Connect with us
Novosti

Otkazan 58. Me─Ĺunarodni sajam name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije

Me─Ĺunarodni sajam name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije je ┼íestodnevni regionalni i evropski doga─Ĺaj koji okuplja poslovne ljude, kompanije posve─çene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti name┼ítaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokreta─Źku snagu. Sajam je mesto koje tokom ┼íest dana postaje bitna ta─Źka susreta svih koji su povezani sa industrijom name┼ítaja ali i onih koji su zainteresovani za nju. Beogradski Sajam je manifestacija na kojoj posetioci mogu da vide najbolja i najsavremenija re┼íenja u oblasti industrije name┼ítaja.

Ipak, zbog situacije sa korona virusom,┬áBeogradski sajam je doneo odluku da se otka┼żu Me─Ĺunarodni sajam name┼ítaja, opreme i unutra┼ínje dekoracije i Me─Ĺunarodni sajam ma┼íina i alata za drvnu industriju, ─Źije je odr┼żavanje planirano u terminu od 10. do 15. novembra 2020, kao i Me─Ĺunarodni sajam medicine i stomatologije koji je trebalo da se odr┼żi od 15. do 17. oktobra.

Kako se nadle┼żni Republi─Źki krizni ┼ítab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog odr┼żavanju manifestacija na Beogradskom sajmu, ni o ponu─Ĺenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, vi┼íe nije mogu─çe kvalitetno i pouzdano izvr┼íiti pripreme za tu manifestaciju.