Connect with us
Promo

Bezvremenska simfonija u mat crnoj boji

Linija hansgrohe Logis slavina sada dolazi sa novom modernom mat crnom zavr┼ínom obradom. Dizajn ru─Źice nije hit samo vizuelno, ve─ç i prakti─Źno: zahvajuju─çi svojim pametnim karakteristikama za lako ─Źi┼í─çenje. hansgrohe Logis ima potencijal da bude ‘bezvremeni’. Mat crni proizvodi i dalje su tra┼żeni u kupatilu.

Dobra je stvar ┼íto hansgrohe Logis ne samo da vizuelno postavlja ritam, ve─ç se isti─Źe i u smislu funkcije, kvaliteta i dizajna. Dakle, zavr┼ína povr┼íina u mat crnoj boji orkestrira bezvremensko kupatilo sa upe─Źatljivim akcentima.

Linija slavina tako─Ĺe unosi poverenje kada je u pitanju efikasno kori┼í─çenje resursa: CoolStart tehnologija nove Logis Fine varijante dizajna pu┼íta samo hladnu vodu kada je ru─Źka u srednjem polo┼żaju. To zna─Źi da se energija ne tro┼íi nepotrebno na proizvodnju tople vode. Topla voda te─Źe samo kada je zaista potrebna i aktivira se uobi─Źajenim okretanjem ru─Źke slavine ulevo.

hansgrohe mat crna slavina

Copyright: hansgrohe/Hansgrohe SE

Ova pametna funkcija mo┼że da u┼ítedi energiju, a samim tim i novac. Logis ─çe Vas tako─Ĺe odu┼íeviti u pogledu funkcionalnosti. Visokokvalitetni povr┼íinski premaz je posebno izdr┼żljiv. Kao rezultat toga, mat crni premaz bez napora podnosi sredstva za ─Źi┼í─çenje sa agresivnim sastojcima, kao i dezinfekciona sredstva. Ovo se posti┼że zahvaljuju─çi dugogodi┼ínjem iskustvu u razvoju tehnologije premaza posebno za zahteve u sanitarnom sektoru. Logis iz hansgrohe na taj na─Źin posti┼że savr┼íenu ravnote┼żu privla─Źnog, izdr┼żljivog kvaliteta i funkcionalnih pobolj┼íanja.

Na┼í visokokvalitetni sistem zavr┼ínog premaza ne samo da daje hansgrohe slavinama jedinstveno bogat izgled povr┼íine, ve─ç i sna┼żnu mehani─Źku otpornost, – ka┼że Oven Baker iz hansgrohe Product Management-a.┬á

Izjava o stilu – Mat crna

Ru─Źica klasi─Źne slavine je smanjena za MySport varijantu dizajna Logis baterije. Ovo daje slavini u mat crnoj boji izgled upe─Źatljive skulpture i daje novu eleganciju mestu u kupatilu. Da bi se obezbedilo trajno zadovoljstvo u kori┼í─çenju Logis Fine, perlator (fotografija ispod) se mo┼że odvrnuti radi ─Źi┼í─çenja bez potrebe za posebnim alatom. hansgrohe Logis impresionira dokazanim kvalitetom i elegancijom. Osim mat crne zavr┼íne obrade, pro┼íireni portfolio proizvoda linije slavina mo┼że se lako kombinovati u razli─Źitim dizajnerskim verzijama kako bi odgovarao razli─Źitim veli─Źinama i stilovima kupatila. Uz Logis Fine, popularna slavina za umivaonik je dostupna u jo┼í vitkijoj silueti.

hansgrohe mat crna slavina

Copyright: hansgrohe/Hansgrohe SE

MySport varijanta dizajna Logis baterije ima vitku ru─Źku slavine za jo┼í delikatniji ukupni izgled. Ostatak kultnog dizajna hansgrohe Logis linije ostaje netaknut. Dizajn ru─Źice hansgrohe Logisa primenjen je na razli─Źita re┼íenja proizvoda daleko od umivaonika za holisti─Źki izgled kupatila. Na taj na─Źin linija slavina nudi i atraktivne termostate za prostor za tu┼íiranje i kadu. Zahvaljuju─çi svom elegantnom dizajnu, linija slavina se mo┼że lako kombinovati sa drugim hansgrohe sistemima i dodacima. hansgrohe promovi┼íe holisti─Źka re┼íenja za kupatila i kuhinje koja kombinuju tehnologije za u┼ítedu vode i energije, inteligentne funkcije i izdr┼żljiv kvalitet.

Sa svojim bezvremenskim vrhunskim proizvodima, brend bogat tradicijom kombinuje inovacije koje gledaju u budu─çnost sa odr┼żivim i pa┼żljivim na─Źinom ┼żivotnog veka uz visok nivo udobnosti. Zajedno sa svojim dugogodi┼ínjim partnerom za dizajn PHOENIX, kompanija tako─Ĺe kreira Smart Living aplikacije koje oboga─çuju svakodnevni ┼żivot sa vi┼íe funkcionalnosti, sigurnosti i jedinstvenih iskustava sa vodom. U okviru me─Ĺunarodno aktivne Hansgrohe grupe, premijum brend hansgrohe proizvodi, prodaje i distribuira tu┼íeve, tu┼í sisteme, slavine za kupatila i kuhinje i kuhinjske sudopere.

Hansgrohe logo

www.hansgrohe.rs