Connect with us
Enterijer

Novi Home Concept Porcelanosa salon u Novom Sadu

Novi Home Concept Porcelanosa salon u Novom Sadu je pravo mesto za sve koji su u potrazi za vanvremenskim kvalitetom i dozom luksuza koja ─çe oplemeniti svaki ┼żivotni ili radni prostor.

Sme┼ítena u okviru nove poslovne zgrade Energy Net-a, na Temerinskom putu 111, ova monobrend radnja donosi najmodernija svetska re┼íenja i ┼íiroku ponudu ekskluzivnih artikala, koja pored kerami─Źkih plo─Źica do formata 100 x 300 cm, uklju─Źuje i kuhinjske kabinete, kupatilski name┼ítaj, sanitarije, slavine, parkete, laminate, staklene i kamene mozaike, prirodni kamen, kao i avangardne gra─Ĺevinske materijale koji se koriste u savremenoj arhitekturi.

Dobrodošli u Porcelanosa svet

U modernom prostoru na preko 1.000 m2, u 30 ambijenata je izlo┼żena cela gama proizvoda svih 7 fabrika Porcelanosa Grupe. Pored keramike, mozaika i sanitarija, izlo┼żeni su po prvi put i novi Porcelanosa proizvodi poput plo─Źa i sanitarija od prirodnog kamena. Airslate (furnirani kamen), Linkfloor vinil podne obloge, parketi, kao i uzorci boja i zavr┼ínica od Kriona i 3D panela od ovog neobi─Źnog materijala, samo su deo jedinstvene ponude salona.

Svi proizvodi, bez obzira iz koje kolekcije poti─Źu, prolaze stroge testove, ┼íto im obezbe─Ĺuje dugotrajnost i postojanost u kori┼í─çenju.

Krion home porcelanosa

foto: Home Concept Porcelanosa salon u Novom Sadu / Krion

U salonu su prvi put kod nas predstavljana i razli─Źita re┼íenja koja koriste XTone by Urbatek ÔÇô porcelanskih plo─Źa velikog formata napravljene od prirodnih minerala, koje se zbog prilago─Ĺavanja debljine, mogu primenjivati na razli─Źitim povr┼íinama, name┼ítaju, kuhinjskim plo─Źama, pa ─Źak i fasadama. Pored Urbatek plo─Źa, jo┼í jedan materijal koji ima mogu─çnost ┼íiroke primene je Krion. Ovaj kompaktan materijal koji podse─ça na prirodni kamen, omogu─çava gradnju besprekornih prostora, sa ujedna─Źenom estetikom. Veoma je postojan i izdr┼żljiv, obra─Ĺuje se poput drveta i mo┼że se se─çi na listove, spajati i termooblikovati za izradu zakrivljenih elemenata.

Ono ┼íto ga ─Źini posebnim je svakako i veoma nizak koeficijent upijanja vode (svega 0,002-0,003%), kao i pure white boja. Uz ─Źinjenicu da se poliranjem mo┼że vratiti prvobitni izgled ovog materijala, Krion svoju primenu nalazi u ┼íirokom rangu Porcelanosa proizvoda – od sanitarija i kupatilskog name┼ítaja, preko kuhinjskih plo─Źa i opreme, do plo─Źica i ventilisanih fasada, kakva je i ova na poslovnoj zgradi Energy Net-a, u ─Źijem sastavu se i nalazi novi Home Concept Porcelanosa salon.

Home Porcelanosa

foto: Home Concept Porcelanosa salon

Premijum materijali iskombinovani sa spektakularnim dizajnom svetski priznatih dizajnera su definitivno dobitna kombinacija za sve Porcelanosa kolekcije. Nije te┼íko posti─çi fantasti─Źan izgled kupatila kada raspola┼żete proizvodima koje su dizajnirali Norman Foster, Simone Micheli i neponovljiva Zaha Hadid – imena koja su garancija za dizajn, kvalitet i inovaciju. Zaha Hadid je u─Źinila da arhitektura evoluira.

Dizajn ove talentovane i posve─çene vizionarke je redefinisao poimanje luksuza, jer ga karakteri┼íe neverovatna elegancija i kompleksna jednostavnost. Elementi njenog prepoznatljivog, spektakularnog dizajna, koji ─çe vam doneti moderan i luksuzan kupatilski ambijent, utkani su u Noken kolekcije i obuhvataju sanitariije, kade, ogledala, toaletne ┼íolje, bidee, lavaboe i kupatilske aksesoare dinami─Źne estetike i avangardnog personalitija.

Ekskluzivni prostor koji ─çe u potpunosti do─Źarati dizajnerski univerzum Porcelanosa Grupe

Salon poseduje i nekoliko zona u kojima su izlo┼żene specijalne linije Porcelanosa proizvoda – Gamadecor, Noken i Krion, kao i zone za rad sa arhitektama i klijentima, koje ─çe dodatno doprineti uspe┼ínom kreiranju poslovnog i radnog prostora prema zahtevima korisnika.
Ne samo u Novom Sadu, ve─ç i u dva postoje─ça salona u Beogradu, na Vra─Źaru, Cara Nikolaja II 75 i na Zrenjaninskom putu br. 92, mo┼żete dobiti savete u vezi sa projektovanjem i ure─Ĺenjem prostora, kao i tehni─Źku podr┼íku, od BIM i CAD blokova, do svih vrsta prora─Źuna.

Pored Porcelanosa asortimana kod nas mo┼żete dobiti i predloge kompletnih re┼íenja koje grupa Energy Net ima u svojoj ponudi, tako da na jednom mestu mo┼żete u potpunosti opremiti bilo koji stambeni ili poslovni prostor, uz stru─Źnu pomo─ç na┼íih in┼żenjera.

Porcelanosa Grupa je ve─ç 49 godina najve─çi proizvo─Ĺa─Ź ekskluzivnih plo─Źica, kao i vrhunske opreme za kuhinje i kupatila, sa vi┼íe od 970 prodajnih objekata u preko 150 zemalja ┼íirom sveta. Energy Net, kao ekskluzivni zastupnik Porcelanose za Srbiju, pored jedinstvenog monobrend salona sa celokupnim asortimanom u Novom Sadu, Porcelanosa proizvode i podr┼íku nudi i u dva Home Concept Porcelanosa salona u Beogradu i na Zrenjaninskom putu.

logo home concept porcelanosa

Temerinska 111, 21000 Novi Sad
Zrenjaninski put 92, 11210 Beograd
Cara Nikolaja II 75, 11000 Beograd

Tel: +381 11 65 55 200
Mob: +381 66 290 097
office@homeconcept.rs
www.homeconcept.rs