Connect with us

Enterijer

Osvojite sve zahtevne enterijere sa gipsanim malterima

Objavljeno

:

enterijer

Baumit Ratio – visokokvalitetni, moderni malteri iz Baumita koji se nanose mašinski. Idealni za sve zahtevne enterijere u kojima izrada mora biti izvanredna. Lep, gladak, sjajan izgled zidnih površina obezbediće željenu dodatnu vrednost.

  • Odlična izrada
  • Zidovi izgledaju lepo, glatko
  • Kvalitet po dostupnoj ceni

Prednosti za izvođača i investitora

Zahvaljujući svom kvalitetu, veoma dobrim svojstvima nanošenja i glatkom izgledu zidova, malteri Baumit Ratio popularni su među profesionalnim izvođačima modernih stambenih objekata. Gipsani malteri su pogodni za sve vrste podova u društvenim prostorijama u kućama i javnim objektima, uključujući kuhinje i obična kupatila. Nisu pogodni za prostore sa visokim opterećenjem od vlage.

gipsani malter

Foto: Baumit / Gipsani malter

Gipsani malteri koji se nanose mašinski

Isporučuje se u vreći ili u kantama. Idealan za malterisanje novogradnje, velikih prostora i zgrada.

Baumit RatioGlatt L
Ovaj gipsani malter koji se nanosi mašinski je veoma popularan zbog izvanrednog načina nanošenja. Inovativna mešavina manje težine omogućava lakše rasprostiranje i daje lep, blistav izgled modernim zidovima.

Baumit RatioGlatt
Lider među gipsanim malterima koji se mašinski nanose. Ovaj visokokvalitetni, konvencionalni gipsani malter daje blistave površine. Njegov kvalitet dokazan je na osnovu višegodišnjeg iskustva i brojnih zadovoljnih korisnika.

Baumit Ratio 20
Ovaj malter takođe omogućava korisnicima da kombinuju poznate parametre gipsanih maltera koji se nanose mašinski sa tradicionalnim izgledom krečno cementnih maltera. Gipsani malter glatke površine.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno