Connect with us
Budu─çnost

ION SOLUTIONS – Kompanija koja nam je donela budu─çnost u dom!

ION Solutions je kompanija koja se bavi razvojem softvera za intuitivno i jednostavno kori┼í─çenje sistema za Pametne Ku─çe i Pametne Zgrade. Fokus rada ove ku─çe je integracija i odr┼żavanje razli─Źitih IT re┼íenja namenjenih za upravljanje sistema visoke slo┼żenosti na modularan i otvoren na─Źin.

Sticanjem iskustva u oblasti najnovijih tehnologija i napretka kroz stalne izazove na IT tr┼żi┼ítu, kao i uklju─Źivanje mladih ljudi u projekte i veoma uspe┼ínih predvi─Ĺanja potreba tr┼żi┼íta, ION Solutions se razvila u firmu velikih potencijala, a njihova snaga le┼żi u viziji gde su vreme i znanje najja─Źa vrlina.

Magiesta mp3 on iPhone

Kontinuitet i potraga za novim tehnolo┼íkim re┼íenjima koja olak┼íavaju svakodnevni ┼żivot i rad su deo dnevne rutine u ION Solutions-u. ION koristi najnovije tehnologije u potrazi za novim na─Źinima i mogu─çnostima olak┼íavanja, a integracija razli─Źitih tehnologija u celinu je oblast gde mogu obezbediti ekspertizu i u kojoj imaju vi┼íegodi┼ínje iskustvo. Stru─Źnjaci ove kompanije, kako ka┼żu, u stalnoj su potrazi za ljudima i kompanijama sli─Źnih vizija radi pra─çenja tehnologija i obezbe─Ĺivanja vrhunskih re┼íenja.

Na na┼íem portalu www.grenef.com u narednom periodu sazna─çete sve o pojedina─Źnim mogu─çnostima ove kompanije, biti u mogu─çnosti da vidite neke reference i upoznate se sa softverima koji, u to smo se uverili i sami, zaista olak┼íavaju ┼żivot svakome od nas. Ali krenimo od po─Źetka. Na samom po─Źetku predstavljamo vam MAGIESTU!

Magiesta – home page

Šta je Magiesta?

Magiesta je mo─çan softver namenjen ku─çnim ra─Źunarima i mobilnim ure─Ĺajima za centralnu kontrolu ure─Ĺaja, komunikaciju i sigurnost u stambeno-poslovnim objektima kao i u mnogim drugim institucijama. Ova aplikacija, koja je napravljena od strane stru─Źnog tima programera kompanije „ION Solutions“ dostupna je kako za Android, tako i za iOS sisteme. Ono ┼íto je va┼żno naglasiti je da se kupovinom jedne licence dobija mogu─çnost kori┼í─çenja aplikacije na vi┼íe ure─Ĺaja ( telefona, tableta, laptopa..). Njena prednost je i to ┼íto je zaista jednostavna za kori┼í─çenje, odnosno nije potrebna dodatna obuka kako biste je Vi ili Va┼íi uku─çani koristili.

Foto: www.ionsolutions.net

Magiesta ustvari predstavlja serversko re┼íenje namenjeno za kontrolu sistema PAMETNE KU─ćE, a putem ove aplikacije ostvarujete slede─çe mogu─çnosti:

 • Upravljanje rasvetom (on/off i dimabilna rasveta)
 • Roletnama
 • Samo jednim klikom u mogu─çnosti ste da pokrenete SCENARIO (o kojem ─çete detaljnije ─Źitati na portalu www.grenef.com) koji ste sami isprogramirali bez dodatne tehni─Źke podr┼íke
 • Upravljanje televizorom
 • Upravljanje grejanjem i hla─Ĺenjem
 • Posedovati video nadzor od 00-24h nad svojom ku─çom kao i nad svim javnim kamerama u svetu
 • Imati uvid u vremensku prognozu bilo kog grada na svetu
 • Proveravanje mailova
 • ─îitanje va┼íe omiljene ┼ítampe u elektronskoj formi
 • Slu┼íanje muzike
 • Aktiviranje alarma
 • Pra─çenje potro┼ínje elektri─Źne energije
 • Dobijanje obave┼ítenja u „status event“ ukoliko do─Ĺe do poplave, po┼żara ili bilo kakve povrede prostora u va┼íoj ku─çi.

ION Solutions doo

Heroja Pinkija 3
Novi Sad, Srbija
Telefon: +381214754424
E-mail: info@ionsolutions.net
W: www.ionsolutions.net
www.pametnakuca.rs
www.magiesta.com