Connect with us

Novosti

Otkazan 58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

Objavljeno

:

stolice

Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije je šestodnevni regionalni i evropski događaj koji okuplja poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, ali i mlade dizajnere koji predstavljaju novu kreativnu i pokretačku snagu. Sajam je mesto koje tokom šest dana postaje bitna tačka susreta svih koji su povezani sa industrijom nameštaja ali i onih koji su zainteresovani za nju. Beogradski Sajam je manifestacija na kojoj posetioci mogu da vide najbolja i najsavremenija rešenja u oblasti industrije nameštaja.

Ipak, zbog situacije sa korona virusom, Beogradski sajam je doneo odluku da se otkažu Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i Međunarodni sajam mašina i alata za drvnu industriju, čije je održavanje planirano u terminu od 10. do 15. novembra 2020, kao i Međunarodni sajam medicine i stomatologije koji je trebalo da se održi od 15. do 17. oktobra.

Kako se nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju manifestacija na Beogradskom sajmu, ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procenjeno je da u periodu koji je preostao do planiranog termina, u potpuno neizvesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju.

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno