Connect with us
Enterijer

Modularne uti─Źnice – Funkcionalnost i estetika na usluzi

Dizajn kancelarije je naizgled jednostavan, ali vrlo slo┼żen oblik izra┼żavanja. I nije neistina kada se ka┼że da dizajn kancelarije daje sliku kompanije kojoj pripada. Ali ovaj fenomen je ne┼íto ┼íto se pojavilo poslednjih godina, jer kompanije imaju znatno druga─Źiju filozofiju dizajna i rada kada razmatraju kakav bi kancelarijski prostor trebalo da bude.

Moderna kancelarija je generalno ure─Ĺena da odgovara potrebama pojedinca, a ne kolektivnom umu. Promovisanje efikasnosti, kreativnosti, blagostanja, produktivnosti i morala sada su neki od glavnih prioriteta kompanije. Prakti─Źno govorec╠üi, za va┼íu kancelariju ne postoji pravi raspored, osim onog koji odgovara vama i va┼íem preduzec╠üu.

Bilo da radite u kancelariji ili ste zaposleni od kuće, trebalo bi da obezbedite potrebne, ali i prijatne, uslove za rad. Znajte da je enterijer  sasvim sigurno primaran kod poslovnog prostora.

Conference modularna kutija

Kancelarijski name┼ítaj je jedna od vode─çih stavki u ure─Ĺivanju enterijera kancelarije i veoma je va┼żno birati name┼ítaj koji je posebno namenjen za poslovne prostore. Prvi korak za ure─Ĺenje va┼íeg radnog prostora je upravo odabir kancelarijskog name┼ítaja. Iako mo┼żda deluje zanemarljivo, kvalitetne kancelarijske stolice i stolovi su klju─Źne kod opremanja kancelarija i njihov kvalitet, udobnost i fleksibilnost zna─Źajno pospe┼íuju produktivnost u radu.┬á

Modularne uti─Źnice za kancelariju

Iako je (kreativan) nered veoma ─Źesto prisutan u kancelarijama, re┼íite problem suvi┼ínih kablova oko va┼íeg radnog stola. Zato prilikom ure─Ĺenja radnog prostora uzmite kao bitnu stavku i modularne uti─Źnice koje ne karakteri┼íe samo moderan izgled, nego jo┼í bitnije – funkcionalnost. Modularne uti─Źnice idealne su za kompaktno grupisanje modula koji su vam neophodni za neometan rad. Izbor onoga ┼íto ─çe biti postavljeno u modul je velik: od standardnih uti─Źnica, USB punja─Źa, HDMI ulaza… Mo┼żete ih kombinovati po va┼íoj potrebi.┬á

Conference modularna kutija

Slo┼żi─çete se da ni┼íta ne mo┼że da naru┼żi izgled kancelarije kao splet kablova – zato se re┼íite zauvek ovog problema. Elegantan i inovativan dizajn modularnih uti─Źnica sa fantasti─Źnim novim fiunkcijama se sa lako─çom uklapa u novu ili postoje─çu kancelariju.┬á Ne dozvolite da lo┼íe dizajnirana ili neuredna kancelarija umanji svoju sposobnost da daje na vrednosti.

Pored modularnih uti─Źnica, takozvana ki─Źma za kablove spre─Źava o┼íte─çenje┬ána kablovima i njihovo zapetljavanje i sa njima svaka kancelarija ostaje uredna i organizovana. ┼áiroka ponuda ki─Źmi kablova uklju─Źuje: jedinstvene gibljive ki─Źme za stolove podesive po visini, atraktivne ki─Źme ovalnog oblika, sa velikom bazom za dodatnu stabilnost.

I za sam kraj, kako biste jo┼í vi┼íe pobolj┼íali radno okru┼żenje, i ┼íto je jo┼í va┼żnije, osigurali sebi bolje dr┼żanje tela, instalirajte u svojoj kancelariji nosa─Ź za monitor. Nosa─Ź monitora pru┼ża ergonomsko re┼íenje, koje je pristupa─Źno svakom bud┼żetu bez u┼ítede na bitnim karakteristikama.

Kancelarija je odraz va┼íeg brenda. Zato poku┼íajte da napravite prostor koji se poklapa sa prirodom i vizijom va┼íeg poslovanja. U tome vam mo┼że pomo─çi kompanija ÔÇ×Stolovi & StoliceÔÇť ─Źiji je moto ÔÇ×U lepom radim, u lepom ┼żivimÔÇť.┬á

www.stoloviistolice.com
info@stoloviistolice.com
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865