Connect with us
Budućnost

ION SOLUTIONS – Kompanija koja nam je donela budućnost u dom!

ION Solutions je kompanija koja se bavi razvojem softvera za intuitivno i jednostavno korišćenje sistema za Pametne Kuće i Pametne Zgrade. Fokus rada ove kuće je integracija i održavanje različitih IT rešenja namenjenih za upravljanje sistema visoke složenosti na modularan i otvoren način.

Sticanjem iskustva u oblasti najnovijih tehnologija i napretka kroz stalne izazove na IT tržištu, kao i uključivanje mladih ljudi u projekte i veoma uspešnih predviđanja potreba tržišta, ION Solutions se razvila u firmu velikih potencijala, a njihova snaga leži u viziji gde su vreme i znanje najjača vrlina.

Magiesta mp3 on iPhone

Kontinuitet i potraga za novim tehnološkim rešenjima koja olakšavaju svakodnevni život i rad su deo dnevne rutine u ION Solutions-u. ION koristi najnovije tehnologije u potrazi za novim načinima i mogućnostima olakšavanja, a integracija različitih tehnologija u celinu je oblast gde mogu obezbediti ekspertizu i u kojoj imaju višegodišnje iskustvo. Stručnjaci ove kompanije, kako kažu, u stalnoj su potrazi za ljudima i kompanijama sličnih vizija radi praćenja tehnologija i obezbeđivanja vrhunskih rešenja.

Na našem portalu www.grenef.com u narednom periodu saznaćete sve o pojedinačnim mogućnostima ove kompanije, biti u mogućnosti da vidite neke reference i upoznate se sa softverima koji, u to smo se uverili i sami, zaista olakšavaju život svakome od nas. Ali krenimo od početka. Na samom početku predstavljamo vam MAGIESTU!

Magiesta – home page

Šta je Magiesta?

Magiesta je moćan softver namenjen kućnim računarima i mobilnim uređajima za centralnu kontrolu uređaja, komunikaciju i sigurnost u stambeno-poslovnim objektima kao i u mnogim drugim institucijama. Ova aplikacija, koja je napravljena od strane stručnog tima programera kompanije „ION Solutions“ dostupna je kako za Android, tako i za iOS sisteme. Ono što je važno naglasiti je da se kupovinom jedne licence dobija mogućnost korišćenja aplikacije na više uređaja ( telefona, tableta, laptopa..). Njena prednost je i to što je zaista jednostavna za korišćenje, odnosno nije potrebna dodatna obuka kako biste je Vi ili Vaši ukućani koristili.

Foto: www.ionsolutions.net

Magiesta ustvari predstavlja serversko rešenje namenjeno za kontrolu sistema PAMETNE KUĆE, a putem ove aplikacije ostvarujete sledeće mogućnosti:

 • Upravljanje rasvetom (on/off i dimabilna rasveta)
 • Roletnama
 • Samo jednim klikom u mogućnosti ste da pokrenete SCENARIO (o kojem ćete detaljnije čitati na portalu www.grenef.com) koji ste sami isprogramirali bez dodatne tehničke podrške
 • Upravljanje televizorom
 • Upravljanje grejanjem i hlađenjem
 • Posedovati video nadzor od 00-24h nad svojom kućom kao i nad svim javnim kamerama u svetu
 • Imati uvid u vremensku prognozu bilo kog grada na svetu
 • Proveravanje mailova
 • Čitanje vaše omiljene štampe u elektronskoj formi
 • Slušanje muzike
 • Aktiviranje alarma
 • Praćenje potrošnje električne energije
 • Dobijanje obaveštenja u „status event“ ukoliko dođe do poplave, požara ili bilo kakve povrede prostora u vašoj kući.

ION Solutions doo

Heroja Pinkija 3
Novi Sad, Srbija
Telefon: +381214754424
E-mail: info@ionsolutions.net
W: www.ionsolutions.net
www.pametnakuca.rs
www.magiesta.com