Connect with us
Novosti

Hisense Cup 2023: Fudbalski spektakl na Adi uoči UEFA EURO 2024

U nadi za 17. izdanjem Evropskog prvenstva u fudbalu, kompanija Hisense je 30. septembra na beogradskoj Adi organizovala fudbalski turnir Hisense Cup 2023, na kojem su se takmičile ekipe prodavaca ovog prestižnog tehnoloÅ”kog brenda u Srbiji. Pred brojnom publikom, viÅ”e od 120 igrača je demonstriralo svoje impresivne fudbalske veÅ”tine i majstorije, nastupajući kao pravi profesionalci. Uz izvanrednu atmosferu i fer plej duh, ovaj događaj je bio odlična najava za UEFA EURO 2024, čiji je Hisense globalni partner već treći put zaredom.

Fudbalski turnir Hisense Cup 2023

Fudbalski turnir Hisense Cup 2023 / foto: ProRec Studio

Hisense, globalni partner renomiranih sportskih manifestacija, podržava Kvalifikacije za UEFA Evropsko fudbalsko prvenstvo 2024, koje će biti održano u Nemačkoj, takođe treći put zaredom. Ovo je izuzetno priznanje za Hisense brend i potvrda njegove snage. U svetlu ovoga, tradicionalni Hisense Cup okupio je prodajne timove Hisense-a i medijske kolege na beogradskoj Adi.

Pobednicima Hisense Cup 2023 turnira su dodeljeni vredni pokloni – Hisense televizori od 55 i 50 inča, modeli 55A6BG i 50A6BG. Turnirski prostor je bio ispunjen zabavom, posebno priređenom za učesnike, dodatno obogaćujući celokupno iskustvo.

Hisense Cup 2023 takmičenju finalistima i pobednicima dodeljene su vrlo vredne nagrade

Hisense Cup 2023 takmičenju finalistima i pobednicima / foto: ProRec Studio dodeljene su vrlo vredne nagrade

Ekipa Tehnomanija se okitila titulom pobednika Hisense turnira za 2023. godinu, dok je drugo mesto zauzela ekipa Tehnomedia. Revijalni deo turnira uključivao je i utakmicu između sportskih novinara i redakcija medijskih portala u Srbiji, koja je pokazala da naÅ”i sportski novinari, osim Å”to prate sportska deÅ”avanja, odlično se snalaze i na fudbalskom terenu – i to na visokom nivou! Ekipa u zelenim dresovima je slavila rezultatom 5:3, ali je na terenu vladala velika neizvesnost.

Hisense Cup 2023 takmičenju finalistima i pobednicima dodeljene su vrlo vredne nagrade

Hisense Cup 2023 takmičenju finalistima i pobednicima dodeljene su vrlo vredne nagrade / foto: ProRec Studio

Hisense Cup postaje regionalna tradicija Hisense kompanije, kojom se potvrđuje njihova posvećenost podrÅ”ci lokalnim tržiÅ”tima u promociji zdravih navika i kvalitetnijeg života.

Fokusiran na inovacije i proizvode koji su održivi i ekoloÅ”ki prihvatljivi, Hisense će ljubiteljima fudbala Å”irom sveta pružiti nezaboravno iskustvo gledanja UEFA EURO 2024 koristeći najnoviju tehnologiju za poboljÅ”anje kvaliteta slike, stvarajući osećaj kao da su direktno na stadionu, u srcu deÅ”avanja. Upravo zato novi modeli televizora imaju dodatna poboljÅ”anja kako bi se gledalac osećao kao da je na stadionu, u srcu deÅ”avanja.