Connect with us

Novosti

Konsalting i inženjering: KBTS d.o.o. kreira vašu viziju

Objavljeno

:

KBTS d.o.o.

KBTS d.o.o. je konsalting i inženjering firma koja je specijalizovana za sistemska rešenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, koja se koriste za grejanje, hlađenje i ventilaciju objekata.

Posebne pogodnosti za investitore i projektante

KONSALTING I INŽENJERING
Konsalting i inženjering u oblasti energetske efikasnosti primenom obnovljivih izvora energije za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju objekata.

PROJEKTOVANJE
Izrada svih vrsta projektne dokumentacije iz oblasti geotermalnih resursa, termotehnike, hidrotehnike, elektro-instalacija jake i slabe struje prema aktuelnim normama i standardima.

IZVOĐENJE RADOVA

  • Izvođenje radova u oblasti termotehničkih instalacija za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju objekta putem obnovljivih izvora energije
  • Izvođenje radova u oblasti termotehničkih instalacija za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju objekta putem obnovljivih izvora energije, hidrotehničkih instalacija kao i elektro instalacije jake i slabe struje, SMART HOME sistema i izrada sprinkler instalacija.

SERVIS I ODRŽAVANJE UGRAĐENE OPREME

Upotrebna vrednost ugrađene opreme direktno zavisi od pravilne upotrebe i kvaliteta održavanja. Za potrebe svojih klijenata, u prilici smo da ponudimo uslugu servisa i održavanja ugrađene opreme i da na taj način, ugrađeni sistem dobija dodatnu upotrebnu vrednost i produženu garanciju.

Sveobuhvatan inženjering pristup u kombinaciji sa primenom najsavremenijih saznanja, tehnologija, instalacija, kao i različitih sistemskih rešenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, daje Vam mogućnost da svojim projektima, osigurate/obezbedite najveću moguću dodatnu vrednost.

Za Vas, u okviru budžeta, mi kreiramo Vašu viziju!

KAIZEN BUILDING TECHNOLOGY SOLUTIONS d.o.o.
Svetozara Radojcica 52b, Beograd
+381 65 49 77 019
office@kbts.rs
www.kbts.rs

Advertisement reklama na grenef portalu
Advertisement

Izdvajamo

Popularno