Connect with us
Budu─çnost

Emerus, izlaga─Ź odr┼żive budu─çnosti na ArchyEnergy izlo┼żbi

Godinama unazad svet se susre─çe sa problemom nekontrolisane potro┼ínje energije, ┼íto uti─Źe na smanjivanje njenih rezervi i pove─çanje tro┼íkova u svakodnevnom kori┼í─çenju. Kao jedna od dominantnih privrednih grana koja se istakla kao veliki potro┼ía─Ź energetskih izvora je gra─Ĺevina. Kako bi se takav trend promenio, svet se okrenuo sprovo─Ĺenju zakonskih regulativa i proizvodnji zelenog gra─Ĺevinskog materijala za razvoj zelene gradnje i odr┼żive budu─çnosti.

Danas su stru─Źni skupovi na ovu temu gotovo svakodnevica koja ima za cilj ┼íirenje svesti i upoznavanje ┼íire javnosti o zna─Źaju o─Źuvanja energetskih izvora i stvaranju uslova za njenu manju potro┼ínju u svim segmentima industrije, privrede i svakodnevnog ┼żivota. Po─Źetkom aprila, 8. i 9. u Novom Sadu odr┼żava se regionalna konferencija ArchyEnergy u organizaciji gra─Ĺevinskih ─Źasopisa ÔÇ×grenefÔÇť, ÔÇ×Prozori + vrataÔÇť i ÔÇ×PodoviÔÇť. Konferencija ima za cilj da okupi eminentna imena iz sveta gra─Ĺevinarstva, koja ─çe u─Źe┼í─çem na panelima, diskusijama, predstaviti svoja znanja, iskustva i savete.

Pored panela, sastavni deo konferencije je i ArchyEnergy izlo┼żba gde ─çe poznati brendovi predstaviti svoje proizvode, inovacije i materijale koji imaju zna─Źajnu ulogu u energetskoj efikasnosti. Va┼żno ime koje ─çe predstaviti svoje proizvode jeste kompanija Emerus.

Emerus je evropski proizvo─Ĺa─Ź aluminijumskih profila za razli─Źite industrije. A, kako znamo da je aluminijum materijal budu─çnosti kada su arhitektura, gra─Ĺevinarstvo, energetska efikasnost i odr┼żivi razvoj u pitanju, jasno je koliki je zna─Źaj Emerus proizvodnje. Prednost Emerusovog poslovnog procesa je u tome ┼íto sve dobijate na jednom mestu, kada je obrada aluminijuma i njegovo plasiranje na tr┼żi┼íte u pitanju.

Ekstruzija, ma┼íinska obrada, anodizacija i bojenje aluminijumskih profila, ali i CAD dizajn, izrada projekata, tehni─Źka podr┼íka, stalni uvid i ispitivanje kvaliteta, po┼ítovanje zakonskih normi kada su sigurnost upotrebe i osiguranje u pitanju, sve se nalazi u ponudi Emerus kompanije.

moderna zgrada

Moderan objekat sa velikim staklenim panelom / Foto: Emerus

Tako─Ĺe, Emerus je stalno okrenut inovacijama, primeni inovativnih tehnologija koje imaju za cilj stvaranje energetski efikasnih proizvoda, ─Źija ─çe primena doprineti smanjenju potro┼ínje energije, ni┼żim tro┼íkovima i pove─çanju kvaliteta svakodnevnog ┼żivota korisnika. Kao rezultat takve vizije i misije nastaju Emerus aluminijumski sistemi prozora i vrata koji se odlikuju niskim stepenom toplotne provodljivosti, koji zadovoljava propisane EN norme, i ponosno nose CE oznaku.

Na ArchyEnergy izlo┼żbi Emerus ─çe predstaviti svoje gra─Ĺevinske sisteme, gde ─çe uz stru─Źnu podr┼íku predstavnika ove kompanije, biti predstavljeni svi benefiti njihove implementacije u arhitektonske i gra─Ĺevinske projekte. Emerus proizvodi i plasira sisteme za vrata i prozore, klizne sisteme, sisteme za fasade, za za┼ítitu od sunca, sisteme za ograde, za potkonstrukcije solarnih podnih i krovnih elektrana.

Emerus profili koriste se, ne samo u gra─Ĺevinskoj, ve─ç i u automobilskoj industriji, elektrotehnici; u proizvodnji solarnih okvira; u konstrukcijama javne rasvete, nekim rashladnim ure─Ĺajima, komercijalnim ┼ítandovima… Primena aluminijumskih profila u dana┼ínje doba postala je nebrojena i ostavljena samo na ma┼ítu onoga ko projektuje. Drugim re─Źima, svim onim korisnicima kojima je upotreba aluminijumskih sistema va┼żna za funkcionisanje, i to energetski efikasno funkcionisanje.

Dolaskom na ArchyEnergy konferenciju bi─çete u prilici da se upoznate sa najnovijim znanjima, savetima, iskustvima i proizvodima, koji ─çe va┼íe poslovanje i va┼í ┼żivot u─Źiniti u─Źinkovitijim, bezbednijim za vas, ali i generacije koje dolaze.

ÔÇ×Zelena arhitektura za Odr┼żivu Energetsku Budu─çnostÔÇť ┼íto je i zvani─Źni naziv ArchyEnergy konferencije, odr┼ża─çe se u Mater centru Novosadskog sajma. U dva konferencijska dana, kroz 7 panela, nastupi─çe 40+ panelista, 20+ kompanija, 600 + posetilaca, to ne biste ┼żeleli da propustite, zar ne?

Ukoliko ┼żelite da upoznate inovativne proizvode, usluge i re┼íenja rezervi┼íite svoje mesto i posetite ArchyEnergy izlo┼żbu. Emerus i ArchyEnergy vam otvaraju vrata odr┼żive i sigurne budu─çnosti.