Connect with us
Materijali

Zavr┼íen DOMOTEX, najzna─Źajniji sajam u svetu podnih obloga

DOMOTEX 2018 se postavio kao moderan, osve┼żavaju─ç i u trendu nego ikada. Od 12. do 15. januara u Hanoveru, Nema─Źka, ovaj doga─Ĺaj je predstavljen u novom rasporedu hala koje su doprinele popularnosti vode─çe teme sajma, UNIQUE YOUNIVERSE. Sve ovo je doprinelo osve┼żavaju─çem utisku inovacija uz sveta podnih obloga. Kao vode─çi sajam podnih obloga, DOMOTEX je, i ovog puta, ostvaren top performansama kao pokreta─Ź novih poslovnih saradnji, trendova i inovacija. 1615 izlaga─Źa i preko 45000 posetilaca uz preko 100 zemalja doputovalo je u Hanover i zapo─Źelo novu poslovnu sezonu uz DOMOTEX.

Domotex Sajam, 2018.

DOMOTEX 2018 je sa entuzijazmom prihva─çen od srane globalne industrije podnih obloga i podopolaga─Źa, ┼íto je i dokazano rekordnim brojem izlaga─Źa i bukiranog prostora (106000m2). ÔÇťZna─Źajan rast u─Źesnika i zakupljenog izlaga─Źkog prostora, jak odziv posetilaca, prikaz novih proizvoda i prezentacija kao i raspolo┼żenje koje je vladalo tokom sajma dokaz su velikog uspeha ovogodi┼ínjeg sajmaÔÇŁ, komentarisao je Dr. Andreas Gruchow, menad┼żer kompanije Deutsche Messe.

ÔÇťSa UNIQUE YOUNIVERSE kao ovogodi┼ínjom temom sajma, DOMOTEX je postavio scenu za personaliovane trendove i svim inspiracijama i inovacijama koje imaju udela u ovakvom pristupu.ÔÇŁ

Izvor: www.podovi.org