija iz Beograda koji se primarno bavi dizajnom enterijera, dizajnom nameštaja i industrijskim dizajnom. Studio je do sada osvojio više nagrada i realizovao veliki broj projekata u oblasti arhitekture, dizajna nameštaja i enterijera za stambene i poslovne prostore, kao i prostore prodajnih objekata i restorana. Antipod sarađuje sa vodećim kompanijama u Srbiji, primenjujući globalna i inovativna rešenja u cilju razvoja visoke funkcionalnosti u okviru radnog i životnog prostora.

Marko Sousa Santos
Marco Sousa Santos je dizajner iz Lisabona, art direktor i kustos aktivan u najrazličitijim projektima u sferi enterijera i dizajna. Pored velikog broja raznovrsnih projekata pokrenuo je PROTO DESIGN i bijenale EKSPERIMENTA DESIGN, gde kao art direktor realizuje neke od najvažnijih izložbi. Njegovi projekti i proizvodi su izlagani u referentnim institucijama, kao što su V&A u Londonu, prodavnica MOMA u Njujorku, trienale u Milanu i Salon du Meuble u Parizu.

Gorazd Malačić
Gorazd Malačič je osnivač konsultantske kuće za produkt dizajn, Asobi, koja je međunarodni debi imala na londonskom festivalu dizajna sa prototipom sofe Isle Lounge. Asobi je nosilac mnogobrojnih prestižnih nagrada u oblasti dizajna. Gorazd je takođe i pokretač brenda TOKIO, svojevrsne platforme u kojoj objedinjuje svoje iskustvo i kreira savremeni dizajnerski brend, sa fokusom na tehnički dobro urađene proizvode.

Tanja Jović
Tanja Jović je ekonomista i brend menadžer za istočnoevropsko tržište u Alba Sales Consulting Agenciji, za uticajne brendove visokog cenovnog ranga, poput Agape, Missoni Home, Vall & Deco i Brokis. Kao agent je sarađivala sa brendovima kao što su Vitra, Cassina, B&B Italia, De Padova kao i sa velikim brojem arhitekata iz Hrvatske i regionu. Uz to, poseduje i veliko iskustvo konsultanta pri razvoju i distribuciji mladih brendova na globalnom tržištu.

57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrijeod 5. do 9. novembra 2019. godine u hali 5

Paralelno sa 57. Međunarodnim sajmom nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije odvijaće se 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće – od 5. do 9. novembra u hali 5 Beogradskog sajma.

Od izuzetne važnosti za drvno-prerađivačku industriju Srbije, sajam prikazuje inovacije, najnovija tehničko-tehnološka rešenja kao i pravce razvoja i perspektivu drvne i industrije nameštaja. Ekspanziji domaće drvne industrije na Sajmu mašina i alata iz oblasti drvne industrije doprineli su veliki prirodni resursi i potencijali Srbije, jasna biznis orijentacija sajma kao i program vrhunskog kvaliteta.

Izložbeni program obuhvata najnovije mašine za visoku preciznost primarne i završne obrade drveta, pilane, sušare, mehaničke, električne i pneumatske alate.
Pored reprezentativnih domaćih predstavnika i brendova, zapažen broj izlagača dolazi iz Nemačke, Italije, Slovenije, Hrvatske, Austrije…

Sajam predstavlja izuzetnu priliku proizvođačima mašina i alata, uvoznicima i distributerima da svoje proizvode i novitete prezentuju proizvođačima i kupcima nameštaja, trgovcima, dizajnerima, arhitektama i menadžerima, veleprodajnim i maloprodajnim distributerima.

Promocija industrije nameštaja i drvne industrije Srbije

Za strane investitore Srbija je jedna od najatraktivnijih destinacija za ulaganje. Beogradski sajam nameštaja utemeljen je kao vodeći generator domaćeg izvoza i mesto promocije najboljih ideja i proizvoda sa ovih prostor. Ova manifestacija je prilika da drvna industrija i industrija nameštaja Srbije predstave svoje aktuelne domete i dalje potencijale.

