Connect with us
Enterijer

Japanci – stru─Źnjaci za krevete

Japanci su uvek, pretpostavljam zbog svoje spremnosti da vredno rade i da se dobro organizuju, bivaju na vrhu sveta. Pogotovo u sferi gra─Ĺevinarstva i materijala koje iznova modifikuju i prilago─Ĺavaju potrebama modernog ─Źoveka. Nedavno smo vam predstavili nekoliko najboljih ideja japandi dekora, koji su u stvari me┼íavina japanskog i skandinavskog stila…

krevet YOMA, kompanije Kaschkasch and Zeitraum

Sada donosimo komad koji je jednostavno idealan za spava─çe sobe japandi stila, a to je krevet YOMA, kompanije Kaschkasch and Zeitraum.

Dizajn kreveta inspirisan je japanskim futonima za spavanje, koji se mogu razmotati na podu iznad tatami podloga. YOMA kreveti konstruisani su tradicionalnim stilom, ali poseduju veoma udobne dušeke i nekoliko krajnje pametnih detalja koji su dodati.

Nizak ram sa produ┼żenim ivicama pru┼ża ose─çaj plutanja, dok istovremeno pru┼ża sve benefite polica ili no─çnih komoda na koje mo┼żete postaviti svoje knjige ili pi─ça.

krevet YOMA, kompanije Kaschkasch and Zeitraum

Crni jastuci mogu biti uvu─Źeni radi dodatnog komfora tokom ─Źitanja ili gledanja televizije, a mo┼żete ih pomerati okolo u zavisnosti od svojih potreba. Brilijantno kreirani polukrugovi na krajevima, deluju gostoljubio i garantuju da se ne─çete povrediti kada prolazite pokraj kreveta.

Izvor: DigsDigs