Connect with us
Promo

Aluminijumski radijatori u skladu sa svakim dizajnom

Grejanje dobija boju sa Fonditalom.

Vode─çi svetski proizvo─Ĺa─Ź aluminijumskih radijatora i me─Ĺunarodni lider u sistemima grejanja, Fondital donosi ─Źitavu novu paletu boja u svoj asortiman radijatora. Postoji 18 novih opcija koje se uklapaju u bilo koji dizajn, podeljenih u tri razli─Źite linije: Classic, Style, Special. Od tople jesenje palete do ┼íirokih varijanti crne i sive, kupci ─çe tako─Ĺe mo─çi da biraju me─Ĺu najtra┼żenijim tonovima zelene, plave i roze. Da bi ponuda bila potpuna, radijatori su tako─Ĺe dostupni u Fondital crvenoj boji, iste boje kao i logotip Fondital.

Novi izgled, isti kvalitet

Standard kvaliteta Fonditala je zagarantovan raznim proverama u svakoj fazi procesa i po─Źinje sa sirovinom: aluminijumom.

Odli─Źne mehani─Źke i energetske performanse u kombinaciji sa toplotnom provodljivo┼í─çu samo su neke od karakteristika ovog izuzetnog metala, ┼íto ga ─Źini savr┼íenim saveznikom za niskotemperaturne sisteme sa toplotnim pumpama. Aluminijumski radijatori koje proizvodi Fondital nose i do 50% manje vode, obezbe─Ĺuju─çi zna─Źajno smanjenje upotrebe energije i vremena za postizanje ┼żeljenog komfora. Zahvaljuju─çi svojoj provodljivosti, aluminijum se br┼że zagreva pa je osetljiviji i prilagodljiviji promenama temperature u okru┼żenju. Ovo omogu─çava kupcu da precizno modulira koli─Źinu proizvedene toplote, osiguravaju─çi konstantan komfor.

Blitz Super B4 Pure Metal aluminijumski radijator

Blitz Super B4 Pure Metal / foto: Eta┼ż

Proces proizvodnje radijatora u boji ostaje isti, ┼íto rezultira proizvodom sa zagarantovanim performansama i izdr┼żljivo┼í─çu. Prethodni tretmani obezbe─Ĺuju ve─çu otpornost na koroziju i pripremaju radijatore za slede─çe faze dvostrukog farbanja: anaforezu i prah. Anaforeza garantuje za┼ítitu metala i obezbe─Ĺuje ve─çu izdr┼żljivost boje proizvoda, dok epoksidni prah daje radijatoru kona─Źni sjajni izgled. Stalni proces istra┼żivanja i razvoja kompanije je svedo─Źanstvo kvaliteta proizvoda, dokazan garancijom na radijatore i do 20 godina.

Mood Cinnamon aluminijumski radijator

Mood Cinnamon / foto: Eta┼ż

Fondital radijatori imaju patentiran termoelektri─Źni spojen poklopac koji omogu─çava da poklopac postaje jedan komad sa radijatorom, elimini┼íu─çi neravnine i strugotine kao i prostor u kojem bi se prljav┼ítina mogla akumulirati, a koja bi vremenom mogla o┼ítetiti proizvod. Posebnost je u izdr┼żavanju ve─çeg pritiska (16 bara), kao i u kompaktnijem izgledu. Zadnja i bo─Źna konfiguracija omogu─çavaju ve─çu cirkulaciju vazduha, pobolj┼íavaju─çi performanse i toplotnu snagu proizvoda.

Paleta boja

Paleta boja / foto: Eta┼ż

Posebno ponosni na patentirani antikorozivni tretman Aleternum┬«, koji ┼ítiti radijator kako od visokog nivoa tako i od niskog nivoa pH vrednosti vode, ali i od drugih agresivnih elemenata koji mogu dovesti do korozivnog napada. U ponudi su serije livenih aluminijumskih radijatora Blitz Super B4 u visinama od 350 do 800 mm i ekstrudirani aluminijumski radijatori Garda S/90 od 1200 do 2000 mm u 8 boja. Za one koji ┼żele da im grejanje bude i ukras u stanu, preporuka su cevasti aluminijumski design radijatori Mood i Tribeca kao i kupatilski aluminijumski su┼ía─Źi serije Cool, koji se rade u 18 boja i 20 dimenzija.

Garda S/90 Black coffee aluminijumski radijator

Garda S/90 Black coffee / foto: Eta┼ż

Uvoznik za Srbiju za Fondital radijatore je firma Eta┼ż d.o.o. kojoj se mo┼żete obratiti za vi┼íe informacija.

Eta┼ż logo

ETA┼Ż d.o.o.
┼áumatova─Źka 2, 11224 Vr─Źin
T. +381 11 6100 200
office@etaz.co.rs
www.etaz.rs