Drvna industrija Srbije beleži rekordan suficit u razmeni sa inostranstvom. U ekspanziji je proizvodnja i izvoz nameštaja od punog drveta, visokog kvaliteta, a sve značajnija je i proizvodnja i prodaja pločastog nameštaja.Ova industrija ima izuzetan potencijal zbog kvaliteta sirovinske baze u Srbiji, očuvanih i obnovljivih prirodnih resursa, a njen razvoj podstiče razvoj preduzetništva, rast zaposlenosti i regionalni razvoj.

Domaće kompanije konstantno modernizuju opremu i prilagođavaju se zahtevnim trendovima i potrebama tržišta. Saradnja dizajnera nameštaja i enterijera sa domaćim proizvođačima nameštaja rezultira visokokvalitetnim proizvodima koji su izvozno orijentisani.

Promocija industrije nameštaja i drvne industrije

Promocija industrije nameštaja i drvne industrije

B2B poslovni portal

Značaj manifestacije za domaću i regionalnu privredu ogleda se u afirmaciji domaćih proizvođača iz oblasti drvne industrije i mogućnosti da svoju produkciju predstave velikom broju kupaca (buyera) iz zemalja u okruženju, Evrope i sveta. U okviru programa Hosted Buyer očekuje se poseta nekoliko hiljada velikih profesionalnih kupaca, uticajnih u domenu industrije nameštaja, koji su u poziciji da spajaju tržišta i kreiraju tražnju na globalnom tržištu.
Za što efikasniju promociju kompanija i efektnije poslovne aranžmane tokom sajma, svim učesnicima dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca Međunarodnog sajma nameštaja i Međunarodnog sajma mašina i alata iz oblasti drvne industrije 2019 http://bff.talkb2b.net/
Usluga zakazivanja B2B sastanaka za sve registrovane učesnike (izlagače i poslovne posetioce) je besplatna.
Za održavanje poslovnih sastanaka predviđen je Business Lounge na galeriji hale 1, dok je Meeting point u hali 2B.

Očekuje se da će tokom šest dana događaj posetiti oko 85 hiljada posetilaca,što potvrđuje kvalitet manifestacije, a Beogradski sajam nameštaja etablira u regionalni centar u oblasti promocije nameštaja.Za sve posetioce događaj je posebno primamljiv zbog ekskluzivnih sajamskih pogodnosti, a svi učesnici su za kupce na sajmu najavili specijalne popuste i poklone prilikom kupovine.

Radno vreme Sajma nameštaja:
UTO – SRE, 5 – 6. novembar: 10:00 – 19:00
ČET – NED, 7 – 10. novembar: 10:00 – 20:00

Radno vreme Sajma mašina:
UTO – SUB, 5 – 9. novembar: 10:00 – 19:00

Ulaznice: cena pojedinačne ulaznice je 400 dinara, a za grupne posete 300 dinara.
Parking: 150 dinara po satu.

Medijski partneri manifestacije: Furniture News, Mobel Markt, Meubihome, Wood Business Portal com, Archiproducts, BeforeAfter.rs, Designed.rs, Zagreb Desing Week, Bravacasa, Kuća stil, Style.rs, Ego magazine, Podovi, Gradnja.rs i Drvotehnika.

Novinarske akreditacije:
Sve detalje o događaju potražite na sajtu www.sajamnamestaja.rs,
a zahtev za novinarsku akreditaciju popunite na linku:
http://sajamnamestaja.rs/sr/akreditacija/

Dobro došli na 57. Sajam nameštaja!

PRESS Beogradskog sajma press@sajam.rs
Ivana Višković tel: 011 2655 101, 063 395 871 ivana.viskovic@sajam.rs
Tamara Vasiljević tel: 011 2655 828, 063 328 169 tamara.vasiljevic@sajam.rs
Web: www.sajamnamestaja.rs

Advertisement

Budućnost

GRAĐEVINSKI NEDELJNIK: mere Vlade o ekologiji, postupak protiv Srbije, pravilnik o plastičnim kesama

Objavljeno

:

Od

Magla, Foto:bbc.com

U sedmici za nama najviše se pričalo o aero- zagađenju koje je zbog magle, ali povećanog broja grejanja, zadesilo našu zemlju toliko da su čak postojale preporuke da ređe izlazimo napolje. Zbog toga Vlada naše zemlje danas zvanično formira radno telo koje bi trebalo da reši problem aero-zagađenja u našoj zemlji, a već sledeće nedelje počinje primena konkretnih mera u ekologiji, energetici i saobraćaju.

