Connect with us
Promo

Hisense inverter klima uređaji: Najviši nivo razvoja rashladne tehnologije

Kompanija Hisense, svetski lider u proizvodnji potrošačke elektronike, na srpskom tržištu prisutna je od 2018. godine kada se pojavila sa ciljem da kupcima ponudi potpuno novo iskustvo kupovine – konkurentnu cenu uz odličan kvalitet i brojna tehnološka unapređenja u odnosu na tržišne standarde.

Četiri ključna elementa iza kojih stoji Hisense su „Tehnologija, Kvalitet, Integritet i Odgovornost“. Da reči nisu samo reči govori činjenica da su proizvodi kompanije u veoma kratkom roku stekli poverenje velikog broja potrošača u Srbiji – za razumnu cenu kupci dobijaju sve što i očekuju od svojih novih uređaja.

Kineski gigant Srbiji je prvo predstavio svoju seriju smart televizora koji su vrlo brzo postigli ogroman uspeh. Zatim je usledio i uspeh na polju klima uređaja, kada je 2020. godine Hisense srpskom tržištu predstavio inverter tehnologiju u klima uređajima, inovaciju koja već treću deceniju zaredom Hisense kompaniju održava na čelu ove industrije i to na globalnom nivou.

Od trenutka kada je Hisense prvi plasirao ovu savremenu tehnologiju u Kini, kompanija se obavezala da će je narednih 20 godina razvijati i promovisati sa ciljem da dostigne vrhunski kvalitet proizvoda, da svoje proizvode zasniva na najnovijim tehnologijama i da izgradi poverenje potrošača. Uz iskustvo u oblasti potrošačke elektronike koje traje već više pola veka, rezultat napora na razvoju inverter tehnologije je prepoznatljivost Hisense klima uređaja kao uređaja koji potrošačima nude najbolju cenu za najsavremenija tehnološka rešenja.

Kompanija Hisense , svetski lider u proizvodnji potrošačke elektronike

Kompanija Hisense , svetski lider u proizvodnji potrošačke elektronike

Kada je reč o istoriji kompanije, Hisense je osnovan još 1969. godine u Kini. Tokom dugog niza godina cilj kompanije je ostao nepromenjen – da stvara potrošačku elektroniku koja će kupcima omogućiti kvalitetniji i lagodniji svakodnevni život, a za nju neće morati da izdvoje čitavo bogatstvo. Rezultat su konstantna unapređenja, inovacije, strateški razvoj i uvek za nijansu unapređen kvalitet svakog uređaja.

U bogatom Hisense asortimanu naročito se izdvajaju klima uređaji koji se sa pravom smatraju jednim od najboljih na svetu. Hisense je počeo da radi na klimatizaciji davne 1988. godine, a prvi inverterski klima uređaj u Kini lansiran je na tržište 1997. godine. Potom su u godinama koje slede nastajali sve napredniji klima uređaji što je donelo i pohvalu kineske vlade za energetski najefikasnije klima uređaje u 2018. godini.

Poverenje potrošača stečeno je i na činjenici da Hisense sam proizvodi sve potrebne komponente inverterskih sistema za klima uređaje.

Hisense je osnovan još 1969. godine u Kini

Hisense je osnovan još 1969. godine u Kini

Osim toga, Hisense Corporation ima zajednička ulaganja sa globalnim brendovima kao što su IBM, Hitachi i Whirlpool. Kompanija Quingdao Hisense/Hitachi airconditioning System Co. je osnovana 2003. godine kao zajedničko ulaganje između Hisense Group i Hitachi Appliances Inc, za proizvodnju klima uređaja, razvoj tehnologije, marketing i usluge. Hisense/Hitachi u kontinuitetu razvija nove profesionalne klima uređaje, kao odgovor na veliku potražnju za naprednom tehnologijom. Vodećim dizajnom, neprevaziđenom uslugom i profesionalnim menadžmentom, Hisense/Hitachi proizvodi tehnološki najnaprednije uređaje za centralnu klimatizaciju u Kini, a potom ove sisteme distribuira na svetska tržišta i tako tehnološki vodi kinesku komercijalnu klimatizaciju na viši nivo, kreirajući bolji eko-sistem.

Hisense danas u svom vlasništvu ima 16 kompanija, 7 razvojno-istraživačkih centara i 7 proizvodnih baza u inostranstvu, a proizvodi pod brendom Hisense prodaju se u više od 130 zemalja širom sveta. Hisense je jedina korporacija koja je čak dva puta osvojila kinesku nagradu za kvalitet (China Quality Award).

U maju prošle godine, na događaju u Šenženu, KANTAR i Google zajednički su objavili BrandZ™ listu 50 najboljih kineskih brendova u usponu na svetskom nivou, na kojoj je Hisense zauzeo 7. mesto. U isto vreme, Hisense je zauzeo 8. mesto na BrandZ™ listi Top 20 zvezda u usponu na tržištima u razvoju.

Neosporan uspeh kompanije u polju potrošačke elektronike otvorio je mogućnost angažovanja i na drugim poljima, a Hisense je već godinama posebno orijentisan na promociju sportskih vrednosti kroz sponzorstva nekih od najvećih sportskih događaja: FIFA World Cup 2018 i 2022, UEFA EURO 2016 i 2020, Formula One Red Bull racing, Australia Open, kao i fudbalskih klubova Paris Saint-Garmain i Leeds United, kao i Fnatic-a, najuspešnijeg esport brenda u poslednjoj deceniji.

Trenutni Hisense asortiman klima uređaja sa i bez invertera u Srbiji dostupan je i za online kupovinu kupovinu putem webshopa na Hisense sajtu: https://rs.hisense.com/

Delta Term logo

DELTA TERM d.o.o.
Svetog Save 26 (naselje Radio Far), 11271 Surčin-Beograd, Srbija
Tel/Fax: +381 11 3133 015; 3131 450; 3133 016; 3131 353
Mob: +381 63 4433 79; 63 6622 92
Maloprodaja: +381 62 3927 66

Radno vreme: 08-16h (08-14h subotom)
prodaja@deltaterm.com
www.deltaterm.com

Pogledajte virtuelnu turu