Connect with us
Arhitektura

Promenada Novi Sad – viÅ”e od Å”oping centra. Otvaranje 15. novembra

Najveći Å”oping centar u naÅ”oj zemlji ā€“ Promenada Novi Sad, koji se nalazi na uglu ulica Bulevar oslobođenja i Bulevar cara Lazara, otvoriće svoja vrata 15. novembra. Svečano otvaranje najavljeno je za 12 časova, uz bogat program koji će pratiti karnevalska atmosfera, raznovrsni muzičari i animatori, dok je za 16h najavljen Photo corner u kom će posetioci imati priliku da se slikaju i ponesu foto-uspomenu sa otvaranja ovog Å”oping centra.

Ukupna izgrađena povrÅ”ina ovog Å”oping centra iznosiće 150.000 kvadratnih metara, čime će povrÅ”ina svih tržnih centara u Srbiji biti uvećana za 25 odsto. U okviru navedenog prostora čak 48.000 kvadratnih metara predstavljaće prostor za izdavanje. O veličini ovog projekta govori i podatak da je u prvu fazu uloženo 128 miliona evra Å”to govori u prilog činjenici da zahvaljujući ulaganjima Novi Sad sve viÅ”e napreduje i postaje sve atraktivniji investitorima.

Izgradnja Promenade u Novom Sadu

Promenada, Novi Sad

U cilju povezivanja sa lokalnom zajednicom, razumevajući potrebe i navike potroÅ”ača da kupovina viÅ”e nije primaran cilj odlaska u Å”oping centar, ali i sa čvrstom namenom da Promenada svojim posetiocima pruži raznovrstan sadržaj, trenutno se radi na izgradnji 3 koÅ”arkaÅ”ka terena i uređenju zemljiÅ”ta u neposrednoj okolini Å”oping centra u vidu ulepÅ”avanja pejzaža, sađenja zelenila, kreiranja peÅ”ačkih staza i potrebne javne rasvete.

Promenada Novi Sad – Å”oping centar

Novi Å”oping centar pružiće bogatu ponudu svojim posetiocima i na jednom mestu objediniće brendove Inditex grupacije koje čine Zara, Massimo Dutti, Zara Home, Oysho, Pull and Bear i Bershka, zatim brendovi LPP grupacije ā€“ Mohito, Sinsay i Reserved. Zanimljivo je napomenuti da će se iz LPP grupacije brand Mohito prvi put pojaviti na naÅ”em tržiÅ”tu. U Promenadi će se naći i LC Waikiki kao i Fashion Company i Sportina sa svojim brendovima. U ponudi će se naći i mnogobrojni sportski brendovi među kojima su Intersport, Sport Vision i N Sport, kao i prodavnice namenjene najmlađima poput Jungle baby-ja, Dexy Co Kids-a i Pertini-a. Bogatu ponudu Promenade upotpuniće supermarket Univerexport i najmoderniji Cineplexx bioskop sa najviÅ”im kvalitetom projekcije, a ono u čemu će posetioci dodatno uživati jeste mnoÅ”tvo lokalnih kafića i restorana kao Å”to su Loft, Walter, Brunch, Modena i mnogi drugi.

ZavrŔni radovi na Promenadi

Foto: Promenada

Sve informacije u vezi sa otvaranjem i promotivnim akcijama Ŕoping centra Promenada svi zainteresovani mogu ispratiti putem druŔtvenih mreža Facebook i Instagram na zvaničnom sajtu Promenade.