Connect with us
Novosti

Pitajte eksperte na RENEXPO® Sajmu

Najve─çi me─Ĺunarodni sajam obnovljivih izvora energije, za┼ítite okoli┼ía i upravljanja vodama
23. i 24. oktobar 2019.
Sarajevo, Bosna i Hercegovina

Za┼ítita okli┼ía, obnovljivi izvori energije i upravljanje vodama i otpadom su teme koje sve vi┼íe privla─Źe pa┼żnju stanovnika Bosne i Hercegovine. Problemi sa zagadjenim zrakom, vodosnadbijevanjem i odlaganjem otpada direktno uti─Źu na kvalitet ┼żivota i zdravlje svih gra─Ĺana BiH. Obnovljivi izvori elektri─Źne energije i moderni sistemi grijanja dobijaju sve vi┼íe na popularnosti kako kod komercijalnih preduze─ça tako i kod privatnih doma─çinstava.

Bosna i Hercegovina, sa svojim prirodnim potencijalima, idealno je mijesto za implementaciju ovih naprednih tehnologija . Pouzdanost navedenih sistema i nihova ekonomska opravdanost su veoma privla─Źni kao rije┼íenje mnogih akuelnih energetskih i ekolo┼íkih problema u BiH. Da bi se iskoristio takav potencijal BiH, potrebna je sinhronizacija svih u─Źesnika lanca kori┼ítenja elektri─Źne energije, voda i otpada.

RENEXPO® BIH 2018

RENEXPO® BIH 2018

Dvodnevni RENEXPO┬« BiH sajam i stru─Źne konferencije biti de mjesto povezivanja privrednika, stru─Źnjaka i donosioca odluka, predstavljajudi bududnost ekolo┼íkog i ekonomskog razvoja BiH kroz prakti─Źne primjene. O─Źekuju Vas renomirani predava─Źi, priznati stru─Źnjaci i tr┼żi┼íni lideri, koji ─çe predstaviti napredna, efikasna rje┼íenja i uspje┼íne primere iz prakse.

Na konferencijama ovog doga─Ĺaja, raspravljati de se aktuelne teme: odr┼żivo upravljanje vodama u BiH, fotonaponske elektrane i solarna energija , upravljanja otpadom , male i srednje hidroelektrane i obnovljivi izvori energije u sistemima daljinskog grijanja/ hla─Ĺenja u BiH. Tako─Ĺe de biti organizovan i okrugli sto o vjetroenergiji u BiH i prvi godi┼ínji skup energetskih menad┼żera BiH.

Ovo je jedinstvena prilika da iz prve ruke saznate koji ekolo┼íki i ekonomski trendovi su prisutni u BiH i ─Źitavom regionu Zapadnog Balkana. Ukoliko ┼żelite da prisustvujete konferencijama i okruglim stolovima posetite web stranicu sa programom konferencija.

Ulaz na konferencije je BESPLATAN zahvaljuju─çi sponzorima sajma, uz obaveznu registraciju putem ovog linka.

Organizator REECO International ┼żeli Vam dobrodo┼ílicu i uspje┼ínu posjetu sajmu.
Za sve ostale informacije posetite sajt – www.renexpo-bih.com