Connect with us
Enterijer

Novi Home Concept Porcelanosa salon u Novom Sadu

Novi Home Concept Porcelanosa salon u Novom Sadu je pravo mesto za sve koji su u potrazi za vanvremenskim kvalitetom i dozom luksuza koja će oplemeniti svaki životni ili radni prostor.

Smeštena u okviru nove poslovne zgrade Energy Net-a, na Temerinskom putu 111, ova monobrend radnja donosi najmodernija svetska rešenja i široku ponudu ekskluzivnih artikala, koja pored keramičkih pločica do formata 100 x 300 cm, uključuje i kuhinjske kabinete, kupatilski nameštaj, sanitarije, slavine, parkete, laminate, staklene i kamene mozaike, prirodni kamen, kao i avangardne građevinske materijale koji se koriste u savremenoj arhitekturi.

Dobrodošli u Porcelanosa svet

U modernom prostoru na preko 1.000 m2, u 30 ambijenata je izložena cela gama proizvoda svih 7 fabrika Porcelanosa Grupe. Pored keramike, mozaika i sanitarija, izloženi su po prvi put i novi Porcelanosa proizvodi poput ploča i sanitarija od prirodnog kamena. Airslate (furnirani kamen), Linkfloor vinil podne obloge, parketi, kao i uzorci boja i završnica od Kriona i 3D panela od ovog neobičnog materijala, samo su deo jedinstvene ponude salona.

Svi proizvodi, bez obzira iz koje kolekcije potiču, prolaze stroge testove, što im obezbeđuje dugotrajnost i postojanost u korišćenju.

Krion home porcelanosa

foto: Home Concept Porcelanosa salon u Novom Sadu / Krion

U salonu su prvi put kod nas predstavljana i različita rešenja koja koriste XTone by Urbatek – porcelanskih ploča velikog formata napravljene od prirodnih minerala, koje se zbog prilagođavanja debljine, mogu primenjivati na različitim površinama, nameštaju, kuhinjskim pločama, pa čak i fasadama. Pored Urbatek ploča, još jedan materijal koji ima mogućnost široke primene je Krion. Ovaj kompaktan materijal koji podseća na prirodni kamen, omogućava gradnju besprekornih prostora, sa ujednačenom estetikom. Veoma je postojan i izdržljiv, obrađuje se poput drveta i može se seći na listove, spajati i termooblikovati za izradu zakrivljenih elemenata.

Ono što ga čini posebnim je svakako i veoma nizak koeficijent upijanja vode (svega 0,002-0,003%), kao i pure white boja. Uz činjenicu da se poliranjem može vratiti prvobitni izgled ovog materijala, Krion svoju primenu nalazi u širokom rangu Porcelanosa proizvoda – od sanitarija i kupatilskog nameštaja, preko kuhinjskih ploča i opreme, do pločica i ventilisanih fasada, kakva je i ova na poslovnoj zgradi Energy Net-a, u čijem sastavu se i nalazi novi Home Concept Porcelanosa salon.

Home Porcelanosa

foto: Home Concept Porcelanosa salon

Premijum materijali iskombinovani sa spektakularnim dizajnom svetski priznatih dizajnera su definitivno dobitna kombinacija za sve Porcelanosa kolekcije. Nije teško postići fantastičan izgled kupatila kada raspolažete proizvodima koje su dizajnirali Norman Foster, Simone Micheli i neponovljiva Zaha Hadid – imena koja su garancija za dizajn, kvalitet i inovaciju. Zaha Hadid je učinila da arhitektura evoluira.

Dizajn ove talentovane i posvećene vizionarke je redefinisao poimanje luksuza, jer ga karakteriše neverovatna elegancija i kompleksna jednostavnost. Elementi njenog prepoznatljivog, spektakularnog dizajna, koji će vam doneti moderan i luksuzan kupatilski ambijent, utkani su u Noken kolekcije i obuhvataju sanitariije, kade, ogledala, toaletne šolje, bidee, lavaboe i kupatilske aksesoare dinamične estetike i avangardnog personalitija.

Ekskluzivni prostor koji će u potpunosti dočarati dizajnerski univerzum Porcelanosa Grupe

Salon poseduje i nekoliko zona u kojima su izložene specijalne linije Porcelanosa proizvoda – Gamadecor, Noken i Krion, kao i zone za rad sa arhitektama i klijentima, koje će dodatno doprineti uspešnom kreiranju poslovnog i radnog prostora prema zahtevima korisnika.
Ne samo u Novom Sadu, već i u dva postojeća salona u Beogradu, na Vračaru, Cara Nikolaja II 75 i na Zrenjaninskom putu br. 92, možete dobiti savete u vezi sa projektovanjem i uređenjem prostora, kao i tehničku podršku, od BIM i CAD blokova, do svih vrsta proračuna.

Pored Porcelanosa asortimana kod nas možete dobiti i predloge kompletnih rešenja koje grupa Energy Net ima u svojoj ponudi, tako da na jednom mestu možete u potpunosti opremiti bilo koji stambeni ili poslovni prostor, uz stručnu pomoć naših inženjera.

Porcelanosa Grupa je već 49 godina najveći proizvođač ekskluzivnih pločica, kao i vrhunske opreme za kuhinje i kupatila, sa više od 970 prodajnih objekata u preko 150 zemalja širom sveta. Energy Net, kao ekskluzivni zastupnik Porcelanose za Srbiju, pored jedinstvenog monobrend salona sa celokupnim asortimanom u Novom Sadu, Porcelanosa proizvode i podršku nudi i u dva Home Concept Porcelanosa salona u Beogradu i na Zrenjaninskom putu.

logo home concept porcelanosa

Temerinska 111, 21000 Novi Sad
Zrenjaninski put 92, 11210 Beograd
Cara Nikolaja II 75, 11000 Beograd

Tel: +381 11 65 55 200
Mob: +381 66 290 097
office@homeconcept.rs
www.homeconcept.rs