Connect with us
Promo

SWISSPACER ima novog direktora prodaje za Evropu

Od 1. aprila 2022. Sarah K├Âring je preuzela mesto direktora prodaje za Evropu u SWISSPACER-u. Tu poziciju je prethodno obavljao Rutger van Eijk, koji je prihvatio novi izazov.

Sarah K├Âring je nedavno radila i kao direktor prodaje za Severnu Ameriku i Australiju-Pacifik u kompaniji „heroal ÔÇô Johann Henkenjohann GmbH & Co. KG“ i kao potpredsednica heroal USA Inc. Dok je bila tamo, pomogla je da se izgradi ameri─Źki ogranak dobavlja─Źa sistema aluminijumskih profila za roletne, sunce, rolo vrata, prozore, vrata i fasade.

Nakon ┼íto je zavr┼íila osnovne studije u oblasti Me─Ĺunarodnog biznisa na FHDV Paderborn, Sara je nastavila svoje master studije u ┼ávajcarskoj (smer Strate┼íki Menad┼żment). U svom zavr┼ínom radu istra┼żivala je moguc╠ünosti koje nudi primena ve┼íta─Źke inteligencije u B2B prodaji.

Ona obogac╠üuje SWISSPACER svojim me─Ĺunarodnim iskustvom i znanjem u industriji. Iskustvo je stekla na razli─Źitim pozicijama u oblasti prodaje, marketing proizvoda i razvoja poslovanja.

„Radujem se novom izazovu u SWISSPACER-u i ┼íto c╠üu moc╠üi da iskoristim svoje iskustvo za postizanje postavljenih prodajnih ciljeva i za iskori┼ítavanje novog potencijala“, ka┼że Sarah Koring.

Za više informacija kliknite na link OVDE.

www.swisspacer.com

SWISSPACER Vetrotech Saint-Gobain (International) AG
Kontakt: Janina Ludwig
Sonnenwiesenstra├če 15
CH-8280 Kreuzlingen
janina.ludwig@saint-gobain.com
www.swisspacer.com