Connect with us

Arhitektura

Koliba kao iz bajke smeštena u prašumi (VIDEO)

Objavljeno

:

Radeći na svom projektu nazvanom Cabinland, Jacob Witzling i Sara Undervood dizajniraju i grade neverovatnu kolekciju koliba u prašumi na severozapadu Pacifika. Kreativni dvojac nedavno je otkrio svoju najnoviju verziju – Diamond Cabin. Kabina je raskošna, specifična kombinacija geometrije i bajki.

Kuća u šumi

Ova šumska kabina oblikovana je kao šestougaonik. Zidovi su pod uglom od 30 stepeni do visine od 4 metra, stvarajući više prostora za uživanje u kabini. Novoizgrađena dvoetažna Diamond Cabin radijalno je planirana. U prizemlju kolibe je dnevni boravak sa planski postavljenom peći za prijatnije trenutke u večernjim satima. Tu se nalaze i merdevine za potkrovlje od 65 kvadrata, koje je na 9 metara od tla. Sve je osmišljeno do najsitnijih detalja – moderan nameštaj, šporet na plin, sudopera sa hladnom tekućom vodom, kao i struja… Tu je i spoljni tuš i hidromasažna kada, gde je ugrađen grejač bez propana na zahtev za greanje vode.

Sagrađena u potpunosti od drveta sa mnoštvom prozora i prekrivena mahovinom, Diamond Cabin se savršeno stapa sa svojom okolinom.

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno