Connect with us
Enterijer

Japanci- stručnjaci za krevete

Japanci su uvek, pretpostavljam zbog svoje spremnosti da vredno rade i da se dobro organizuju, bivaju na vrhu sveta. Pogotovo u sferi građevinarstva i materijala koje iznova modifikuju i prilagođavaju potrebama modernog čoveka. Nedavno smo vam predstavili nekoliko najboljih ideja japandi dekora, koji su u stvari mešavina japanskog i skandinavskog stila…

krevet YOMA, kompanije Kaschkasch and Zeitraum

Sada donosimo komad koji je jednostavno idealan za spavaće sobe japandi stila, a to je krevet YOMA, kompanije Kaschkasch and Zeitraum.

Dizajn kreveta inspirisan je japanskim futonima za spavanje, koji se mogu razmotati na podu iznad tatami podloga. YOMA kreveti konstruisani su tradicionalnim stilom, ali poseduju veoma udobne dušeke i nekoliko krajnje pametnih detalja koji su dodati.

Nizak ram sa produženim ivicama pruža osećaj plutanja, dok istovremeno pruža sve benefite polica ili noćnih komoda na koje možete postaviti svoje knjige ili pića.

krevet YOMA, kompanije Kaschkasch and Zeitraum

Crni jastuci mogu biti uvučeni radi dodatnog komfora tokom čitanja ili gledanja televizije, a možete ih pomerati okolo u zavisnosti od svojih potreba. Brilijantno kreirani polukrugovi na krajevima, deluju gostoljubio i garantuju da se nećete povrediti kada prolazite pokraj kreveta.

Izvor: DigsDigs