Radno telo Vlade, koje će pokušati da donese konkretna rešenja kako bi se smanjilo aero-zgađenje u zemlji, biće formirano danas, a prvi sastanak očekuje se već u ponedeljak. Ovo je za „Novosti“ potvrdio ministar životne sredine Goran Trivan. On je dodao da će članovi komisije biti gotovo svi oni koji su učestvovali i na vanrednom sastanku u sredu sa premijerkom Anom Brnabić.

– Kratkoročne mere ne mogu da reše pitanje industrije, koja je i najveći zagađivač, iako je samo EPS poslednjih godina uložio 500 miliona evra u ekologiju – naglasio je Trivan. – Teško je, međutim, precizno reći koliko je potrebno novca da se sanira zagađenje. Zagađivači su i gradske toplane, individualna ložišta i saobraćaj. Postoje procene, ali ne i precizni podaci u kom procentu ko zagađuje.

Da bi izašla na kraj sa enormnim zagađenjem, Vlada je najavila opsežne mere, od kojih su neke revolucionarne za naše prilike, poput subvencija za kupovinu električnih automobila ili zamene nekih energenata biomasom. Tu su i ubrzana gasifikacija, usmeravanje na pelet umesto uglja i lož-ulja, rigorozna tehnička kontrola vozila, zamena filtera na termoelektranama, pojačano pošumljavanje… Resorno ministarstvo insistira i na zabrani uvoza automobila „evro 3“ i gašenju individualnih kotlarnica. Ne postoji precizna računica, ali se procenjuje da su za čistiji vazduh potrebne milijarde dinara.

Evropska energetska zajednica pokrenula postupak protiv Srbije

Da cela priča oko zagađenja nije nimalo naivna govori i činjenica da je Sekretarijat Evropske energetske zajednice u sredu pokrenuo postupak protiv Srbije za rešavanje spora zbog nepotpune primene Direktive EU o velikim ložištima kojom se smanjuje emitovanje zagađujućih materija i neusvajanja Nacionalnog plana za smanjenje emisija. U uvodnom pismu upućenom našoj zemlji ističe se da je Sekretarijat odobrio nacrt NERP koji mu je Srbija dostavila još 2016. godine i da je poslednjih godina pozivao nadležne u našoj zemlji na njegovo usvajanje. Ukazuje se da je od 16 velikih postrojenja, devet obuhvaćeno procedurom za rešavanje spora. Za svako ložište, kako se navodi, mora da bude primenjeno jedno od dva moguća rešenja – poštovanje graničnih vredosti emisija četiri vrste zagađujućih materija, koje propisuje Direktiva, ili primena NERP.

Plastične kese

Platične kese, Foto:pixabay

PKS inicirala novi pravilnik o kesama

Na samom početku godine pričalo se i o rešenjima za plastične kese, na radost svih nas koji preziremo ovu pojavu. Naime, ubrzano se radi na novom pravilniku o tehničkim uslovima za plastične kese, koji će sledeće nedelje biti predstavljen na okruglom stolu, a zatim kao nacrt biti upućen Ministarstvu zaštite životne sredine, kazao je sekretar Udruženja za hemijsku, gumarsku i industriju nemetala Privredne komore Srbije Dragan Stevanović.

Prema važećem pravilniku, u Srbiji su kese oksorazgradibilne i biorazgradibilne, što je, objasnio je Stevanović za Tanjug, nemoguće jer kese mogu biti ili oksorazgradive ili biorazgradive.

„Zbog situacije nastale oko terminologije bivšeg Pravilnika ubrzano se radi novi pravilnik o tehničkim uslovima za kese koje se stavljaju na tržište Srbije, a to radi Udruženje za hemiju, odnosno Grupacija proizvođača plastičnih proizvoda zajedno sa Sekretarijatom za zaštitu životne sredine Beograda“, kaže Stevanović.

