Connect with us
Novosti

Baumit & ArchyEnergy partneri odr┼żive i zelene budu─çnosti

Pogled u vedriju, zeleniju budu─çnost cilj je svakog ─Źoveka koji ┼żeli prvo dobro sebi, a onda i ljudima oko sebe. Jedan takav cilj imali smo i sami organizacijom ArchyEnergy konferencije. ┼áirenje svesti o zna─Źaju zelene gradnje, energetske efikasnosti i odr┼żive budu─çnosti prepoznali smo kao potrebu radi postizanja boljeg sutra.

Veliki zna─Źaj u ostvarenju takvog cilja jeste podr┼íka stru─Źnih ljudi, organizacija, kompanija koji dele mi┼íljenje, ali i znanje, iskustva i dela. Jedna takva kompanija je Baumit, koja ─çe svojim prisustvom na ArchyEnergy konferenciji dati doprinos boljoj i svetlijoj budu─çnosti.

ArchyEnergy logo

Baumit je kompanija koja je iz svoje mati─Źne zemlje Austrije, pokrenula svoje poslovanje u jo┼í 25 evropskih zemalja i postala jedan od lidera u proizvodnji gra─Ĺevinskog materijala. Proizvodni program obuhvata proizvode za fasade, maltere, estrihe, lepkove za keramiku, hidroizolaciju, proizvode za sanaciju i renoviranje, termo maltere i maltere za zidanje i malterisanje, kao i proizvode za unutra┼ínje ure─Ĺenje. Kompanija svake godine proizvede vi┼íe od 45 miliona kvadratnih metara fasadnih termoizolacionih sistema. U samom procesu proizvodnje velika pa┼żnja se posve─çuje unapre─Ĺenju receptura, optimizaciji proizvoda, kori┼ítenju sirovina i materijala iz neposredne blizine i efikasnoj logistici, a sve u cilju smanjenja koli─Źine CO2 u skladu sa ÔÇśÔÇÖGO2morrowÔÇÖÔÇÖ ciljevima odr┼żivosti kompanije.

Istra┼żiva─Źki park viva u Wopfingu

Istra┼żiva─Źki park VIVA u Wopfingu – Baumit

Budu─çi da gra─Ĺevinski materijali u velikoj meri uti─Źu na vazduh u enterijeru, kompanija Baumit je osnovala Viva istra┼żiva─Źki park, najve─çi istra┼żiva─Źki centar u Evropi za komparativno prou─Źavanje gra─Ĺevinskih materijala. U centru se bave pra─çenjem uticaja razli─Źitih konstrukcija i gra─Ĺevinskih materijala na kvalitet stanovanja, sa ciljem pobolj┼íanja Baumit proizvoda i stvaranja zdrave i ─Źiste ┼żivotne sredine. Kao jedan od rezultata nastala je i linija jedinstvenih ÔÇ×Healthy LivingÔÇť proizvoda za unutra┼ínje zidove.

Svojim radom, inovativnim proizvodima i na─Źinom proizvodnje, Baumit gleda u daleku budu─çnost, sa vizijom da svi ljudi ┼żive u zdravim, energetski efikasnim i lepim domovima.

Upravo, poznavaju─çi ─Źitav proces poslovanja Baumit kompanije, veliko nam je zadovoljstvo ┼íto nam je takva jedna odr┼żivo osve┼í─çena i stvaranjem zelene arhitekture nastrojena kompanija pru┼żila podr┼íku u realizaciji ArchyEnergy konferencije.

ArchyEnergy konferencija odr┼ża─çe se 8. i 9. aprila u Master centru u Novom Sadu. Program konferencije obuhvata 2 dana sa odr┼żavanjem 7 panela na kojima ─çe u─Źestvovati 40+ panelista, a ceo doga─Ĺaj ─çe ispratiti 600+ posetilaca i sigurni smo da ─çe biti jedan od klju─Źnih doga─Ĺaja u regionu koja ─çe doprineti isticanju zna─Źaja energetske efikasnosti, zelene arhitekture i odr┼żive energetske budu─çnosti.

Boris Antonijevi─ç, Baumit

Boris Antonijevi─ç, Baumit

Prvog konferencijskog dana, Baumit kompanija ─çe na panelu ÔÇ×Energetski efikasni materijali, sistemi i re┼íenjaÔÇť imati svog predstavnika, Borisa Antonijevi─ça, koji ─çe aktivno u─Źestvovati u deljenju znanja, iskustava i informacija o sistemskim, sertifikovanim re┼íenjima kompanije Baumit. Tako─Ĺe, bavi─çe se inovacijama kada su materijali u pitanju, kao i njihovom zna─Źaju u pogledu energetske efikasnosti i boljih i zdravijih uslova svakodnevnog ┼żivota korisnika.

Kako proizvodi izgledaju, svi u─Źesnici i posetioci ArchyEnergy konferencije ima─çe prilike da vide, kao i da saznaju dodatne informacije na ArchyEnergy izlo┼żbi, odnosno sajmu, budu─çi da ─çe Baumit imati i svoj izlo┼żbeni ┼ítand. Izlo┼żba je otvorenog tipa uz obaveznu registraciju na sajtu konferencije. Na samoj izlo┼żbi, uz Baumit kompaniju, svojim prisustvom, zna─Źaj konferencije uprili─Źi─çe 20+ kompanija.

Ukoliko ┼żelite da stojite rame uz rame najpoznatijih brendova iz sveta gra─Ĺevinarstva i smatrate da biste svojim prisustvom mogli doprineti stvaranju lep┼íe, zdravije i zelenije budu─çnosti, kontaktirajte nas. Sam doga─Ĺaj, podr┼żan je od strane institucionalnih tela i Privrednih komora i pravo je zadovoljstvo biti deo cele pri─Źe. Sa druge strane, koliko vi budete dali konferenciji budite sigurni da ─çe vam ista uzvratiti istom merom, posebno kada znate da ─çe, izme─Ĺu ostalog svega navedenog, biti uprili─Źen Networking koktel. Na istom ─çete imati priliku da uspostavite kontakt sa drugim poslovnim subjektima iz va┼íe sfere poslovanja. Setite se Baumit je jedna od tih kompanija. To nije za propustiti.

Pišite nam na konferencija@grenef.com
Registracija i ulaznice na www.grenef.com/konferencija

Konferenciju su podr┼żale institucije i ovim putem im se zahvaljujemo: Privredna komora Srbije ­čôî GIZ Serbia ­čôî Slovena─Źki poslovni klub ­čôî Fakultet tehni─Źkih nauka Univerziteta u Novom Sadu ­čôî Ministarstvo rudarstva i energetike ­čôî Serbia Green Building Council