Connect with us
Enterijer

Modularne utičnice – Funkcionalnost i estetika na usluzi

Dizajn kancelarije je naizgled jednostavan, ali vrlo složen oblik izražavanja. I nije neistina kada se kaže da dizajn kancelarije daje sliku kompanije kojoj pripada. Ali ovaj fenomen je nešto što se pojavilo poslednjih godina, jer kompanije imaju znatno drugačiju filozofiju dizajna i rada kada razmatraju kakav bi kancelarijski prostor trebalo da bude.

Moderna kancelarija je generalno uređena da odgovara potrebama pojedinca, a ne kolektivnom umu. Promovisanje efikasnosti, kreativnosti, blagostanja, produktivnosti i morala sada su neki od glavnih prioriteta kompanije. Praktično govoreći, za vašu kancelariju ne postoji pravi raspored, osim onog koji odgovara vama i vašem preduzeću.

Bilo da radite u kancelariji ili ste zaposleni od kuće, trebalo bi da obezbedite potrebne, ali i prijatne, uslove za rad. Znajte da je enterijer  sasvim sigurno primaran kod poslovnog prostora.

Conference modularna kutija

Kancelarijski nameštaj je jedna od vodećih stavki u uređivanju enterijera kancelarije i veoma je važno birati nameštaj koji je posebno namenjen za poslovne prostore. Prvi korak za uređenje vašeg radnog prostora je upravo odabir kancelarijskog nameštaja. Iako možda deluje zanemarljivo, kvalitetne kancelarijske stolice i stolovi su ključne kod opremanja kancelarija i njihov kvalitet, udobnost i fleksibilnost značajno pospešuju produktivnost u radu. 

Modularne utičnice za kancelariju

Iako je (kreativan) nered veoma često prisutan u kancelarijama, rešite problem suvišnih kablova oko vašeg radnog stola. Zato prilikom uređenja radnog prostora uzmite kao bitnu stavku i modularne utičnice koje ne karakteriše samo moderan izgled, nego još bitnije – funkcionalnost. Modularne utičnice idealne su za kompaktno grupisanje modula koji su vam neophodni za neometan rad. Izbor onoga što će biti postavljeno u modul je velik: od standardnih utičnica, USB punjača, HDMI ulaza… Možete ih kombinovati po vašoj potrebi

Conference modularna kutija

Složićete se da ništa ne može da naruži izgled kancelarije kao splet kablova – zato se rešite zauvek ovog problema. Elegantan i inovativan dizajn modularnih utičnica sa fantastičnim novim fiunkcijama se sa lakoćom uklapa u novu ili postojeću kancelariju.  Ne dozvolite da loše dizajnirana ili neuredna kancelarija umanji svoju sposobnost da daje na vrednosti.

Pored modularnih utičnica, takozvana kičma za kablove sprečava oštećenje na kablovima i njihovo zapetljavanje i sa njima svaka kancelarija ostaje uredna i organizovana. Široka ponuda kičmi kablova uključuje: jedinstvene gibljive kičme za stolove podesive po visini, atraktivne kičme ovalnog oblika, sa velikom bazom za dodatnu stabilnost.

I za sam kraj, kako biste još više poboljšali radno okruženje, i što je još važnije, osigurali sebi bolje držanje tela, instalirajte u svojoj kancelariji nosač za monitor. Nosač monitora pruža ergonomsko rešenje, koje je pristupačno svakom budžetu bez uštede na bitnim karakteristikama.

Kancelarija je odraz vašeg brenda. Zato pokušajte da napravite prostor koji se poklapa sa prirodom i vizijom vašeg poslovanja. U tome vam može pomoći kompanija „Stolovi & Stolice“ čiji je moto „U lepom radim, u lepom živim“. 

www.stoloviistolice.com
info@stoloviistolice.com
Filipa Višnjića 17a, 21000 Novi Sad
Tel: +381 (0)65 876 13 08, +381 (0)63 526 865