Dodaje da će tekst nacrta vrlo brzo izaći na videlo, a Komora će sledeće nedelje organizovati okrugli sto na koji će pozvati sve relevantne činioce. Učestvovaće predstavnici nauke, fakulteta, trgovina, kao i proizvođači kesa koji bi dali svoja mišljenja o novom tekstu pravilnika.

Od 1. januara u Beogradu se primenjuje nova gradska odluka o prodaji kesa. „Zbog novonastale situacije oko terminologije i nemogućnosti nekih biorazgradivih kesa da uđu na tržište – Beograd je doneo odluku da inspekcije, prilikom nadzora u narednih šest meseci, imaju samo savetodavni karakter što znači da do 30. juna nema kažnjavanja“, kaže Stevanović.

Izvor: novosti.rs, pks.rs

Nastavi sa čitanjem

Građevina

46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE – Snovi u osnovi

Objavljeno

:

46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE - Snovi u osnovi

Najveći sajamski događaj posvećen građevinskoj industriji u jugoistočnoj Evropi, Sajam građevinarstva u Beogradu, održaće se od 22. do 25. aprila 2020. godine na Beogradskom sajmu. Pod sloganom “Snovi u osnovi”, na kompletno raspoloživom izlagačkom prostoru, predstaviće se svi segmenti građevinske delatnosti.

Građevinarstvo i arhitektura večiti su izazov za usavršavanje i pomeranje granica u sferi savremenog življenja. U privredi Srbije građevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na prateće proizvodne grane i oblasti.

Sajam građevinarstva SEEBBE je specijalizovana međunarodna manifestacija koja će u svom predstojećem izdanju obuhvatiti najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Kao jedan od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, ovaj događaj je za sve učesnike i posetioce idealna prilika i ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.

Nove tehnologije će biti prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji. To posebno važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – već uspostavljeni standard.

Posebno značajan segment su dve robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE - Snovi u osnovi

46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE – Snovi u osnovi

Na sajmu će biti predstavljeni investicioni projekti koji su šansa za domaće i regionalne građevinare. Pored uobičajenog učešća najznačajnijih predstavnika industrije građevinskih mašina i alata, očekuje se promocija značajnog broja proizvođača skela, kao i proizvođača opeke.

SEEBBE 2020 biće mesto za ispitivanje tržišta, uspostavljanje saradnje i pokretanje novih projekata, a za domaće izlagače svakako i način da uvek budu u centru dešavanja i na nivou kriterijuma koje zahtevaju svetski standardi.

Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, životnoj sredini i okruženju, i uspostavlja kriterijume koji podrazumevaju održivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. U tom smislu nove investicije u regionu kao i tehnološke inovacije, vezane za svaki od ovih aspekata, ali neizostavno i materijali i procesi koje će plasirati građevinski stručnjaci u budućnosti – privlače veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Svim učesnicima i poslovnim posetiocima 46. Sajma građevinarstva na raspolaganju je B2B poslovni portal, koji je sa ciljem umrežavanja uspešno implementiran poslednjih godina na najvećim manifestacijama Beogradskog sajma.

Po uzoru na velike svetske sajmove, Beogradski sajam je uložio napore da biznis segment podigne na viši nivo i ponudi učesnicima sajma mogućnost da lakše i brže dođu do potencijalnih poslovnih partnera i pre samog događaja, štedeći vreme i energiju, zakažu poslovne sastanke sa učesnicima sajma. Sva unapređenja i kreativna energija uloženi su sa ciljem podsticaja privrede, povećanja izvoza domaćih i proizvoda iz regiona, kao i osvajanja novih tržišta.

Usluga organizacije B2B sastanaka besplatna je za poslovne posetioce, za dva ulaska na manifestaciju, kao i za izlagače, a registracija na portalu poslovnim posetiocima omogućava besplatan ulaz na Sajam građevinarstva.

Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim uz sajamske akcije i pogodnosti.

Najveći sajam iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope, Sajam građevinarstva SEEBBE na Beogradskom sajmu, od 22. do 25. aprila 2020. god. tradicionalno će biti najbolji pokazatelj najviših dometa svih svojih učesnika, kao i aktuelnog trenutka i preseka stanja u građevinskoj industriji regiona.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs

Nastavi sa čitanjem
Advertisement

Fasade

Izdvajamo

Popularno