Connect with us
Novosti

Konsalting i in┼żenjering: KBTS d.o.o. kreira va┼íu viziju

KBTS d.o.o. je konsalting i in┼żenjering firma koja je specijalizovana za sistemska re┼íenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, koja se koriste za grejanje, hla─Ĺenje i ventilaciju objekata.

Posebne pogodnosti za investitore i projektante

KONSALTING I IN┼ŻENJERING
Konsalting i in┼żenjering u oblasti energetske efikasnosti primenom obnovljivih izvora energije za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju objekata.

PROJEKTOVANJE
Izrada svih vrsta projektne dokumentacije iz oblasti geotermalnih resursa, termotehnike, hidrotehnike, elektro-instalacija jake i slabe struje prema aktuelnim normama i standardima.

IZVO─ÉENJE RADOVA

  • Izvo─Ĺenje radova u oblasti termotehni─Źkih instalacija za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju objekta putem obnovljivih izvora energije
  • Izvo─Ĺenje radova u oblasti termotehni─Źkih instalacija za grejanje, klimatizaciju i ventilaciju objekta putem obnovljivih izvora energije, hidrotehni─Źkih instalacija kao i elektro instalacije jake i slabe struje, SMART HOME sistema i izrada sprinkler instalacija.

SERVIS I ODR┼ŻAVANJE UGRA─ÉENE OPREME

Upotrebna vrednost ugra─Ĺene opreme direktno zavisi od pravilne upotrebe i kvaliteta odr┼żavanja. Za potrebe svojih klijenata, u prilici smo da ponudimo uslugu servisa i odr┼żavanja ugra─Ĺene opreme i da na taj na─Źin, ugra─Ĺeni sistem dobija dodatnu upotrebnu vrednost i produ┼żenu garanciju.

Sveobuhvatan in┼żenjering pristup u kombinaciji sa primenom najsavremenijih saznanja, tehnologija, instalacija, kao i razli─Źitih sistemskih re┼íenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, daje Vam mogu─çnost da svojim projektima, osigurate/obezbedite najve─çu mogu─çu dodatnu vrednost.

Za Vas, u okviru bud┼żeta, mi kreiramo Va┼íu viziju!

KAIZEN BUILDING TECHNOLOGY SOLUTIONS d.o.o.
Svetozara Radojcica 52b, Beograd
+381 65 49 77 019
office@kbts.rs
www.kbts.rs