Connect with us
Novosti

45. Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE – Gradimo budu─çnost sada

BEOGRADSKI SAJAM

Gra─Ĺevinarstvo i arhitektura ve─Źiti su izazov za usavr┼íavanje i pomeranje granica u sferi savremenog ┼żivljenja. U privredi Srbije, gra─Ĺevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na prate─çe proizvodne grane i oblasti.

NAJVE─ćI SAJAMSKI DOGA─ÉAJ U GRA─ÉEVINSKOJ INDUSTRIJI U REGIONU JUGOISTO─îNE EVROPE, 45. SAJAM GRA─ÉEVINARSTVA SEEBBE U BEOGRADU, ODR┼ŻA─ćE SE OD 17. DO 20. APRILA 2019. GODINE NA BEOGRADSKOM SAJMU.

Sajam ─çe predstaviti sve segmente gra─Ĺevinske industrije u prisustvu najuspe┼ínijih predstavnika iz svih oblasti gra─Ĺevinske delatnosti, od istra┼żivanja i projektovanja, preko izgradnje i odr┼żavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, gra─Ĺevinskih ma┼íina, ure─Ĺaja i alata.

Programski koncept i sajamska postavka narednog izdanja Sajma gra─Ĺevinarstva, bi─çe, kao i svake godine, i sadr┼żajno i dizajnerski inovirana. Nove tehnologije bi─çe prisutne i vidljive u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativno┼í─çu i napretkom u gra─Ĺevinskoj industriji. To posebno va┼żi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u gra─Ĺevinarstvu nije novost i ekskluzivitet – ve─ç uspostavljeni standard.

Sajam gra─Ĺevinarstva na Beogradskom sajmu, kao najve─çi sajam iz oblasti gra─Ĺevinarstva u regionu jugoisto─Źne Evrope, tradicionalno je najbolji pokazatelj aktuelnog trenutka i najvi┼íih dometa svih svojih u─Źesnika.

Pre svega poslovno orjentisan, Me─Ĺunarodni sajam gra─Ĺevinarstva SEEBBE pru┼ża posetiocima i privrednim subjektima sagledavanje kompletne ponude, planova i projekata, kao i poslovno umre┼żavanje ostvarivanjem direktnih kontakata u okviru B2B programa koji se uspe┼íno sprovodi.

┼áansu za doma─çe gra─Ĺevinare pru┼żi─çe novi investicioni projekti koje sajam tradicionalno predstavlja i prati. Posebno zna─Źajan segment su dve, od pro┼íle godine prisutne, robne grupe: ÔÇťNekretnine i investicijeÔÇŁ i ÔÇťArhitektura i urbanizamÔÇŁ. O─Źekuje se dolazak kompanija koje posluju u oblasti gra─Ĺevinarstva, agencija za nekretnine i arhitektonskih biroa.

Moderno gra─Ĺevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, ┼żivotnoj sredini i okru┼żenju, i uspostavlja visoke kriterijume za odr┼żivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno kori┼í─çenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. Jedan od osnovnih komercijalnih ciljeva Sajma gra─Ĺevinarstva je da gradnju, gra─Ĺevinske materijale i projekte plasira ┼íto ┼íirem krugu posetilaca i u─Źini ih dostupnijim. Sajamske akcije i ekskluzivne pogodnosti, koje su sastavni su deo izlaga─Źkog nastupa, tradicionalno ─çe privu─çi veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

SEEBBE Beogradski sajam

BEOGRADSKI SAJAM
Bulevar vojvode Mišića 14
11000 Beograd, Srbija
T. +381 11 2655 899
T. +381 11 2655 248
E. seebbe@sajam.rs
W. www.sajamgradjevine.rs