Connect with us

Materijali

Završen DOMOTEX, najznačajniji sajam u svetu podnih obloga

Objavljeno

:

DOMOTEX 2018 se postavio kao moderan, osvežavajuć i u trendu nego ikada. Od 12. do 15. januara u Hanoveru, Nemačka, ovaj događaj je predstavljen u novom rasporedu hala koje su doprinele popularnosti vodeće teme sajma, UNIQUE YOUNIVERSE. Sve ovo je doprinelo osvežavajućem utisku inovacija uz sveta podnih obloga. Kao vodeći sajam podnih obloga, DOMOTEX je, i ovog puta, ostvaren top performansama kao pokretač novih poslovnih saradnji, trendova i inovacija. 1615 izlagača i preko 45000 posetilaca uz preko 100 zemalja doputovalo je u Hanover i započelo novu poslovnu sezonu uz DOMOTEX.

Domotex Sajam, 2018.

DOMOTEX 2018 je sa entuzijazmom prihvaćen od srane globalne industrije podnih obloga i podopolagača, što je i dokazano rekordnim brojem izlagača i bukiranog prostora (106000m2). “Značajan rast učesnika i zakupljenog izlagačkog prostora, jak odziv posetilaca, prikaz novih proizvoda i prezentacija kao i raspoloženje koje je vladalo tokom sajma dokaz su velikog uspeha ovogodišnjeg sajma”, komentarisao je Dr. Andreas Gruchow, menadžer kompanije Deutsche Messe.

“Sa UNIQUE YOUNIVERSE kao ovogodišnjom temom sajma, DOMOTEX je postavio scenu za personaliovane trendove i svim inspiracijama i inovacijama koje imaju udela u ovakvom pristupu.”

Izvor: www.podovi.org

Advertisement reklama na grenef portalu
Klik za komentar

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Advertisement

Izdvajamo

Popularno