Connect with us
Arhitektura

Još jedan domaći kandidat na Baumit LifeChallenge takmičenju

Fasada nije samo funkcionalni zaštitni sloj – ona je lice kuće i pokazuje stil ljudi koji u njoj žive. Za Baumit, fasada je prilika da svakoj zgradi obezbedi jedinstveni karakter kroz izbor materijala, strukture i boje. Prepoznatljiv. Nepogrešiv. Izuzetan.

Promociju ove vizije, Baumit je 2000. godine započeo u Češkoj, takmičenjem pod nazivom „Fasada roku“ – Fasada godine, a zatim su se mnoge Baumit zemlje priključile (Slovačka, Mađarska, Poljska, Rumunija, Bugarska, Ukrajina).

2012. Baumit je osmislio „Life“ – najveću paletu boja za fasade u Evropi. Ton karta od 888 različitih nijansi nudi gotovo bezgraničnu slobodu u dizajnu.

Uz predstavljanje „Life“ ton karte, Baumit je odlučio da ode korak dalje i tako je nastao Baumit Life Challenge – izbor za evropsku fasadu godine!

Čak četvrti domaći kandidat u kategoriji Stambena zgrada za predstojeće #Baumit LifeChallenge takmičenje u Valensiji, nalazi se u Beogradu i po ulici u kojoj je smešten nosi naziv Pazinska.

https://www.facebook.com/BaumitSerbia/videos/295001534805095/?t=5

Moderan izgled zgrade postignut je kombinacijom različitih materijala i boja, a sama je građevina je podeljena u tri zone.

Prva predstavlja poslovni prostor, druga je predviđena za život više porodica, dok je treća najkomfornija i rezervisana je za prostrani stan na dva sprata.

Pri izgradnji ovog objekta, kombinovani su Baumit Pro i Baumit Star termoizolacioni sistemi, a od boja za fasadu upotrebljena je tamnosiva nijansa 0882 iz bogate palete Baumit Life boja.

Kako vam se dopada? Vaš glas nam je važan!

Glasajte na ovom LINKU.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs