Connect with us
Arhitektura

Jo┼í jedan doma─çi kandidat na Baumit LifeChallenge takmi─Źenju

Fasada nije samo funkcionalni za┼ítitni sloj ÔÇô ona je lice ku─çe i pokazuje stil ljudi koji u njoj ┼żive. Za Baumit, fasada je prilika da svakoj zgradi obezbedi jedinstveni karakter kroz izbor materijala, strukture i boje. Prepoznatljiv. Nepogre┼íiv. Izuzetan.

Promociju ove vizije, Baumit je 2000. godine zapo─Źeo u ─îe┼íkoj, takmi─Źenjem pod nazivom ÔÇ×Fasada rokuÔÇť ÔÇô Fasada godine, a zatim su se mnoge Baumit zemlje priklju─Źile (Slova─Źka, Ma─Ĺarska, Poljska, Rumunija, Bugarska, Ukrajina).

2012. Baumit je osmislio ÔÇ×LifeÔÇť ÔÇô najve─çu paletu boja za fasade u Evropi. Ton karta od 888 razli─Źitih nijansi nudi gotovo bezgrani─Źnu slobodu u dizajnu.

Uz predstavljanje ÔÇ×LifeÔÇť ton karte, Baumit je odlu─Źio da ode korak dalje i tako je nastao Baumit Life Challenge ÔÇô izbor za evropsku fasadu godine!

─îak ─Źetvrti doma─çi kandidat u kategoriji Stambena zgrada za predstoje─çe #Baumit LifeChallenge takmi─Źenje u Valensiji, nalazi se u Beogradu i po ulici u kojoj je sme┼íten nosi naziv Pazinska.

https://www.facebook.com/BaumitSerbia/videos/295001534805095/?t=5

Moderan izgled zgrade postignut je kombinacijom razli─Źitih materijala i boja, a sama je gra─Ĺevina je podeljena u tri zone.

Prva predstavlja poslovni prostor, druga je predvi─Ĺena za ┼żivot vi┼íe porodica, dok je tre─ça najkomfornija i rezervisana je za prostrani stan na dva sprata.

Pri izgradnji ovog objekta, kombinovani su Baumit Pro i Baumit Star termoizolacioni sistemi, a od boja za fasadu upotrebljena je tamnosiva nijansa 0882 iz bogate palete Baumit Life boja.

Kako vam se dopada? Va┼í glas nam je va┼żan!

Glasajte na ovom LINKU.

Baumit Serbia d.o.o.

BAUMIT Serbia d.o.o.
Smederevski put 25k
11130 Beograd, Srbija
T: +381 11 347 50 79
F: +381 11 347 47 95
office@baumit.rs
www.baumit.rs