Connect with us
Enterijer

Osvojite sve zahtevne enterijere sa gipsanim malterima

Baumit Ratio ÔÇô visokokvalitetni, moderni malteri iz Baumita koji se nanose ma┼íinski. Idealni za sve zahtevne enterijere u kojima izrada mora biti izvanredna. Lep, gladak, sjajan izgled zidnih povr┼íina obezbedi─çe ┼żeljenu dodatnu vrednost.

  • Odli─Źna izrada
  • Zidovi izgledaju lepo, glatko
  • Kvalitet po dostupnoj ceni

Prednosti za izvo─Ĺa─Źa i investitora

Zahvaljuju─çi svom kvalitetu, veoma dobrim svojstvima nano┼íenja i glatkom izgledu zidova, malteri Baumit Ratio popularni su me─Ĺu profesionalnim izvo─Ĺa─Źima modernih stambenih objekata. Gipsani malteri su pogodni za sve vrste podova u dru┼ítvenim prostorijama u ku─çama i javnim objektima, uklju─Źuju─çi kuhinje i obi─Źna kupatila. Nisu pogodni za prostore sa visokim optere─çenjem od vlage.

gipsani malter

Foto: Baumit / Gipsani malter

Gipsani malteri koji se nanose mašinski

Isporu─Źuje se u vre─çi ili u kantama. Idealan za malterisanje novogradnje, velikih prostora i zgrada.

Baumit RatioGlatt L
Ovaj gipsani malter koji se nanosi ma┼íinski je veoma popularan zbog izvanrednog na─Źina nano┼íenja. Inovativna me┼íavina manje te┼żine omogu─çava lak┼íe rasprostiranje i daje lep, blistav izgled modernim zidovima.

Baumit RatioGlatt
Lider me─Ĺu gipsanim malterima koji se ma┼íinski nanose. Ovaj visokokvalitetni, konvencionalni gipsani malter daje blistave povr┼íine. Njegov kvalitet dokazan je na osnovu vi┼íegodi┼ínjeg iskustva i brojnih zadovoljnih korisnika.

Baumit Ratio 20
Ovaj malter tako─Ĺe omogu─çava korisnicima da kombinuju poznate parametre gipsanih maltera koji se nanose ma┼íinski sa tradicionalnim izgledom kre─Źno cementnih maltera. Gipsani malter glatke povr┼íine.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs