Connect with us
Budu─çnost

Punja─Ź za elektri─Źna vozila Joinon – Put ka pametnoj mobilnosti

Kompanija GEWISS predstavlja JOINON punja─Ź za elektri─Źna vozila, koji transformi┼íe parkirali┼íta i odmori┼íta pored puta u ekolo┼íki odr┼żiva mesta.

Pouzdano rešenje koje je idealno za sve trenutne potrebe za punjenjem

ÔÇ×Pametna mobilnostÔÇť ─çe uskoro postati glavna karakteristika svih na┼íih ┼żivota, definitivno menjaju─çi na─Źin na koji se kre─çemo i zami┼íljamo na┼ía svakodnevna putovanja. To je koncept pametne mobilnosti, koji kombinuje individualne potrebe sa o─Źuvanjem ┼żivotne sredine u kojoj ┼żivimo.

GEWISS predstavlja ovu ideju sa JOINON servisom za punjenje svih elektri─Źnih vozila, koji pokriva i tehnolo┼íku infrastrukturu proizvoda i njegovo celokupno upravljanje (uklju─Źuju─çi tehni─Źku pomo─ç i odr┼żavanje).
Od stanica za punjenje do aplikacije za pametne telefone i tablete i pametnog upravljanja jedinicama za punjenje: kompletan sistem koji ekolo┼íku odr┼żivost ─Źini klju─Źnom konkurentskom predno┼í─çu.

Softver za upravljanje omogu─çava vlasnicima stanica za punjenje da prate pojedina─Źnu jedinicu u realnom vremenu, procenjuju─çi potencijal i probleme preko jedne kontrolne ta─Źke. Platforma tako─Ĺe omogu─çava da se kori┼í─çenje usluga naplate prati na potpuno prilago─Ĺen, fleksibilan na─Źin.

Aplikacija JOINON, se mo┼że besplatno preuzeti i koristiti na svim Android i IoS mobilnim ure─Ĺajima, omogu─çava voza─Źima elektri─Źnih vozila da vide dostupnost svake jedinice za punjenje, da prate status svake pojedina─Źne uti─Źnice i rezervi┼íu, aktiviraju ili deaktiviraju sve operacije.

JOINON punja─Ź za elektri─Źna vozila kao i kompletne stanice za punjenje ne zahtevaju nikakvo posebno ili ─Źesto odr┼żavanje, ┼íto je delom posledica ─Źinjenice da se na jedinicama mogu obavljati operacije daljinske dijagnostike u slu─Źaju problema sa punjenjem. Pored toga, sve komponente firmvera za stanice za punjenje se stalno a┼żuriraju na najnoviju dostupnu verziju.

Kona─Źno, tokom ┼żivotnog ciklusa proizvoda, JOINON garantuje visoko pristupa─Źan TCO ÔÇô Total Cost of Ownership (ukupan tro┼íak eksplo- atacije), zahvaljuju─çi jedinstvenom pristupu upravljanju svim aspektima koji se odnose na rutinsko i vanredno odr┼żavanje pru┼żenih usluga.

Sve detalje o ponudi proizvoda JOINON mo┼żete prona─çi na zvani─Źnom sajtu www.joinon.com

OVLA┼á─ćENI DISTRIBUTER

Sion Net logo

Sion Net d.o.o.
Bul. Zorana ─Éin─Ĺi─ça 73, 11070 Beograd
+381 11 301 88 34
office@sionnet.rs
www.sionnet.rs