Connect with us
Arhitektura

Sve je spremno za Regionalni summit arhitekture u Sarajevu!

Sve je spremno za Regionalni summit arhitekture Sfera 2023 koji ─çe se odr┼żati 20. i 21.10.2023. u Narodnom pozori┼ítu u Sarajevu. Summit ─çe ugostiti regionalne arhitekte i stru─Źnjake, kao i svetski poznati arhitektonski biro BJARKE INGELS GROUP iz Danske.

Doga─Ĺaj se sastoji iz dva dela, nau─Źnog i izlo┼żbenog. U nau─Źnom delu ─çe arhitekti odr┼żati predavanja, predstavljati projekte, inovacije i trendove iz sveta arhitekture, a u izlo┼żbenom delu ─çe kompanije iz regije predstavljati svoje proizvode i novitete.

Izlaga─Źe pogledajte na linku: https://summit.sfera.ba/

Summit je izazvao veliki interes u regiji, mesta su popunjena, te se organizatori nadaju da ─çe doga─Ĺaj ispuniti sva o─Źekivanja.

Program summita pogledajte na linku: https://summit.sfera.ba/program/

Izlaga─Źi summita na Regionalnom Summitu arhitekture Sfera 2023

Izlaga─Źi summita na Regionalnom Summitu arhitekture Sfera 2023

Moderatori doga─Ĺaja su arhitekta i jedan od urednika regionalnog ─Źasopisa za gra─Ĺevinarstvo i arhitekturu m-Kvadrat Alen Pu─Źar iz Hrvatske, te mostarska profesorica i arhitektica Maja Popovac.

Organizator doga─Ĺaja je kompanija Sfera d.o.o. Mostar u saradnji sa komorama arhitekata, asocijacijama arhitekata, dru┼ítvima arhitekata i arhitektonskim fakultetima iz BiH, Srbije, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore.

Summit je nastao iz ideje, shodno dugogodi┼ínjoj saradnji sa kompanijama i stru─Źnjacima unutar gra─Ĺevinskog i arhitektonskog sektora, i to kao nastavak projekta organizacije me─Ĺunarodnih nau─Źno stru─Źnih konferencija Sfera.

Sve informacije pogledajte na linku: https://summit.sfera.ba/

Sfera logo

Sfera d.o.o. Mostar
─îevrina 9a, Mostar 88000
+387 36 578 259
marketing@sfera.ba