Connect with us
Novosti

45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE – Gradimo budućnost sada

Objavljeno

:

45. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE

BEOGRADSKI SAJAM

Građevinarstvo i arhitektura večiti su izazov za usavršavanje i pomeranje granica u sferi savremenog življenja. U privredi Srbije, građevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na prateće proizvodne grane i oblasti.

NAJVEĆI SAJAMSKI DOGAĐAJ U GRAĐEVINSKOJ INDUSTRIJI U REGIONU JUGOISTOČNE EVROPE, 45. SAJAM GRAĐEVINARSTVA SEEBBE U BEOGRADU, ODRŽAĆE SE OD 17. DO 20. APRILA 2019. GODINE NA BEOGRADSKOM SAJMU.

Sajam će predstaviti sve segmente građevinske industrije u prisustvu najuspešnijih predstavnika iz svih oblasti građevinske delatnosti, od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Programski koncept i sajamska postavka narednog izdanja Sajma građevinarstva, biće, kao i svake godine, i sadržajno i dizajnerski inovirana. Nove tehnologije biće prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji. To posebno važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – već uspostavljeni standard.

Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu, kao najveći sajam iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope, tradicionalno je najbolji pokazatelj aktuelnog trenutka i najviših dometa svih svojih učesnika.

Pre svega poslovno orjentisan, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE pruža posetiocima i privrednim subjektima sagledavanje kompletne ponude, planova i projekata, kao i poslovno umrežavanje ostvarivanjem direktnih kontakata u okviru B2B programa koji se uspešno sprovodi.

Šansu za domaće građevinare pružiće novi investicioni projekti koje sajam tradicionalno predstavlja i prati. Posebno značajan segment su dve, od prošle godine prisutne, robne grupe: “Nekretnine i investicije” i “Arhitektura i urbanizam”. Očekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti građevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, životnoj sredini i okruženju, i uspostavlja visoke kriterijume za održivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma građevinarstva je da gradnju, građevinske materijale i projekte plasira što širem krugu posetilaca i učini ih dostupnijim. Sajamske akcije i ekskluzivne pogodnosti, koje su sastavni su deo izlagačkog nastupa, tradicionalno će privući veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs

Advertisement reklama na grenef portalu

Izdvojeno

Sa portala

Energetska efikasnost objekata Energetska efikasnost objekata
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Energetska efikasnost objekata u kriznom vremenu

Radeći u polju energetske efikasnosti objekata poslednjih 10-ak godina, na mnogobrojnim projektima različitih nivoa energetske efikasnosti i održivosti u najširem...

Ytong zelena gradnja Ytong zelena gradnja
Energetska efikasnost1 mesec ranije

Zelena gradnja i najvažnije odlike

“Zelenim” se nazivaju oni objekti koji su građeni po principima održive gradnje. Najvažnije odlike „zelene gradnje“ su: manja potrošnja energije...

Antenall tim za projektnu podršku na projektima Antenall tim za projektnu podršku na projektima
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Kako naći najbolju podršku za vaš projekat?

Velika tražnja dovela je i do hiper ponude gde nije lako razaznati kome se obratiti od inženjera, arhitekata, projektnih biroa...

Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu Energetska efikasnost je dobitna kombinacija i za kompanije i za klimu
Energetska efikasnost2 meseca ranije

Najbolji način za smanjenje troškova i emisija štetnih gasova

S obzirom na to da se kompanije širom sveta suočavaju s ogromnim pritiskom kada je reč o troškovima energije i...

Divus Apartmani Divčibare Divus Apartmani Divčibare
Arhitektura2 meseca ranije

ENERGY NET predstavlja najnoviji projekat Divus apartmani Divčibare

Vođena svrhom da stvara bolju atmosferu po meri čoveka u skladu sa prirodom, kompanija ENERGY NET već više od 30...

Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču Vegetativni zidovi na fasadnom omotaču
Arhitektura3 meseca ranije

Vegetativni zidovi u arhitekturi

Vegetativni zidovi koji fasadni omotač pretvaraju iz statičnog u dinamičan odnos prema posmatraču, u gustim urbanim sredinama imaju veliki potencijal...

Sadržaj

Popularno